دستورالعمل تهیه قهوه ریبرن مارو کینو , یک عدد شکلات تلخ 12 گرمی ریبرن را داخل فنجانی به حجم60 سی سی قرار دهید.
بهتر است فنجان را از قبل گرم کنید تا باعث اب شدن شکلات گردد, سپس یک شات اسپرسو 8020 ریبرن به آن اضافه نمائید .
پیشنهاد میکنم که اسپرسو مستقیما برروی شکلات عصاره گیری شود.
در این مرحله می توانید اسپرسو و شکلات را به ارامی چند بار هم ریز بزنید و شیر بخار داده شده را به آن اضافه کنید .
توجه کنید که شیر بصورت مخملی بخار داده شده و حالت بیش از حد فومی و یا رقیق نداشته باشد,
ضمنا درجه حرارت شیر بالاتر از 70 درجه نرود و در انتها با پودر کاکائو سطح نوشیدنی تزئین می گردد.
نوش جان