1- فیلتر کاغذی را درون محفظه قرار دهید. قسمتی که چند تای
متعدد دارد طرف دهانه دستگاه باشد.
2- سپس مقداری آب داغ برروی فیاتر
کاغذی ریخته تا هم مزه الیاف کاغذ گرفته شود و هم محفظه گرم گردد.
4- برای بدست آوردن 500 میلی لیتر
نوشیدنی قهوه باید حدود 40 تا 45 گرم قهوه در فیلتر کاغذی بریزید . در صورت
استفاده از فرمول کلی 10 گرم قهوه برای 180 میلی لیتر آب ، 30 گرم قهوه در فیلتر بریزید.
6- ابتدا مقداری آب داغ بر روی
دانه ها ریخته تا همه ی آنها به یک اندازه خیس بخورند .
7- سپس حدود 40 ثانیه صبر کنید.
8- خیس کردن دانه های قهوه باعث می
شود گاز کربن دی اکسید درون دانه ها آزاد شود و دانه ها سنگین تر شده و به کف
فیلتر بچسبند.
9- چسبیدن دانه های قهوه به کف
فیلتر باعث می شود از حرکت ازادانه آنها جلوگیری و استخراج بهتری صورت گیرد.
10- در مرحله بعدی حدود 1 دقیقه
بعد ، دوباره مقداری آب درون فیلتر بریزید . با گرداندن دست به نحوی آب را بریزید
که بر روی قهوه حفره ای ایجاد نشود و همچنین دانه ها به اندازه کافی خیس بخورند.
11- سطح قهوه درست شده باید صاف و یکدست
باشد و کمترین میزان ممکن لک و نقطه را داشته باشد.
12- در مرحله بعدی حدود 1 دقیقه
بعد ، بعد از اینکه حدود 2/5 سانتی متر از قهوه خشک شد و فروکش کرد ، ابتدا آب داغ
را به آن اضافه کنید به طوریکه که به دور لبه فیلتر بریزد و دانه های چسبیده به
لبه به میانه فیلتر بروند و سپس بقیه آب را به صورت مار پیچ و یا جلو و عقب درون
فیلتر بریزید.
13- اندازه آبی که در فیلتر می
ریزد باید به قدری باشد که ظرف زیرین تا لبه پرشود . سطح قهوه بدست آمده همچنان
باید یکدست و صاف و کمترین لک و نقطه را داشته باشد.
14- هنگامیکه حدود نیم لیتر قهوه آماده درون محفظه داشتید ، فیلتر را به آرامی بردارید.
خانه قهوه تخصصی ایران/ علیرضا فاطمی
بازدید کننده گرامی : خانه قهوه تخصصی ایران Scairan مرکزی است تحقیقاتی،آموزشی که در زمینه آموزشهای تخصصی قهوه و همچنین پژوهش و مشاوره در صنایع قهوه فعالیت دارد.خواهشمندیم نظرات و پیشنهادات خود را جهت پیشبرد بهتر فعالیت این مرکز برای ما ارسال فرمائید. همچنین استفاده از مطالب ومحتوای وب سایت جهت امورمرتبط به آموزش قهوه باذکر منبع بلامانع می باشد.