امروز پنجم اردیبهشت ماه سال 98 هستیم و هنوز هوا حال و هوای زمستانی دارد، شاید برای معرفی نوشیدنیهای قهوه بر پایه کراشد ایس هنوز زود باشد، ولی این رو به شما قول میدم تو یک چشم به هم زدن تابستون گرم شروع میشه و بهتره از همین الان خودتون رو آماده کنید.
آیس لاته با بوسه شکلاتی :
مواد اولیه :
اسپرسو 60 سی سی تازه و سرد
سیروپ شکلات 20 سی سی
سیروپ قهوه 10 سی سی
شیر و فوم شیر سرد 200 سی سی
شکلات مایع برای گارنیش
دستور العمل : اتفاق خوبی که به تازگی افتاده است، برگشت مجدد شیشه های شیر نوستالژیک دوران کودکی ما به یخچال سوپر مارکتها می باشد. استفاده مجدد از این شیشه ها ضمن کمک به محیط زیست ، برای مشتریان و مهمانان شما یادآور خاطرات شیرین گذشته است و همچنین شما دردسرگردش در پاساژهای میدان شوش برای انتخاب لیوان نخواهید داشت.
ابتدا 70 درصد از حجم بطری 500 سی سی را از خرده یخها پر نمائید، سیرویها را روی یخها ریخته تا به پائین سرازیر شوند، اسپرسو تازه و خنک شده در یخچال را به آنها اضافه نمائید، شیر فوم داده شده بصورت سرد را اضافه نمائید، حجم بطری را با خرده یخ کامل کنید، با شکلات مایع سرد گارنیش کنید.
آیس لاته با بوسه شکلاتی شما آماده است، نوش جان کنید.
خانه قهوه تخصصی ایران/ رضا حواله دار
بازدید کننده گرامی : خانه قهوه تخصصی ایران Scairan مرکزی است تحقیقاتی،آموزشی که در زمینه آموزشهای تخصصی قهوه و همچنین پژوهش و مشاوره در صنایع قهوه فعالیت دارد.خواهشمندیم نظرات و پیشنهادات خود را جهت پیشبرد بهتر فعالیت این مرکز برای ما ارسال فرمائید. همچنین استفاده از مطالب ومحتوای وب سایت جهت امورمرتبط به آموزش قهوه باذکر منبع بلامانع می باشد.