انواع خاک در کشاورزی قهوه :گیاهان قهوه بسیار تحت تاثیر خاکی هستند که در آن رشد می کنند تا جایی که عطر و طعم خود را از خاک میگیرند در اینجا دو نوع خاک پایه را بررسی میکنیم.
خاک رس، لاتریت، قرمز رنگ :این سنگهای قرمز رنگ غالبا در مناطق گرمسیری یافت می شوند ، خاک رس محصول هوازدگی دائم سنگهای زیرین زمین می باشد ، هنگام بارندگی عناصر سبک و محلول همانند پتاسیم ، کلسیم ، منیزیم و سیلیکون از سنگهای قرمز رنگ خارج شده و به اصطلاح آن منطقه را بارور می کنند ، محتوای سیلیکونی همزمان با افزایش و آزاد شدن آهن و اکسید آلومینیوم که وارد خاک میشود کاهش می یابد ، مقدار زیاد آهن موجود به قهوه حالت اسیدی می دهد. ( مثال : کنیا و برزیل)
خاک آتشفشانی، ولکانیک، بازالت : این زمینها غالبا از سنگهای بازالت و ته نشست خاکستر تشکیل شده است، مانند خک رس این خاک دارای سیلیکون کمی می باشد اما منیزیم و آهن بالائی دارد گیاهانی که در این خاک رشد می کنند اسیدیته کمتری دارند نسبت به قهوه یی که در خاک رشد می کنند ( محتوای سیلیکونی کمتر، سنگهای تیره تر ) این خاک باعث اختلاف مختصر در طعم گونه های مختلف عربیکا می شود.( مثال : گواتمالا و جزایر گالاپاگوس )
بازدید کننده گرامی : خانه قهوه تخصصی ایران Scairan مرکزی است تحقیقاتی،آموزشی که در زمینه آموزشهای تخصصی قهوه و همچنین پژوهش و مشاوره در صنایع قهوه فعالیت دارد.خواهشمندیم نظرات و پیشنهادات خود را جهت پیشبرد بهتر فعالیت این مرکز برای ما ارسال فرمائید.