Specialty Coffee Association

IRAN
 

تنظیم آسیاب برای عصاره گیری ایده ال در متد اسپرسو Espresso grinder calibration

با توجه به این نکته که عددهای روی دستگاه آسیاب معیار مناسبی برای تنظیم کردن آسیاب برای متدهای مختلف نیست ونمی توان; برای تنظیم کردن به عدد خاصی روی آسیاب اشاره کرد پس باید مبنا را برای; تشخیص درابت... ادامه مطلب


اصول، قواعد و پارامترهای مرتبط به عصاره گیری قهوه Coffee Extraction

Coffee Extraction عصاره گیری قهوه;دم کردن قهوه مناسب و مطبوع نیازمند استفاده از مقدار دقیق قهوه (اندازه گیری شده) ، آسیاب دقیق و مناسب ، عصاره گیری با درجه حرارت درست و صحیح ، کنترل کردن زمان عصاره ... ادامه مطلب



قهوه ساز کمکس Chemex Coffee Brewer

1- فیلتر کاغذی را درون محفظه قرار دهید. قسمتی که چند تای متعدد دارد طرف دهانه دستگاه باشد.2- سپس مقداری آب داغ برروی فیاتر کاغذی ریخته تا هم مزه الیاف کاغذ گرفته شود و هم محفظه گرم گردد. ... ادامه مطلب




تغییرات فیزیکی و شیمیایی مشاهده شده طی برشته کاری قهوه Physicochemical changes of coffee bean during roasting

از نظر محققان، برشته کاری قهوه ترکیبی است از تغییرات فیزیکی و شیمیایی ، خشک کردن دانه قهوه سبز با استفاده از گرما (برشته کردن) باعث انجام واکنشهایی می گردد که برخی از آنها تا امروز نیزهنوز کشف نشده ... ادامه مطلب



قهوه سبز لاغری Green coffee extract

60 يا 40 گرم قهوه سبز متوسط آسیاب شده را در 300 سی سی آب کتری(یعنی یک سوم; لیتر) بجوشانید بعد از بجوش امدن آب بگذارید تا 15 دقیقه; به صورت آرام بجوشد بعد از این مدت کتری را از حرارت برداشته و برا... ادامه مطلب