Specialty Coffee Association

IRAN
 

واردات قهوه سبز از کشورهای مبدا Importing Green Coffee Bean *


واردات قهوه سبز از کشورهای مبدا  Importing Green Coffee Bean *

تنها دانه های قهوه سبز خامی می توان به کشور وارد کنید که در کشور مبدا تمامی مراحل مختلف فراوری و آماده سازی جهت صادرات را گذرانده باشند.

به طور معمول دانه های سبز قهوه در کیسه هایی از جنس جوت (کنف هندی) و یا سیسال( اگاوا مکزیکی) در وزن های 70،60 کیلو گرمی بسته بندی میشوند.

یک کانتینر 20 فیتی فضای کافی برای حمل 275 تا 320 کیسه قهوه سبز را داراست، ضمنا قهوه سبز را میتوان به صورت فله در کانتینر 20 فیتی حمل کرد، که به ما اجازه میدهد حجم و وزن بالاتری را حمل کنیم و نهایتا قیمت تمام شده کالا را در کشور مقصد کاهش دهیم.

بالطبع به طور کلی بر روی کیسه های قهوه ( توضیحاتی نظیر شرکت تولید کننده،انجمن، سازمان یا تعاونی که شرکت تولید کننده را تحت پوشش دارد، مشخصات قهوه، ارتفاع جغرافیایی کشت، کشور صادرکننده، شماره صادرات، انواع لوگو در کمپین های متفاوت در کشور خاستگاه و همینطور نوار های رنگی که نشان دهنده ی کشور مبدا می باشد به چاب رسیده است.)

به طور مثال در اروپا قهوه های مخصوص اغلب توسط دلالان قهوه و یا تفت دهندگان مستقل قهوه خریداری می شوند. اکثر این خرید های تجاری بر اساس ترم خرید بین المللی " اف او بی" (فیری آن بورد) صورت میگیرد و به این معناست که قسمت فاکتور شده کالا در این ترم شامل تمامی هزینه های مربوط به کالا در کشور مبدا می باشد.....

نمونه های از این هزینه ها را میتوان، هزینه فراوری و بسته بندی کامل کالا، هزینه فرایند آماده سازی کالا جهت صادرات، حمل و نقل داخلی، انبارداری، هزینه بندر و حمل کانتینر بر روی کشتی را در نظر گرفت.

در روش تجاری  اف او بی مالکیت کالا (قهوه سبز)زمانی به خریدار منتقل می گردد که کانتینر بر روی کشتی قرار گرفته و " بی او ال" توسط کاپیتان کشتی صادر گردد.

از این لحظه به بعد خریدار مسئول تمامی ریسک ها و هزینه های مرتبط به حمل دریایی و ..... می باشد.

کاپیتان کشتی با صدور بی او ال ( بیل آو لیدینگ) بارنامه، و ارائه آن به خریدار و انتقال این سند توسط خریدار به بانک رابط زمینه پرداخت وجه کامل فاکتور را به فروشنده آماده می سازد و بانک شرکت صادر کننده قهوه سبز را با هماهنگی با بانک خریدار با استفاده از معیار جهانی ( اینتربنک)، فرایند انتقال پول و مدارک را به عهده خواهد داشت.

اگر چنین خدمات و سیستم بانکی بنا بر عللی چون عدم اعتماد طرفین و یا عدم حضور بانک های عامل فعال موجود نباشد می بایست از ترم تجاری (CAD ( Cash against documents استفاده کنند.

این ترم تجاری به صادر کننده اجازه میدهد به محض اینکه مدارک لازم طبق قرداد تهیه گردید،آن را به بانک وارد کننده ارائه داده و مبلغ کل قرارداد را دریافت نماید.

در این ترم تجاری جهانی ، بانک واردکننده کالا ملزوم است به محض دریافت تمامی مدارک لازم (بر اساس قرداد خرید) مبلغ کل قرارداد را به حساب صادرکننده واریز نماید.

جهت اطلاع علاقهمندان به واردات قهوه سبز تعدادی از مدارک و اسناد رایج در تجارت جهانی قهوه معرفی میگردد.

 

-       Ocean Bill of Lading ) from the freight liner after the coffee is loaded on the ship)

   از طرف شرکت کشتی رانی وقتی کانتینر قهوه سبز بر روی کشتی مستقر میشود صادر میگردد.

-       Weight Notes to identify the exact content and weight of that content

گواهی وزن و مشخصات کامل کالا

-       Certificate of Origin ) issued by the government Customs authority)

صدور گواهی توسط گمرک کشور مبدا

-       Certificate of Fumigation ) if required by importing country)

در صورت نیاز گمرک کشور مقصد صادر میگردد.

-       ICO Certificate of Origin ) Approved by the ICO: International Coffee Organization)

صدور از طرف سازمان جهانی قهوه

-       Invoice sent to buyer identify the details of the purchase and $value

فاکتور فروش کالا که شامل تمامی ریزه کاریها کالا، قیمت و ... توسط فروشنده صادر میشود.

-       Packing List from seller as evidence of the product shipped

تهیه شده توسط صادرکننده حاوی اطلاعات مرتبط به نحوه و تعداد بسته بندی.

-       Other agricultural certificates as dictated in your country

دیگر گواهی و مجوز کشاورزی مورد نیاز 


خانه قهوه تخصصی ایران/ رضا حواله دار


بازدید کننده گرامی : خانه قهوه تخصصی ایران Scairan مرکزی است تحقیقاتی،آموزشی که در زمینه آموزشهای تخصصی قهوه و همچنین پژوهش و مشاوره در صنایع قهوه فعالیت دارد.خواهشمندیم نظرات و پیشنهادات خود را جهت پیشبرد بهتر فعالیت این مرکز برای ما ارسال فرمائید. همچنین استفاده از مطالب ومحتوای وب سایت جهت امورمرتبط به آموزش قهوه باذکر منبع بلامانع می باشد. 


اخبار

هجدهمین آئین اهداء گواهینامه به هنرجویان خانه قهوه تخصصی; با حضور جمعی از هنرجویان و اعضاء; در این مرکز;برگزار;;گردید;.;با آرزوی سلامتی و موفقیت روز ا...


یک پژوهش که به دنبال پایه‌های ژنتیکی برخی ترجیحات ما است، نشان داده افرادی که قهوه;،چای و;یا شکلات را تلخ می پسندند سویه ژنتیکی مشابهی دارند.;پژوهش ...


در اواسط فصل تابستان هستیم و اگر هنوز قهوه های سرد را تجربه نکردید بهتر است تا تابستان آینده صبر نکنید. در واقع دو روش عالی برای تهیه قهوه سرد وجود دا...


شرکت واکاکو اخیرا قهوه سازی را معرفی کرده که میتوان به عنوان کوچک ترین و سبک ترین اسپرسو ساز آن را شناخت .پیکوپرسو نام این اسپرسو ساز کوچک است .طراح...


هفدهمین آئین اهداء گواهینامه به هنرجویان خانه قهوه تخصصی;با حضور جمعی از هنرجویان و اعضاء مجموعه; قهوه آدنیس در این مرکز برگزار;;گردید;.این دوره به ...


مقالات

1- دوپیو ( Doppio) :; به اسپرسو ایی گفته می‌شود که از دو شات تهیه شده باشد یا در واقع از یک پرتافیلتر دابل; برای عصاره گیری; استفاده شود.; حجم این ن...


یک فنجان اسپرسوی خوب باید ویژگی های زیر را داشته باشد: کرمای منسجم فندقی رنگ همراه با راه راههایی به رنگ قهوه ای تیره(مانند بدن ببر)،تعادل بین اسیدی...


همه ی حواس پنجگانه ی ما در لذتی که از نوشیدن قهوه می بریم، نقش دارند. با آگاهی از اهمیت این حواس است که می توانیم قهوه ای با کیفیت و مطلوب، با هر رو...


حتما به این موضوع; آگاه هستید که محصولات به دست آمده از یک مزرعه در پایان هر سال کشاورزی تفاوت های بسیاری با هم دارند.;هویت اصلی محصول عوض نمیشود ولی ...


گونه های متفاوت قهوه که در کشورهای تولید کننده; رشد می‌کنند تا حدود زیادی تحت تاثیر اکوسیستم منطقه ای خصوصیات متمایز کننده کسب می نمایند.زمانی که ما م...


مزرعه

فرآوری خشک (طبیعی)در این روش که فرآوری خشک می باشد ، محصول نهایی ما قهوه طبیعی است ، ابتدا گیلاسهای قهوه را جداسازی می کنند ، سپس در آب شناور کرده ...


1);;; رشد زیر نور مستقیم خورشید (منطقه رویش برزیل)گونه هایی از گیاه قهوه در این مناطق وجود دارند که می توانند زیر نور کامل خورشید رشد پیدا کنند. قه...


کاشت گیاه قهوه در سرتاسر جهان در بخش استوایی یا کمربند استوایی زمین واقع شده است ، مناطقی که در این بخش قرار میگیرند مثل آفریقا ، آسیا و آمریکا می ب...


کاشت و تکثیر درخت قهوه;در روش سنتی کاشت قهوه در آغاز فصل بارندگی ۲۰ دانه قهوه در هر حفره کاشته می شود.; در این روش باعث از بین رفتن ۵۰ درصد پتانسیل ...


الف) دستگاه خشک کن عمودی;;در این دستگاه دانه های قهوه بر اساس خارج شدن هوای گرم از پایین دستگاه به سمت بالا حرکت می کنند و این جریان باعث خشک شدن د...


تجارت

تنها دانه های قهوه سبز خامی می توان به کشور وارد کنید که در کشور مبدا تمامی مراحل مختلف فراوری و آماده سازی جهت صادرات را گذرانده باشند.به طور معمول ...


دانه های قهوه سبز نه تنها براساس خاستگاه ، موقعیت جغرافیایی ، گونه و طبقه بندی بر اساس عیوب ، معامله می شوند ، بلکه سایز و اندازه انها در پروسه فروش ...


به طور متوسط وزن هر کیسه دانه قهوه سبز 60 کیلوگرم می باشد (برزیل) ، هر چند که در استرالیا کیسه هایی با وزن 20 کیلو گرم و همچنین در گویانا و گوادلوپ ...


ممکن است شما افرادی را دیده باشید که در رابطه با رنگ برشتهکاری قهوه بحث میکنند. هنگام بحث کردن در رابطه با رنگ قهوه،در حقیقت منظور روشنی و تیرگی قهوه ...


بالاترین قیمت برای قهوه سبز در پاناما با 803 دلار برای هر 450 گرم است. این قهوه از گونه عربیکای گیشا بوده و در مزرعه فامیلی لاماستوس در منطقة بوکوئت ک...


کتاب

1);;; خشک کردن طبیعی (زیر نور آفتاب)الف); خشک کردن در پاسیو (حیاط) یا فضای مسطحاین کار در زمینها یا تراسهای مختلفی می تواند انجام شود ، بعنوان مثال ...


دانه های قهوه قبل از اینکه وارد پروسه حمل و نقل گردند و درون بسته بندیهای مخصوص قرار بگیرند باید طبقه بندی و آماده شوند. ابتدا باید اجسام خارجی درشت...


یکی از دستگاه‌های بسیار قدیمی و مرسوم برای دم کردن قهوه است. در دهه‌ی 1840 میلادی هنوز فرنچ پرسی بدین صورت وجود نداشت اما ایده‌ی اختراع دستگاهی ...


این ﻗﻬﻮه ﺟﻮش که ظاهری شبیه; یک ﺳﺎﻋﺖ شنی دارد، از 3 قسمت اصلی تشکیل شده که بر روي ﻫﻢ ﺳﻮار میﺷﻮند.قسمت زیرین، ﻣﺤﻔﻈـﻪ شیشه ای است که در آن آب می ریزند و ...


ﻣﺘﺪ اُﭘﻦ ﭘﺎت ﺑﻪ معنی ﺟوشیدن آب و ﻗﻬﻮه ﻫﻤﺮاه ﻫﻢ می‌ﺑﺎﺷـﺪ. این ﻣﺘـﺪ اﺑﺘـﺪائی ترین روش دم آوری ﻗﻬﻮه می‌ﺑﺎﺷﺪ،برای تهیه قهوه به این روش شما فقط نیاز به یک ...


واژه نامه قهوه

تیغه های آسیاب های قهوه عموما به دو نوع صاف و مخروطی طراحی می شوند.در آسیاب قهوه با تیغه صاف , دو تیغه هم شکل و هم اندازه در روبروی هم قرار می گیرند ....


;گروهی از نژاد پرورش یافته خالص که منشاء آنها از آمیزش متقاطع بین هیبریدهای Timor ;و Caturra می باشد.این گیاه از سال 1980 انتشار یافته است ، دارای مح...


گونهای از قهوه ,;نژاد پرورش یافته خالص بوسیله انستیتو; (IAC); در برزیل ، منشاء ;catuai ;;مربوط به هیبرید بین : mundo novo ;و cuturra ی زرد می باشد ،...


یک موتانت خالص کوتاه قد از بوربون قرمزو یا زردرنگ که دارای میان گروهای کوتاه می باشد و در سال 1937 در برزیل یافت شد.دارای تولید محصول بالا، برگها و ...


در کشاورزی قهوه ,;پرورش مصنوعی دو گونه یاواریته متفاوت که نتیجه آن فرزندانی است که حامل بخشی از مواد ژنتیکی والدین خود هستند. والدینی که در اینجا است...