این روش یکی از گرانترین و بهترین روشهای برداشت است، البته پروسه ای زمان بر و پر هزینه نیز به حساب می آید.
هدف از به کار بردن این روش اینست که مطمئن شویم فقط گیلاسهای کامل و رسیده جمع آوری می شوند و گیلاسهای کال روی درخت باقی می مانند ، این برداشت تا 5 بار هم می تواند انجام پذیرد.
در طی آخرین برداشت شخصی که کار برداشت را انجام می دهد 2 سبد جداگانه همراه خود دارد ، یکی برای گیلاسهایی که کاملا رسیده هستند و دیگری برای بقیه گیلاسها که به هر دلیلی مناسب نیستند و باید حذف شوند . گیلاسهای قهوه باید بطور کامل از گیاه جدا شوند تا بتوان از گسترش آفات در مزرعه و نفوذ آفات به داخل دانه قهوه جلوگیری نمود...
قابل ذکر است که متدهای مختلف برداشت گیلاس های قهوه بر روی عطر، طعم و... آن نیز تاثیر گذار خواهد بود.
ح. بهرامی / خانه قهوه تخصصی ایران
گردآوری: شایان نوروزی
(بخشی از مطالب آموزشی انجمن تخصصی قهوه ایران)