Specialty Coffee Association

IRAN
 



قهوه کالبرس Caffee Calabrese

ابداع این نوشیدنی توسط سامی پیکولو باریستای کانادائی صورت گرفت ودر مسابقات قهوه سال 2003 بعنوان نوشیدنی ابدائی سامی به داوران ارائه گردید،این نوشیدنی بصورت طبقاتی تهیه می شود.;مواد اولیه :45 سی سی اسپ... ادامه مطلب



بلک فورست لاته Black Forest Latte

این ترکیب برای لاته فوق العاده است; مواد اولیه :;45 سی سی سیروپ شکلات45 سی سی سیروپ رزبری60 سی سی اسپرسو تازه عصاره گیری شدهحدود 150 سی سی شیر مخملی بخار داده شدهخامه برای گارنیشدستورالعمل ( نوشیدنی گ... ادامه مطلب


کولاسپرسو Cola espresso

ظهر داغ تابستان، استخر، چیز برگر و کولاسپرسو می چسبه .;طعم فوق العاده، فول کافئین و انرژی زا.مواد اولیه : 60 سی سی اسپرسو تازه عصاره گیری شده ولی خنک200 سی سی کوکا کولا5 قطعه یخبرش لیمو برای تزئیندستو... ادامه مطلب


کاپوچینوی نعنائی Mint cappuccino

نگاه کن به مهمانها که چگونه پس از نوشیدن کاپوچینوی نعنائی از خوشحالی لبخند می زنند.مواد اولیه :30 سی سی سیروپ کرم کاکائو30 سی سی سیروپ کرم نعناء60 تا 120 سی سی اسپرسو;تکه های شکلات برای تزئینویفرشکلات... ادامه مطلب