Specialty Coffee Association

IRAN
 

قهوه سبز و لاغری Green coffee &Weight Loss


قهوه سبز و لاغری Green coffee &Weight Loss

قهوه سبز دانه گیاه قهوه است که هنوز بو داده نشده و رنگ سبز است .خاصیت کاهش وزن دانه سبز قهوه به دلیل وجود سطح بالایی از کلروژنیک اسید است. کلروژنیک اسید یک ترکیب شیمیایی طبیعی است از ترکیب کافئیک اسید و کوینیک اسید است.  این ترکیب شیمیایی مدت هاست به عنوان آنتی اکسیدان  که قابلیت کند کردن  ترشح قند را در خون  پس از خوردن یک وعده غذایی دارد شناخته شده است.

 

  •  قهوه و سلامتی


 سال ۲۰۰۸،یک و  نیم میلیارد بزرگسال  که ۲۰ سال یا بیشتر داشتند،  دچار اضافه وزن بوده و از این تعداد بیش از ۲۰۰ میلیون از مردان و نزدیک به ۳۰۰ میلیون از زنان چاق بودند.   بیش از 65 درصد از جمعیت جهان،  در کشورهایی زندگی می کنند که  اضافه وزن و چاقی  کسر وزن انسان ها را میکشد.

 به علت افزایش نگرانی عمومی راجع به اضافه وزن و چاقی گرایش افراد به سمت مواد غذایی که بر کاهش وزن اثر گذارند بیشتر شده است. یکی از مواد غذایی که بر کاهش وزن تاثیر گذار است قهوه سبز است. قهوه سبز دانه گیاه قهوه است که هنوز بو داده نشده و رنگش سبز است.

 خاصیت کاهش وزن دانه سبز قهوه،  به دلیل وجود سطح بالایی از کلروژنیک اسید می باشد.  کلروژنیک اسید یک ترکیب شیمیایی طبیعی است که متشکل از ترکیب کافئیک اسید و کوئینیک اسید است.  این ترکیب شیمیایی مدتهاست به عنوان آنتی اکسیدان،  که قابلیت کند کردن ترشح قند را  در خون پس از خوردن یک وعده غذایی دارد،  شناخته شده است.

 همچنین این ترکیب شیمیایی بر متابولیسم گلوکز و چربی در بدن تاثیر گذاشته و به همین علت بر بیماری های قلبی،  دیابت  و کاهش وزن اثر مثبت دارد.   نام تجاری کلروژنیک اسید   « اسوتول svetol  است  که به عنوان افزودنی غذایی در قهوه،  آدامس و...  استفاده می شود.


 در جدیدترین مطالعات روی دانه قهوه سبز  که در ژانویه ۲۰۱۲ منتشر شده است  محققان یک گروه نمونه از بزرگسالان را که عصاره قهوه ای  که حاوی کلروژنیک اسید در دوزهای مختلف بود را مصرف می کردند،   به مدت ۱۲ هفته مورد مطالعه  قرار دادند.  همه آن گروه دارای اضافه وزن و شاخص توده بدن بیشتر از ۲۵ بودند.  این افراد به طور میانگین ۸ کیلوگرم وزن کم کردند که این مقدار ۱۰ درصد از کل وزن بدن آنها  و 4 درصد از کل چربی آنها بود.


 به خاطر فواید و کمک به کاهش وزن که قهوه سبز دارد  به طور عمده ای تمرکز و توجه افرادی که رژیم غذایی دارند و یا مراقب وزن خود هستند را به خود معطوف کرده و باعث شده که آن ها شروع به نوشیدن قهوه بدون بو دادن آن کنند.  حتی کافی شاپ های زیادی سرو قهوه سبز دم کرده را شروع کرده اند.  قهوه سبز دم کرده بو و مزه اش جذابیت کمتری نسبت به قهوه سیاه دم کرده دارد و در واقع تلختر است.به همین دلیل برندهای تهیه داروهای لاغری  عصاره قهوه سبز را به صورت کپسول تولید کرده و به فروش می‌رساند.


 اگر خودتان هم خواستید می توانید در منزل قهوه سبز را دم کرده و نوش جان کنید.  برای این کار می‌توانید از قوری های معمولی استفاده کنید.  ۶۰ گرم از دانه های قهوه سبز را با ۳۰۰ گرم آب مخلوط کرده و آن را در قوری ریخته و بجوشانید.  پس از آن که آب جوش آمد حرارت را کم کرده و اجازه دهید ۱۵ دقیقه بجوشد.  پس از این مدت مخلوط را از روی شعله برداشته و حداقل یک ساعت بگذارید تا سرد شود.  با کمک صافی دانه ها را از مایع جدا کنید.


 مطلب فوق صرفا جهت گسترش اطلاعات در زمینه قهوه و سلامتی از وب سایت www.ico.org منعکس گردید .


اخبار

هجدهمین آئین اهداء گواهینامه به هنرجویان خانه قهوه تخصصی; با حضور جمعی از هنرجویان و اعضاء; در این مرکز;برگزار;;گردید;.;با آرزوی سلامتی و موفقیت روز ا...


یک پژوهش که به دنبال پایه‌های ژنتیکی برخی ترجیحات ما است، نشان داده افرادی که قهوه;،چای و;یا شکلات را تلخ می پسندند سویه ژنتیکی مشابهی دارند.;پژوهش ...


در اواسط فصل تابستان هستیم و اگر هنوز قهوه های سرد را تجربه نکردید بهتر است تا تابستان آینده صبر نکنید. در واقع دو روش عالی برای تهیه قهوه سرد وجود دا...


شرکت واکاکو اخیرا قهوه سازی را معرفی کرده که میتوان به عنوان کوچک ترین و سبک ترین اسپرسو ساز آن را شناخت .پیکوپرسو نام این اسپرسو ساز کوچک است .طراح...


هفدهمین آئین اهداء گواهینامه به هنرجویان خانه قهوه تخصصی;با حضور جمعی از هنرجویان و اعضاء مجموعه; قهوه آدنیس در این مرکز برگزار;;گردید;.این دوره به ...


مقالات

یک فنجان اسپرسوی خوب باید ویژگی های زیر را داشته باشد: کرمای منسجم فندقی رنگ همراه با راه راههایی به رنگ قهوه ای تیره(مانند بدن ببر)،تعادل بین اسیدی...


همه ی حواس پنجگانه ی ما در لذتی که از نوشیدن قهوه می بریم، نقش دارند. با آگاهی از اهمیت این حواس است که می توانیم قهوه ای با کیفیت و مطلوب، با هر رو...


حتما به این موضوع; آگاه هستید که محصولات به دست آمده از یک مزرعه در پایان هر سال کشاورزی تفاوت های بسیاری با هم دارند.;هویت اصلی محصول عوض نمیشود ولی ...


گونه های متفاوت قهوه که در کشورهای تولید کننده; رشد می‌کنند تا حدود زیادی تحت تاثیر اکوسیستم منطقه ای خصوصیات متمایز کننده کسب می نمایند.زمانی که ما م...


بیش از یک میلیون نفر شب و روز تلاش می‌کنند تا بهترین دانه‌های قهوه را تهیه کنند. قهوه به راحتی در هر خاکی نمی‌تواند پرورش داده شود و نیازمند خاک، شر...


مزرعه

فرآوری خشک (طبیعی)در این روش که فرآوری خشک می باشد ، محصول نهایی ما قهوه طبیعی است ، ابتدا گیلاسهای قهوه را جداسازی می کنند ، سپس در آب شناور کرده ...


1);;; رشد زیر نور مستقیم خورشید (منطقه رویش برزیل)گونه هایی از گیاه قهوه در این مناطق وجود دارند که می توانند زیر نور کامل خورشید رشد پیدا کنند. قه...


کاشت گیاه قهوه در سرتاسر جهان در بخش استوایی یا کمربند استوایی زمین واقع شده است ، مناطقی که در این بخش قرار میگیرند مثل آفریقا ، آسیا و آمریکا می ب...


کاشت و تکثیر درخت قهوه;در روش سنتی کاشت قهوه در آغاز فصل بارندگی ۲۰ دانه قهوه در هر حفره کاشته می شود.; در این روش باعث از بین رفتن ۵۰ درصد پتانسیل ...


الف) دستگاه خشک کن عمودی;;در این دستگاه دانه های قهوه بر اساس خارج شدن هوای گرم از پایین دستگاه به سمت بالا حرکت می کنند و این جریان باعث خشک شدن د...


تجارت

تنها دانه های قهوه سبز خامی می توان به کشور وارد کنید که در کشور مبدا تمامی مراحل مختلف فراوری و آماده سازی جهت صادرات را گذرانده باشند.به طور معمول ...


دانه های قهوه سبز نه تنها براساس خاستگاه ، موقعیت جغرافیایی ، گونه و طبقه بندی بر اساس عیوب ، معامله می شوند ، بلکه سایز و اندازه انها در پروسه فروش ...


به طور متوسط وزن هر کیسه دانه قهوه سبز 60 کیلوگرم می باشد (برزیل) ، هر چند که در استرالیا کیسه هایی با وزن 20 کیلو گرم و همچنین در گویانا و گوادلوپ ...


ممکن است شما افرادی را دیده باشید که در رابطه با رنگ برشتهکاری قهوه بحث میکنند. هنگام بحث کردن در رابطه با رنگ قهوه،در حقیقت منظور روشنی و تیرگی قهوه ...


بالاترین قیمت برای قهوه سبز در پاناما با 803 دلار برای هر 450 گرم است. این قهوه از گونه عربیکای گیشا بوده و در مزرعه فامیلی لاماستوس در منطقة بوکوئت ک...


کتاب

1);;; خشک کردن طبیعی (زیر نور آفتاب)الف); خشک کردن در پاسیو (حیاط) یا فضای مسطحاین کار در زمینها یا تراسهای مختلفی می تواند انجام شود ، بعنوان مثال ...


دانه های قهوه قبل از اینکه وارد پروسه حمل و نقل گردند و درون بسته بندیهای مخصوص قرار بگیرند باید طبقه بندی و آماده شوند. ابتدا باید اجسام خارجی درشت...


یکی از دستگاه‌های بسیار قدیمی و مرسوم برای دم کردن قهوه است. در دهه‌ی 1840 میلادی هنوز فرنچ پرسی بدین صورت وجود نداشت اما ایده‌ی اختراع دستگاهی ...


این ﻗﻬﻮه ﺟﻮش که ظاهری شبیه; یک ﺳﺎﻋﺖ شنی دارد، از 3 قسمت اصلی تشکیل شده که بر روي ﻫﻢ ﺳﻮار میﺷﻮند.قسمت زیرین، ﻣﺤﻔﻈـﻪ شیشه ای است که در آن آب می ریزند و ...


ﻣﺘﺪ اُﭘﻦ ﭘﺎت ﺑﻪ معنی ﺟوشیدن آب و ﻗﻬﻮه ﻫﻤﺮاه ﻫﻢ می‌ﺑﺎﺷـﺪ. این ﻣﺘـﺪ اﺑﺘـﺪائی ترین روش دم آوری ﻗﻬﻮه می‌ﺑﺎﺷﺪ،برای تهیه قهوه به این روش شما فقط نیاز به یک ...


واژه نامه قهوه

تیغه های آسیاب های قهوه عموما به دو نوع صاف و مخروطی طراحی می شوند.در آسیاب قهوه با تیغه صاف , دو تیغه هم شکل و هم اندازه در روبروی هم قرار می گیرند ....


;گروهی از نژاد پرورش یافته خالص که منشاء آنها از آمیزش متقاطع بین هیبریدهای Timor ;و Caturra می باشد.این گیاه از سال 1980 انتشار یافته است ، دارای مح...


گونهای از قهوه ,;نژاد پرورش یافته خالص بوسیله انستیتو; (IAC); در برزیل ، منشاء ;catuai ;;مربوط به هیبرید بین : mundo novo ;و cuturra ی زرد می باشد ،...


یک موتانت خالص کوتاه قد از بوربون قرمزو یا زردرنگ که دارای میان گروهای کوتاه می باشد و در سال 1937 در برزیل یافت شد.دارای تولید محصول بالا، برگها و ...


در کشاورزی قهوه ,;پرورش مصنوعی دو گونه یاواریته متفاوت که نتیجه آن فرزندانی است که حامل بخشی از مواد ژنتیکی والدین خود هستند. والدینی که در اینجا است...