Specialty Coffee Association

IRAN
 



تولید گیاه قهوه

کاشت و تکثیر درخت قهوه;در روش سنتی کاشت قهوه در آغاز فصل بارندگی ۲۰ دانه قهوه در هر حفره کاشته می شود.; در این روش باعث از بین رفتن ۵۰ درصد پتانسیل دانه‌ها شده و درنتیجه تقریباً نیمی از این تعداد مو... ادامه مطلب



شستشو و جداسازی درون حوضچه غوطه وری Flotation Tank and Sorting

دراین مرحله گیلاسهایی که جمع آوری شده اند درون حوضچه های آب قرار می گیرند ، آنهایی که شناور هستند وروی آب قرار می گیرند از آنهایی که به عمق رفته اند (سالم) جدا می شوند ، این اتفاق بر اساس چگالی گیلا... ادامه مطلب




بازده در کشاورزی قهوه Coffee Yield

منظور از این اصطلاح مقدار قهوه سبزی است که از گیلاس قهوه به دست می آید ، به عنوان مثال بازده 6 به آن معنی است که 6 کیلوگرم گیلاس قهوه می تواند 1 کیلوگرم دانه قهوه سبز به ما بدهد.گونه عربیکا :4 تا 7 ... ادامه مطلب


برداشت محصول قهوه Coffee Harvest

اولین محصول قهوه بعد از 5-3 سال به دست می آید ، میزان محصول بستگی به ناحیه و منطقه یی که کشت در آن صورت گرفته دارد ، این مقدار بین 100 تا 2400 کیلوگرم بر هکتار می باشد ، میانگین میزان جهانی 550 کیل... ادامه مطلب


x