Specialty Coffee Association

IRAN
 

قسمت 25-3- فرنچ پرس French Press

یکی از دستگاه‌های بسیار قدیمی و مرسوم برای دم کردن قهوه است. در دهه‌ی 1840 میلادی هنوز فرنچ پرسی بدین صورت وجود نداشت اما ایده‌ی اختراع دستگاهی برای دم کردن قهوه که با استفاده از فشار کار کند ب... ادامه مطلب



قسمت 25-5- قهوه ساز وکیوم پات

این ﻗﻬﻮه ﺟﻮش که ظاهری شبیه; یک ﺳﺎﻋﺖ شنی دارد، از 3 قسمت اصلی تشکیل شده که بر روي ﻫﻢ ﺳﻮار میﺷﻮند.قسمت زیرین، ﻣﺤﻔﻈـﻪ شیشه ای است که در آن آب می ریزند و حرارت می دهند، قسمت بالائی محفظه شیشه ای دیگری است... ادامه مطلب


قسمت 25- 6- پرکولاتور perculator

این دستگاه شامل محفظه‌ای برای جوشیدن آب، محفظه که فیلتر درون آن قرار گرفته و قهوه آسیاب شده را در درون آن می‌ریزیم است. در این روش آب در حال جوش به درون محفظه رفته و روی قهوه‌ها اسپری می‌شود. آب به در... ادامه مطلب



قسمت 25- 8- قهوه هیئتی Open Pot/Cowboy/Campfire Coffee

ﻣﺘﺪ اُﭘﻦ ﭘﺎت ﺑﻪ معنی ﺟوشیدن آب و ﻗﻬﻮه ﻫﻤﺮاه ﻫﻢ می‌ﺑﺎﺷـﺪ. این ﻣﺘـﺪ اﺑﺘـﺪائی ترین روش دم آوری ﻗﻬﻮه می‌ﺑﺎﺷﺪ،برای تهیه قهوه به این روش شما فقط نیاز به یک قابلمه و یک لنگه جوراب نو دارید .این روش ﺑـﺮاي دم ... ادامه مطلب


قسمت 26- اسپرسو

1- اسپرسواﺳﭙﺮﺳﻮ یک ﻧﻮع ﻧﻮشیدنی از ﻗﻬﻮه اﺳﺖ و داراي ﻏﻠﻈﺖ ﺑﺎﻻ میﺑﺎﺷﺪ. دﺳﺘﻮراﻟﻌﻤﻞ ابتدائی;تهیه این نوع نوشیدنی ثابت بوده; و در ﺗﻤﺎم کافی شاپهای جهان استفاده می شود. گروهی از علاقمندان ﺑـﻪ اﺷـﺘﺒﺎه;; ... ادامه مطلب



قسمت 28- راهنمای ماشین‌های اسپرسو

۳- راهنمای ماشین های اسپرسوماشین های اسپرسو در قیمت ها و مدل های مختلف در دسترس هستند. کارخانجات اروپایی متخصص طراحی و ساخت ماشین های ارزان بدون استفاده از پمپ های گران هستند.بعضی از این ماشین های جدی... ادامه مطلب