ممکن است شما افرادی را دیده باشید که در رابطه با رنگ برشتهکاری قهوه بحث میکنند. هنگام بحث کردن در رابطه با رنگ قهوه،
در حقیقت منظور روشنی و تیرگی قهوه است و نه رنگ طبیعی آن؛ مثلاً ما قهوه برشته شده به رنگ نارنجی یا ارغوانی نداریم. مقیاسآگترون یک نقطه مرجع برای درجه تیرگی یا روشنی قهوه است. دستگاههای اندازه گیری آگترون گرانقیمت هستند. این دستگاههادر اصل میزان نور عبوری از دانه قهوه برشته شده را اندازه گیری میکنند. قهوه برشته شده تیره نور بیشتری را جذب میکند و دستگاه عدد کوچکتری را نمایش میدهد در حالیکه برای قهوه برشته شده روشنتر عدد بزرگتری نمایش داده خواهد شد برای درک بهتر مطلب به این فکر کنید که چگونه یک تیشرت سفید نور خورشید را منعکس میکند در حالیکه یک تیشرت مشکی آن را جذب میکند
. اصطلاحات زیادی وجود دارد که به عدد آگترون اشاره دارند نظیر " French Roast " یا " Light City Roast ."
جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با خرید و آموزشهای مرتبط با دستگاههای آنالیزکننده رنگ رُست قهوه TMRoAmi ،Agtron ، Agtron Roast Color Analyzer ... با ما به شماره 02188319934 تماس بگیرید.
خانه قهوه تخصصی ایران / ع. امیری