برخلاف آنچه تقریباً همه شنیدهاند برشت های تیره سبب کاهش میزان کافئین دانه قهوه نمی شود. از آنجایی که کافئین ترکیب پایداری در دماهای متداول برشته کردن می باشد، میزان کافئین تقریباً در برشته کردن بدون تغییر باقی می ماند. مشخصا دانه قهوه در طی برشته کردن، وزن از دست میدهد و نسبت کافئین به وزن دانه در طی برشته کردن افزایش پیدا میکند. بنابراین با فرض اینکه دمکردنقهوه ها در شرایط یکسان نسبت آب به وزن دانه برشته و آسیاب شده انجام شود، فنجان حاصل از برشت های تیره دارای میزان کافئین بالاتری خواهد بود.
نویسنده : اسکات راوو
ترجمه : آیسان خاورمیانه کالا
بازنویسی : خانه قهوه تخصصی