مشتاقان اسپرسو و علاقمندان به قهوه بخوبی می دانند که قهوه درست کردن یک هنر همراه با نمایش است .
گروهی قهوه خالص و قوی را دوست دارند، گروهی دیگر به آن لیکور، سیروپ و ادویه اضافه می کنند. دسته ای دیگر اسپرسو مزین به فومی هوس آور وخامه طعم دار را ترجیح داده و یا به سادگی با مزه مزه کردن اسپرسو، فراخی و انبساط خاطر می گیرند .
نوشیدنیهای متفاوت بر پایه قهوه و با ترکیبات مختلف در نقاط مختلف جهان رایج می باشد که ریشه در فرهنگ منطقه دارد.
موکاچینوی بوسه پرتقالی ( نوشیدنی گرم )
مواد اولیه برای دو نفر :
500 سی سی شیر ترجیحا پر چرب
113 سی سی سیروپ شکلات
120 سی سی اسپرسو یا قهوه قوی تازه و گرم
ا عدد پرتقال چهار قاچ و بدون هسته
کمی پودر دارچین
تکه های پوست پرتقال برای گارنیش
دستورالعمل :ابتدا شیر و سیروپ شکلات را درون پارچ بخار دادن ریخته و سپس بخار دهید تا مرحله ای که شبیه هات چاکلت شود. 120 سی سی اسپرسو را در دو فنجان 340 تقسیم کنید، سپس پرتقال ها را درون فنجان
ها بفشارید.
ذره ای دارچین درون هر فنجان ریخته و هم بزنید، ترکیب شیر و سیروپ شکلات بخار داده شده را به محتویات فنجان ها اضافه کنیم .
گارنیش پیشنهادی پوست پرتقال و دارچین .
خانه قهوه تخصصی ایران/ رضا صالح/ کافه ویونا
بازدید کننده گرامی : خانه قهوه تخصصی ایران Scairan مرکزی است تحقیقاتی،آموزشی که در زمینه آموزشهای تخصصی قهوه و همچنین پژوهش و مشاوره در صنایع قهوه فعالیت دارد.خواهشمندیم نظرات و پیشنهادات خود را جهت پیشبرد بهتر فعالیت این مرکز برای ما ارسال فرمائید. همچنین استفاده از مطالب ومحتوای وب سایت جهت امورمرتبط به آموزش قهوه باذکر منبع بلامانع می باشد.