این ترکیب برای لاته فوق العاده است
مواد اولیه :
45 سی سی سیروپ شکلات
45 سی سی سیروپ رزبری
60 سی سی اسپرسو تازه عصاره گیری شده
حدود 150 سی سی شیر مخملی بخار داده شده
خامه برای گارنیش
دستورالعمل ( نوشیدنی گرم ) : سیروپ شکلات و رزبری را داخل لیوانی لاته به حجم 340 سی سی ریخته وهم می زنیم، اسپرسو را اضافه می کنیمو مابقی لیوان را با شیر مخملی بخار داده شده پر می کنیم ، در آخر لایه ای از خامه بر رو لیوان اضافه می کنیم .
برای گارنیش از تکه های شکلات و سیروپ قرمز رنگ رز بری و یک عدد گیلاس همراه با شاخه استفاده شود.
خانه قهوه تخصصی ایران/ مرجان بستان بان/ کیا کافی
بازدید کننده گرامی : خانه قهوه تخصصی ایران Scairan مرکزی است تحقیقاتی،آموزشی که در زمینه آموزشهای تخصصی قهوه و همچنین پژوهش و مشاوره در صنایع قهوه فعالیت دارد.خواهشمندیم نظرات و پیشنهادات خود را جهت پیشبرد بهتر فعالیت این مرکز برای ما ارسال فرمائید. همچنین استفاده از مطالب ومحتوای وب سایت جهت امورمرتبط به آموزش قهوه باذکر منبع بلامانع می باشد.