Specialty Coffee Association

IRAN
 

وایت شوکو اسپرسو و کوکی مون بلان White CHoco Espresso with Mont Blanc Cookie

برای تهیه این نوشیدنی اسپرسو دلپذیر لازم است 7 گرم شکلات سفید کارات را در دمای 45 درجه آب; و; در ته فنجان اسپرسو بریزید.یک شات اسپرسو را مستقیما بر روی آن عصاره گیری نماِئید و سریعا سرو نمائید.توجه کن... ادامه مطلب



ریبرن ماروکینو Reborn Marocchino

دستورالعمل تهیه قهوه ریبرن مارو کینو , یک عدد شکلات تلخ 12 گرمی ریبرن را داخل فنجانی به حجم60 سی سی قرار دهید.بهتر است فنجان را از قبل گرم کنید تا باعث اب شدن شکلات گردد, سپس یک شات اسپرسو 8020 ریبرن ... ادامه مطلب





قهوه کالبرس Caffee Calabrese

ابداع این نوشیدنی توسط سامی پیکولو باریستای کانادائی صورت گرفت ودر مسابقات قهوه سال 2003 بعنوان نوشیدنی ابدائی سامی به داوران ارائه گردید،این نوشیدنی بصورت طبقاتی تهیه می شود.;مواد اولیه :45 سی سی اسپ... ادامه مطلب



بلک فورست لاته Black Forest Latte

این ترکیب برای لاته فوق العاده است; مواد اولیه :;45 سی سی سیروپ شکلات45 سی سی سیروپ رزبری60 سی سی اسپرسو تازه عصاره گیری شدهحدود 150 سی سی شیر مخملی بخار داده شدهخامه برای گارنیشدستورالعمل ( نوشیدنی گ... ادامه مطلب


کولاسپرسو Cola espresso

ظهر داغ تابستان، استخر، چیز برگر و کولاسپرسو می چسبه .;طعم فوق العاده، فول کافئین و انرژی زا.مواد اولیه : 60 سی سی اسپرسو تازه عصاره گیری شده ولی خنک200 سی سی کوکا کولا5 قطعه یخبرش لیمو برای تزئیندستو... ادامه مطلب


x