Specialty Coffee Association

IRAN
 

واردات قهوه سبز از کشورهای مبدا Importing Green Coffee Bean *


واردات قهوه سبز از کشورهای مبدا  Importing Green Coffee Bean *

تنها دانه های قهوه سبز خامی می توان به کشور وارد کنید که در کشور مبدا تمامی مراحل مختلف فراوری و آماده سازی جهت صادرات را گذرانده باشند.

به طور معمول دانه های سبز قهوه در کیسه هایی از جنس جوت (کنف هندی) و یا سیسال( اگاوا مکزیکی) در وزن های 70،60 کیلو گرمی بسته بندی میشوند.

یک کانتینر 20 فیتی فضای کافی برای حمل 275 تا 320 کیسه قهوه سبز را داراست، ضمنا قهوه سبز را میتوان به صورت فله در کانتینر 20 فیتی حمل کرد، که به ما اجازه میدهد حجم و وزن بالاتری را حمل کنیم و نهایتا قیمت تمام شده کالا را در کشور مقصد کاهش دهیم.

بالطبع به طور کلی بر روی کیسه های قهوه ( توضیحاتی نظیر شرکت تولید کننده،انجمن، سازمان یا تعاونی که شرکت تولید کننده را تحت پوشش دارد، مشخصات قهوه، ارتفاع جغرافیایی کشت، کشور صادرکننده، شماره صادرات، انواع لوگو در کمپین های متفاوت در کشور خاستگاه و همینطور نوار های رنگی که نشان دهنده ی کشور مبدا می باشد به چاب رسیده است.)

به طور مثال در اروپا قهوه های مخصوص اغلب توسط دلالان قهوه و یا تفت دهندگان مستقل قهوه خریداری می شوند. اکثر این خرید های تجاری بر اساس ترم خرید بین المللی " اف او بی" (فیری آن بورد) صورت میگیرد و به این معناست که قسمت فاکتور شده کالا در این ترم شامل تمامی هزینه های مربوط به کالا در کشور مبدا می باشد.....

نمونه های از این هزینه ها را میتوان، هزینه فراوری و بسته بندی کامل کالا، هزینه فرایند آماده سازی کالا جهت صادرات، حمل و نقل داخلی، انبارداری، هزینه بندر و حمل کانتینر بر روی کشتی را در نظر گرفت.

در روش تجاری  اف او بی مالکیت کالا (قهوه سبز)زمانی به خریدار منتقل می گردد که کانتینر بر روی کشتی قرار گرفته و " بی او ال" توسط کاپیتان کشتی صادر گردد.

از این لحظه به بعد خریدار مسئول تمامی ریسک ها و هزینه های مرتبط به حمل دریایی و ..... می باشد.

کاپیتان کشتی با صدور بی او ال ( بیل آو لیدینگ) بارنامه، و ارائه آن به خریدار و انتقال این سند توسط خریدار به بانک رابط زمینه پرداخت وجه کامل فاکتور را به فروشنده آماده می سازد و بانک شرکت صادر کننده قهوه سبز را با هماهنگی با بانک خریدار با استفاده از معیار جهانی ( اینتربنک)، فرایند انتقال پول و مدارک را به عهده خواهد داشت.

اگر چنین خدمات و سیستم بانکی بنا بر عللی چون عدم اعتماد طرفین و یا عدم حضور بانک های عامل فعال موجود نباشد می بایست از ترم تجاری (CAD ( Cash against documents استفاده کنند.

این ترم تجاری به صادر کننده اجازه میدهد به محض اینکه مدارک لازم طبق قرداد تهیه گردید،آن را به بانک وارد کننده ارائه داده و مبلغ کل قرارداد را دریافت نماید.

در این ترم تجاری جهانی ، بانک واردکننده کالا ملزوم است به محض دریافت تمامی مدارک لازم (بر اساس قرداد خرید) مبلغ کل قرارداد را به حساب صادرکننده واریز نماید.

جهت اطلاع علاقهمندان به واردات قهوه سبز تعدادی از مدارک و اسناد رایج در تجارت جهانی قهوه معرفی میگردد.

 

-       Ocean Bill of Lading ) from the freight liner after the coffee is loaded on the ship)

   از طرف شرکت کشتی رانی وقتی کانتینر قهوه سبز بر روی کشتی مستقر میشود صادر میگردد.

-       Weight Notes to identify the exact content and weight of that content

گواهی وزن و مشخصات کامل کالا

-       Certificate of Origin ) issued by the government Customs authority)

صدور گواهی توسط گمرک کشور مبدا

-       Certificate of Fumigation ) if required by importing country)

در صورت نیاز گمرک کشور مقصد صادر میگردد.

-       ICO Certificate of Origin ) Approved by the ICO: International Coffee Organization)

صدور از طرف سازمان جهانی قهوه

-       Invoice sent to buyer identify the details of the purchase and $value

فاکتور فروش کالا که شامل تمامی ریزه کاریها کالا، قیمت و ... توسط فروشنده صادر میشود.

-       Packing List from seller as evidence of the product shipped

تهیه شده توسط صادرکننده حاوی اطلاعات مرتبط به نحوه و تعداد بسته بندی.

-       Other agricultural certificates as dictated in your country

دیگر گواهی و مجوز کشاورزی مورد نیاز 


خانه قهوه تخصصی ایران/ رضا حواله دار


بازدید کننده گرامی : خانه قهوه تخصصی ایران Scairan مرکزی است تحقیقاتی،آموزشی که در زمینه آموزشهای تخصصی قهوه و همچنین پژوهش و مشاوره در صنایع قهوه فعالیت دارد.خواهشمندیم نظرات و پیشنهادات خود را جهت پیشبرد بهتر فعالیت این مرکز برای ما ارسال فرمائید. همچنین استفاده از مطالب ومحتوای وب سایت جهت امورمرتبط به آموزش قهوه باذکر منبع بلامانع می باشد. 


اخبار

دوره آموزشی کاردان قهوه Barista/ Coffeologist
دوره آموزشی کاردان قهوهCoffeologist; /; Barista;مجری : خانه قهوه تخصصی ایرانوب سایت : www.scairan.irمهارت هایی که شما در طی دوره باریستا " کاردان قه...


مراسم اهداء گواهینامه های دوره پانزدهم کاردان قهوه
پانزدهمین آئین اهداء گواهینامه به هنرجویان خانه قهوه تخصصی;با حضور جمعی از هنرجویان و اعضاء در این مرکز برگزار;;گردید;.;با آرزوی سلامتی و موفقیت روز ا...


پروتکل خلاق بهداشتی گامی در جهت شروع ایمن آموزشهای مهارتی فنی و حرفه ای
بدون شک امروزه تمامی مردم جهان به نحوی با ویرروس کرونا درگیرند . در ابتدا امید به این بود که این اپیدمی در بازه زمانی مشخصی پایان یافته و جهان به رو...


آزمون عملی دوره آموزشی باریستا سازمان فنی و حرفه ای کشور
علاقمندان به دریافت گواهینامه بین المللی باریستا از سازمان فنی وحرفه ای می بایست پس از طی دوره های آموزشی در آزمونهای مهارتی شرکت و; نمرات لازم را کسب...


مراسم اهداء گواهینامه های دوره چهاردهم کاردان قهوه
چهاردهمین آئین اهداء گواهینامه به هنرجویان خانه قهوه تخصصی با حضور جمعی از هنرجویان و اعضاء در این مرکز برگزار ;گردید .;با آرزوی سلامتی و موفقیت روز ...


مقالات

نوآوری شرکت کافک در تهیه فیلترهای کاغذی قهوه
شرکت تجهیزات قهوه کافک ژاپن نسل جدیدی از فیلتر های کاغذی را طراحی و به بازار ارائه نموده است . شرکت کافک Cafec طراح و سازنده ;انواع دستگاه های قهوه...


هفت تا از بهترین قهوه سازهای سفری Mobile coffee maker *
وقتی با قهوه بیشتر آشنا می شویم وسواس و حساسیت بیشتری هم بهش پیدا می کنیم .قبلا هر جور; قهوه رو هر جائی می خوردیم برامون زیادمهم نبود و; به ریزه کاریه...


برداشت قهوه با کمک حیوانات Animal coffee harvest *
برخی از حیوانات علاقه زیادی به خوردن گیلاسهای رسیده قهوه دارند ، مخصوصا انهایی که شیرین بوده و عطر و طعم خوبی دارند ، گیلاسهای خورده شده توسط این جا...


قهوه و ورزش حرفه ای Coffee and professional sports *
اگر شما یک ورزشکار حرفه ای و همزمان یک قهوه باز هستید، این مطلب برای شما نوشته شده است. در این مطلب نکاتی مطرح میشود که باعث علاقه و وابستگی بیشتر شم...


قهوه امریکای مرکزی و جنوبی قسمت اول Central and south America Coffee *
امریکای مرکزی و جنوبی مناطق جدید و مدرن تولید قهوه می باشند. علیرغم اینکه این مناطق جدیدترین مناطق کاشت قهوه در جهان محسوب می شوند ولی توانسته اند بر...


مزرعه

خشک کردن قهوه با ابزار مکانیکی Mechanical Drying Process *
الف) دستگاه خشک کن عمودی;;در این دستگاه دانه های قهوه بر اساس خارج شدن هوای گرم از پایین دستگاه به سمت بالا حرکت می کنند و این جریان باعث خشک شدن د...


شستشو و جداسازی درون حوضچه غوطه وری Flotation Tank and Sorting
دراین مرحله گیلاسهایی که جمع آوری شده اند درون حوضچه های آب قرار می گیرند ، آنهایی که شناور هستند وروی آب قرار می گیرند از آنهایی که به عمق رفته اند...


طرح های مختلف کاشت در مزارع قهوه Coffee plantation Layout
کاشت گیاهان قهوه بصورت نرمال در قالب اشکال هندسی در زمین صورت می گیرد ، بطوریکه;کشاورز اطمینان حاصل کند که هر گیاه فضای کافی برای رشد دارد و همچنین د...


ارزش گذاری مقایسه ای Green bean Equivalent
اصطلاحی است که برای اهداف آماری توسط موسسه بین المللی قهوه معرفی شده است.برای داشتن 60 کیلوگرم قهوه سبز;120 کیلوگرم گیلاس خشک; مورد نیاز است.برای دا...


بازده در کشاورزی قهوه Coffee Yield
منظور از این اصطلاح مقدار قهوه سبزی است که از گیلاس قهوه به دست می آید ، به عنوان مثال بازده 6 به آن معنی است که 6 کیلوگرم گیلاس قهوه می تواند 1 کیلو...


تجارت

واردات قهوه سبز از کشورهای مبدا Importing Green Coffee Bean *
تنها دانه های قهوه سبز خامی می توان به کشور وارد کنید که در کشور مبدا تمامی مراحل مختلف فراوری و آماده سازی جهت صادرات را گذرانده باشند.به طور معمول ...


دسته بندی دانه های قهوه براساس اندازه Size Classification of green Coffee*
دانه های قهوه سبز نه تنها براساس خاستگاه ، موقعیت جغرافیایی ، گونه و طبقه بندی بر اساس عیوب ، معامله می شوند ، بلکه سایز و اندازه انها در پروسه فروش ...


بسته بندی قهوه سبز Coffee bag *
به طور متوسط وزن هر کیسه دانه قهوه سبز 60 کیلوگرم می باشد (برزیل) ، هر چند که در استرالیا کیسه هایی با وزن 20 کیلو گرم و همچنین در گویانا و گوادلوپ ...


مقیاس آگترون < Agtron Scale > چیست؟ *
ممکن است شما افرادی را دیده باشید که در رابطه با رنگ برشتهکاری قهوه بحث میکنند. هنگام بحث کردن در رابطه با رنگ قهوه،در حقیقت منظور روشنی و تیرگی قهوه ...


رکورد جدید 803 دلار برای 450 گرم قهوه پاناما گیشا فراوری خشک *
بالاترین قیمت برای قهوه سبز در پاناما با 803 دلار برای هر 450 گرم است. این قهوه از گونه عربیکای گیشا بوده و در مزرعه فامیلی لاماستوس در منطقة بوکوئت ک...


کتاب

قسمت 25-3- فرنچ پرس French Press
یکی از دستگاه‌های بسیار قدیمی و مرسوم برای دم کردن قهوه است. در دهه‌ی 1840 میلادی هنوز فرنچ پرسی بدین صورت وجود نداشت اما ایده‌ی اختراع دستگاهی ...


قسمت 25-4- قهوه ساز ناپولیتن فیلیپ Neapolitan coffee maker
6-4- قهوه ساز ناپولیتن فیلیپ قهوه‌جوش ناپولیتن بعضی‌ اوقات قهوه ساز دو طرفه نامیده می‌شود که نشان می دهد که این دستگاه چگونه کار می کند . ...


قسمت 25-5- قهوه ساز وکیوم پات
این ﻗﻬﻮه ﺟﻮش که ظاهری شبیه; یک ﺳﺎﻋﺖ شنی دارد، از 3 قسمت اصلی تشکیل شده که بر روي ﻫﻢ ﺳﻮار میﺷﻮند.قسمت زیرین، ﻣﺤﻔﻈـﻪ شیشه ای است که در آن آب می ریزند و ...


قسمت 25- 6- پرکولاتور perculator *
این دستگاه شامل محفظه‌ای برای جوشیدن آب، محفظه که فیلتر درون آن قرار گرفته و قهوه آسیاب شده را در درون آن می‌ریزیم است. در این روش آب در حال جوش به در...


قسمت 25-7- قهوه ترک ایبریک/ ترکی/ گریک
این ﻣﺘﺪ با اسامی بسیاری معرفی می شود که مشهورترین آنها می تواند قهوه ترک و یا قهوه گریک باشدوبا ریختن قهوه ای;که بصورت آردي آسیاب شده وآب بطور همز...