Specialty Coffee Association

IRAN
 

روش دم آوری قهوه وکیوم پات / سایفون How to make Vacuum Pot Coffee

تاریخچه استفاده از وکیوم پات Vacuum pot ;;که گاهی نیز به اختصار وکیوم پات نامیده می شود یا همون سیفون ، یکی دیگر از شیوه های قدیمی برای دم کردن قهوه است. وکیوم پات به معنی قوری دارای خلا است که ... ادامه مطلب


روش دم آوری قهوه فیلتری / قطره ای How To Make Drip Coffee

تاریخچه;;قبل از هر چیز لازم است اشاره کنم که این قهوه در کشور ما به قهوه فرانسه شهرت دارد.اولین قهوه ساز فیلتری /قطره ای اتوماتیک در سال 1954 در آلمان به نام ویگمات ( wigomat) به ثبت رسید.; این قهوه... ادامه مطلب




دستورالعمل کوتاه برای آئروپرس Aeropress Short tutorial

دانه های قهوه را با درجه متوسط ریز( حدود 300 تا 350 میکرون ) آسیاب کنید.استوانه کوچک را وارد استوانه بزرگتر قرار داده و به صورت وارونه قرار دهید.فیلتر کاغذی را روی در پوش مخصوص فیلتر قرار داده و هر... ادامه مطلب


دستور العمل کوتاه برای هریو Hario, v60 Short tutorial

ابتدا قهوه مورد نیاز خود ( ۷ تا ۱۱ گرم برای هر ۱۲۰ میلی لیتر); را با آسیاب هریو و یا دندانه ای; به اندازه متوسط آسیاب کنید.; مقداری آب را در کتریجداگانه به جوش آورید.;ترازوی هریو را بر روی کابینت آشپز... ادامه مطلب


دستور العمل کوتاه برای قهوه عربی Arabic Coffee Short Tutorial

;مصرف این قهوه بیشتر در کشورهای عربی مشاهده میگردد ،در واقع مردم عرب برای نوشیدن قهوه مراسم و قوانین خاصی دارند و با اعتقاد و باورهایی که دارند آن را انجام می‌دهند.برای تهیه آن ابتدا قهوه را با وسیله‌... ادامه مطلب



دستورالعمل کوتاه برای قهوه ساز ناپولیتن فیلیپ Neapolitan Short Tutorial

6-4- قهوه ساز ناپولیتن فیلیپ قهوه‌جوش ناپولیتن بعضی‌ اوقات قهوه ساز دو طرفه نامیده می‌شود که نشان می دهد که این دستگاه چگونه کار می کند . قسمت‌ها را روی هم سوار کنید و قسمت زیرین را روی ح... ادامه مطلب


دستورالعمل کوتاه قهوه سبز Green Coffee Extraction short Tutorial

60 يا 40 گرم قهوه سبز متوسط آسیاب شده را در 300 سی سی آب کتری(یعنی یک سوم; لیتر) بجوشانیدبعد از بجوش امدن آب بگذارید تا 15 دقیقه; به صورت آرام بجوشدبعد از این مدت کتری را از حرارت برداشته و برای یک س... ادامه مطلب


x