مواد اولیه :
دستورالعمل :
شیر را در شیر جوش و یا با دستگاه بخار دهید ، در یک لیوان 85 سی سی شیر را با سیروپ پرتقال ترکیب کنید، در لیوان دیگری 85 سی سی شیر را با 30 سی سی سیروپ شکلات مخلوط کنید و 15 سی سی سیروپ فندوق به آن اضافه کنید .
طبقات :
خانه قهوه تخصصی ایران/ حسین بهرامی
بازدید کننده گرامی : خانه قهوه تخصصی ایران Scairan مرکزی است تحقیقاتی،آموزشی که در زمینه آموزشهای تخصصی قهوه و همچنین پژوهش و مشاوره در صنایع قهوه فعالیت دارد.خواهشمندیم نظرات و پیشنهادات خود را جهت پیشبرد بهتر فعالیت این مرکز برای ما ارسال فرمائید. همچنین استفاده از مطالب ومحتوای وب سایت جهت امورمرتبط به آموزش قهوه باذکر منبع بلامانع می باشد.