Specialty Coffee Association

IRAN
 

قهوه ساز کمکس Chemex Coffee Brewer


قهوه ساز کمکس Chemex Coffee Brewer

















1- فیلتر کاغذی را درون محفظه قرار دهید. قسمتی که چند تای متعدد دارد طرف دهانه دستگاه باشد.

2- سپس مقداری آب داغ برروی فیاتر کاغذی ریخته تا هم مزه الیاف کاغذ گرفته شود و هم محفظه گرم گردد.

3- وقتی فیلتر کاملاً از آب گرم خالی شد ، آب داغ را از طریق دهانه محفظه بیرون بریزید . تلاش کنید در تمام این مدت فیلتر به دهانه محفظه شیشه ای چسبیده باشد.

4- برای بدست آوردن 500 میلی لیتر نوشیدنی قهوه باید حدود 40 تا 45 گرم قهوه در فیلتر کاغذی بریزید . در صورت استفاده از فرمول کلی 10 گرم قهوه برای 180 میلی لیتر  آب ، 30 گرم قهوه در فیلتر بریزید.

5- آب را جوشانده و سپس با یکدقیقه صبر و اطمینان از اینکه به 93 درجه رسیده است ، استفاده کنید. 
راه دوم اینکه قبل از اینکه آب جوش بیاید ،آنرا بر روی 93 درجه متوقف کنید.

6- ابتدا مقداری آب داغ بر روی دانه ها ریخته تا همه ی آنها به یک اندازه خیس بخورند .

7- سپس حدود 40 ثانیه صبر کنید.

8- خیس کردن دانه های قهوه باعث می شود گاز کربن دی اکسید درون دانه ها آزاد شود و دانه ها سنگین تر شده و به کف فیلتر بچسبند.

9- چسبیدن دانه های قهوه به کف فیلتر باعث می شود از حرکت ازادانه آنها جلوگیری و استخراج بهتری صورت گیرد.

10- در مرحله بعدی حدود 1 دقیقه بعد ، دوباره مقداری آب درون فیلتر بریزید . با گرداندن دست به نحوی آب را بریزید که بر روی قهوه حفره ای ایجاد نشود و همچنین دانه ها به اندازه کافی خیس بخورند.

11- سطح قهوه درست شده باید صاف و یکدست باشد و کمترین میزان ممکن لک و نقطه را داشته باشد.

12- در مرحله بعدی حدود 1 دقیقه بعد ، بعد از اینکه حدود 2/5 سانتی متر از قهوه خشک شد و فروکش کرد ، ابتدا آب داغ را به آن اضافه کنید به طوریکه که به دور لبه فیلتر بریزد و دانه های چسبیده به لبه به میانه فیلتر بروند و سپس بقیه آب را به صورت مار پیچ و یا جلو و عقب درون فیلتر بریزید.

13- اندازه آبی که در فیلتر می ریزد باید به قدری باشد که ظرف زیرین تا لبه پرشود . سطح قهوه بدست آمده همچنان باید یکدست و صاف و کمترین لک و نقطه را داشته باشد.

14- هنگامیکه حدود نیم لیتر قهوه آماده درون محفظه داشتید ، فیلتر را به آرامی بردارید.


خانه قهوه تخصصی ایران/ حامد تاج بخشی 

بازدید کننده گرامی : خانه قهوه تخصصی ایران Scairan مرکزی است تحقیقاتی،آموزشی که در زمینه آموزشهای تخصصی قهوه و همچنین پژوهش و مشاوره در صنایع قهوه فعالیت دارد.خواهشمندیم نظرات و پیشنهادات خود را جهت پیشبرد بهتر فعالیت این مرکز برای ما ارسال فرمائید. همچنین استفاده از مطالب ومحتوای وب سایت جهت امورمرتبط به آموزش قهوه باذکر منبع بلامانع می باشد.