قسمت زیرین، ﻣﺤﻔﻈـﻪ شیشه ای است که در آن آب می ریزند و حرارت می دهند، قسمت بالائی محفظه شیشه ای دیگری است که در آن قهوه اسیاب شده ریخته می شود ، این قسمت از دستگاه قهوه ساز وکیوم شامل فیلتری است که آب ﺟﻮش را به آرامی به میان ﻗﻬﻮه آسیاب ﺷﺪه هدایت می کند .
قسمت سوم فیلتر می باشد که معمولا بر روی قسمت بالائی نصب می شود.
هنگامی که به قسمت زیرین حرارت میدهیم آب درون محفظه ﺑﻪ آرامی از فیلتر میﮔـﺬرد و به درون محفظه شیشه ای بالائی منتقل می شود.
نیمه بالایی ﻗﺒﻞ از ﺳﺮو کردن باید از دﺳﺘﮕﺎه ﺟﺪا ﺷـﻮد. این روش، در میان روش ﻫﺎي ﻣﺘﺪاول ﺟﻮﺷﺎﻧﺪن، بسیار ﺧﺎﻟﺺ اﺳﺖ ﺑﻪ این خاطر که آب ﺗـﺎ زمانی که ﺑﻪ اﻧﺪازه کافی داغ ﻧﺸﺪه ﺑﺎﺷﺪ، ﺑﺎ ﻗﻬﻮه ﻫﺎ هیچ تماسی ﻧﺨﻮاﻫﺪ داﺷﺖ. این کار ﺑﺎﻋﺚ میﺷﻮد که ﻗﻬﻮه در مدت زمان مناسبی عصاره گیری شود. میتوانید آن را کمی تکان دهید ﺗﺎ اطمینان حاصل کنید که داﻧﻪﻫﺎ و آب ﺑﻪ ﺧﻮبی ﻣﺨﻠﻮط ﺷﺪهاﻧﺪ.