استنوفیلا ، تعویض طلایی صنعت قهوه
بیش از صد گونه شناختهشده قهوه در جهان وجود دارد. دو گونه قهوه در بازار جهانی کنونی عربیکا و ربوستا میباشند. به طور کلی گونه عربیکا گونه خوش عطر و طعم با کافئین کمتر و ربوستا با کافئین بالا تر و درجه ... ادامه مطلب
بیش از صد گونه شناختهشده قهوه در جهان وجود دارد. دو گونه قهوه در بازار جهانی کنونی عربیکا و ربوستا میباشند. به طور کلی گونه عربیکا گونه خوش عطر و طعم با کافئین کمتر و ربوستا با کافئین بالا تر و درجه ... ادامه مطلب
در حال حاضر که ما پایه و اصل نخستین قهوه را می دانیم،سرگرمی و بازی واقعی شروع می شود . یادگیری و دانستن صحیح دم آوری قهوه ، می تواند کیفیت قهوه شما را بیانداز بهبود بخشد . کارشناس ها;تصدیق;کردند قهو... ادامه مطلب
به طور کلی برای انتخاب آسیاب مناسب باید ابتدا نوع قهوه آسیاب شده خود را انتخاب کنید . بیشتر تازه کار ها قهوه را بسیار ریز آسیاب می کنند اما بهتر است ابتدا قهوه را درشت تر از چیزی که مورد نیاز است آسیا... ادامه مطلب
بهترین آسیاب آن است که ذرات یک سایز و همسان تولید کند . واضح است که تشخیص این نوع آسیاب کار آسانی نیست. برای این کار آزمایشی به نام Ro-Top;; میزان استحکام و یکنواختی آسیا کردن را تشخیص میدهد. Ro-Top;;... ادامه مطلب
آسیاب کردن در عمل آوردن قهوه به طور یقین مهم ترین قسمت هنر به وجود آوردن قهوه ای می باشد . اینکه دانه های قهوه چه اندازه فوقالعاده هستند و اینکه به چه دقت و مهارتی مراقبت، پرورش، بسته بندی ،حمل و;برش... ادامه مطلب
دانه های قهوه سبز نه تنها براساس خاستگاه ، موقعیت جغرافیایی ، گونه و طبقه بندی بر اساس عیوب ، معامله می شوند ، بلکه سایز و اندازه ذرات هم در پروسه فروش نقش مهمی دارند. برای سایز بندی دانه ها از الکه... ادامه مطلب
این مرحله اولین مرحله از مراحل طبقه بندی می باشد که دانه های قهوه را بر اساس وزن مخصوصشان طبقه بندی می کند ، در اینجا دانه هایی که شکسته و رشد نیافته هستند و یا کوچک بوده و دارای عیوب مختلف باشند از د... ادامه مطلب
اجسام خارجي از بين دانه ها بر اساس رنگ در اين دستگاه جدا مي شوند ، اين كار مي تواند بصورت دستي انجام شود و يا با دستگاه فتو اپتيكال صورت گيرد ، دانه هاي معيوب به طور معمول تيره تر هستند ، بنابراين از ... ادامه مطلب
برشته کارها تمایل دارند بیشتر بر ابتدا و انتهای یک برشت متمرکز شوند . این مراحل شرایطی دارند که اگر بیش از حد ساده انگاشته شوند ممکن است باعث برداشت اشتباه از فرایند برشته شدن شوند.; در ادامه متوجه ... ادامه مطلب
یکی از موارد رنج آور این است که وقتی درمورد برشته کردن صحبت میکنیم، از تقسیم بندی اشتباه مرحله خشک کردن و مرحله توسعه استفاده شود.; برشته کردن یک فرایند پیچیده است که توسعه و کاهش رطوبت در میان سای... ادامه مطلب