ﻣﺘﺪ اُﭘﻦ ﭘﺎت ﺑﻪ معنی ﺟوشیدن آب و ﻗﻬﻮه ﻫﻤﺮاه ﻫﻢ میﺑﺎﺷـﺪ. این ﻣﺘـﺪ اﺑﺘـﺪائی ترین روش دم آوری ﻗﻬﻮه میﺑﺎﺷﺪ،برای تهیه قهوه به این روش شما فقط نیاز به یک قابلمه و یک لنگه جوراب نو دارید .
لوازم مورد نیاز:
دستورالعمل
1- آب را اندازه گرفته و داخل قابلمه بریزید.
2- قابلمه را روی حداکثر حرارت قرار دهید و وقتی آب به جوش آمد، حرارت را کاهش داده و حرارت را دقیقاً به زیر نقطه جوش کاهش دهید. برای اینکه متوجه شوید به مدل حبابهای روی آب توجه کنید که به اندازه نخود میباشد.
3- قهوه را به صورت درشت آسیاب کنید. برای هر 2 قاشق غذاخوری (10 گرم) قهوه، 180 میلی لیتر آب در نظر بگیرید.
4- قهوه آسیاب شده را در فیلتر قرار دهید و محکم درش را ببندید ولی فضای کافی برای پف کردن قهوهها قرار دهید.
5- حرارت را متوقف کنید. کیسه قهوه را داخل آب بیندازید و زمان را بگیرید.
6- بعد از 10 تا 15دقیقه، فیلتر را خارج کنید و قهوه را با ملاقه سرو کنید.
اگر ایده استفاده از جوراب حال شماَ را به هم میزند، استفاده نکنید و به جای آن مستقیماً قهوه را داخل آب ریخته و بعد از 8 دقیقه، قابلمه را روی حرارت برداشته و از آبکش برای جدا کردن قهوهها از خاکهها استفاده کنید.
خانه قهوه تخصصی ایران/ حسین بهرامی