Specialty Coffee Association

IRAN
 

قهوه و پیشگیری از انواع سرطان ها


قهوه و پیشگیری از انواع سرطان ها


محققان ژاپنی دریافتند که قهوه در پیشگیری از سرطان به ویژه در زنان جلوگیری می‌کند . آنها دریافتند نوشیدن سه فنجان قهوه در روز خطر 5ابتلا به سرطان را به ویژه در زنان کاهش می‌دهد . گرچه قهوه بهترین منبع برای دریافت آنتی اکسیدان در بدن نیست اما محققین می گویند قهوه در پیشگیری از انواع سرطان در زنان و مردان موثر است به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز کارشناسان نوشیدن چند فنجان قهوه را در روز برای جلوگیری از سرطان روده توصیه کردند .


  •  نوشیدن چند فنجان قهوه در روز خطر سرطان روده را کاهش می‌دهد.

موارد ابتلا به سرطان روده در هر سال در حال افزایش است و بیش از ۴۰ هزار نفر در انگلستان به این بیماری مبتلا می شوند . یادگیری این نکته که این بیماری میزان مرگ و میر بالایی دارد برای صنعت پزشکی می تواند مفید باشد . برخی از مهم‌ترین  عوامل خطر ابتلا به سرطان روده رژیم غذایی غنی از چربی ،مصرف سنگین گوشت قرمز، عدم ورزش و غیره است. آخرین تحقیقات توسط محققان در موسسه ملی سرطان ایالات متحده در راکویل ، ایالات مریلند انجام شده است محققان به طور کامل از ۴۹۰۰۰۰ مرد و زن در تحقیقات خود عادت های غذا خوردن و نوشیدن آن ها را بررسی کردند و سپس میزان ابتلا به سرطان روده در میان مصرف کنندگان قهوه و افرادی که قهوه نمی نوشیدند را مورد مقایسه قرار دادند.


محققان از یافته های تحقیقات اخیر خود ، خاطر نشان کردند که تمام آن دسته از داوطلبان ۴ فنجان قهوه در روز می نوشیدند ، ۱۵ درصد کمتر از سایرین خطرات تومور در آنها دیده شد سرطان روده بزرگ به عنوان یک بیماری شایع و در عین حال قابل پیشگیری همواره توجه مراکز سلامت و بهداشتی سراسر دنیا را به خود جلب کرده است . این سرطان دومین علت مرگ و میر ناشی از سرطان ها را به خود اختصاص داده است.


در اکثر موارد سرطان روده در کشورهای غربی تحت عنوان سرطان روده ای منفرد و بعد از ۵۰ سالگی بروز می‌کند . در سال‌های اخیر در کشور ایران آمارهای به دست آمده از سرطان روده نشان می‌دهد که حدود ۳۰ الی ۴۰ درصد موارد این سرطان در سنین پایینتر از ۵۰ سال بوده و سابقه خانوادگی از نظر وجود سرطان های غیر روده ای و همچنین روده ای در بین افراد مبتلا بیشتر است و این خود موید وجود الگوی اپیدمیولوژی متفاوت با کشورهای غربی می‌باشد .


  • قهوه ضد سرطان است.

محققان ژاپنی دریافتند  که قهوه در پیشگیری از سرطان به ویژه در زنان جلوگیری می کند . محققان ژاپنی دریافتند که نوشیدن 3 فنجان قهوه در روز خطر ابتلا به سرطان را به ویژه در زنان کاهش می‌دهد . با نوشیدن قهوه تا ۵۰ درصد در زنان خطر ابتلا به سرطان کم می‌شود بر اساس این گزارش این درصد در مردان کمتر بوده و نوشیدن سه فنجان قهوه در روز پاسخگوی ارگانیسم بدن آنها در پیشگیری از سرطان نیست.


  • قهوه دشمن سرطان پروستات

سرطان پروستات شایع ترین بیماری در مردان است .  درمان‌های مختلفی برای این بیماری وجود دارد اما هیچگاه بیمار را راحت نمی گذارد. نتیجه تحقیقی جدید نشان می‌دهد که نوشیدن قهوه می‌تواند خطر سرطان پروستات مهاجم و پیش رونده را کاهش دهد. این مطالعات که روی ۵۰ هزار مرد در مدت ۲۰ سال انجام شده نشان می دهد، احتمال ابتلا به سرطان های پیش رونده در مردانی که زیاد قهوه می نوشند ۶۰ درصد کمتر از مردانی است که اصلاً قهوه مصرف نمی کنند.


قهوه در نحوه تجزیه شکر در بدن شخص و نیز میزان هورمون های جنسی که هر دو با سرطان پروستات ارتباط دارند تاثیر می گذارد. دکتر کاترین ویلسون پژوهشگری که در مطالعات شرکت داشته است می گوید: تاکنون بین شیوه زندگی انسان و خطر ابتلا به سرطان پروستات به خصوص سرطان های پیشرونده و مهاجم ارتباطی یافت نشده بود به همین جهت اگر در مطالعات دیگر نیز ارتباط مصرف قهوه با سرطان پروستات تایید شود کشف این ارتباط پیشرفته مهمی در پیشگیری و درمان این سرطان است . 

پژوهشگران هنوز مطمئن نیستند کدام یک از ترکیبات قهوه ممکن است تاثیر مثبت داشته باشد و تاکید می‌کنند که رسیدن به نتیجه قطعی نیازمند تحقیقات بیشتری در این باره است. ولی دکتر ویلسون می‌گوید این تحقیقات حداقل این موضوع را تایید می کند که نباید نگرانی از ابتلا به سرطان پروستات سبب شود که شخص نوشیدن قهوه را ترک کند.  


بررسی های قبلی در مورد تاثیر مصرف نوشیدنی های کافئین دار روی سرطان پروستات به نتایج متفاوتی رسیده بود البته کارشناسان می‌گویند توصیه این نیست که مردان به مصرف بیش از حد قهوه عادت کنند به خصوص که مصرف کافئین زیاد از نظر سلامت می‌تواند مشکلاتی ایجاد کند .ولی مردانی که هم اکنون از خوردن روزانه یک فنجان قهوه لذت می برند می توانند اطمینان خاطر پیدا کنند که لازم نیست به خاطر ترس از سرطان پروستات نوشیدن قهوه را کنار بگذارند . 


  • احتمال ابتلا به سرطان سینه با مصرف قهوه کاهش می یابد.

سرطان سینه جز سرطان های نسبتاً شایع و خطرناک در بین زنان می باشد . هر ساله تعداد زیادی از مبتلایان به سرطان سینه تشخیص داده می شوند و تعدادی نیز جان خود را از دست میدهند. باید توجه داشت که یک رژیم غذایی سالم و بر پایه منابع گیاهی در مقایسه با رژیم های پرچرب و حاوی منابع حیوانی می تواند تا حد زیادی در پیشگیری از سرطان موثر باشد. برای کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه معمولاً مصرف میوه و سبزی تازه و مواد غذایی حاوی فیبرهای گیاهی را توصیه می کنند.


بر اساس پژوهش‌های اخیر قهوه نیز از مواد غذایی است که از بروز سرطان سینه جلوگیری می کند. بر اساس این مطالعه افرادی که قهوه می نوشند نه تنها از طعم این نوشیدنی لذت می برند بلکه خطر ابتلا به سرطان در این افراد نیز کاهش می‌یابد. طبق این مطالعه نوشیدن قهوه به خصوص سبب کاهش سرطان سینه نوع ER-negative می گردد. در این مطالعه پژوهشگران سوئدی فاکتورهای مربوط به شیوه زندگی و مصرف قهوه را در زنان مبتلا به سرطان سینه در مقایسه با زنان سالم مورد بررسی قرار دادند. آنها دریافتند شیوع سرطان سینه در میان مصرف کنندگان قهوه کمتر از افرادی است که به ندرت قهوه می نوشیدند.


با وجود این طبق این مطالعه چندین فاکتور مربوط به شیوه زندگی نیز بر سرطان سینه تاثیرگذار هستند .این فاکتورها شامل سن یائسگی، میزان فعالیت بدنی ، وزن، تحصیلات و سابقه خانوادگی سرطان سینه می باشند .محققین با در نظر گرفتن این فاکتور ها دریافتند که اثر محافظتی قهوه تنها بر سرطان سینه نوع ER-negative دیده می شود . 


  • سه فنجان قهوه دشمن سرطان کبد 

 محققان سنگاپوری موفق به شناسایی دو نوع چربی در دانه های قهوه شده اند که خاصیت محافظت از کبد در برابر خطر ابتلا به سرطان را دارد. این مطالعه که در سال ۱۹۹۳ میلادی آغاز شده و روی ۶۳ هزار مرد و زن چینی تبار ۴۵ تا ۷۴ ساله صورت گرفته یافته‌های جدیدی را درباره خواص‌قهوه آشکار کرد  .

مصرف دست کم سه فنجان قهوه در روز خطر ابتلا به سرطان کبد را تا ۴۴ درصد کاهش می‌دهد همچنین قابل ذکر است که مصرف ۴ فنجان قهوه یا بیشتر در شبانه روز خطر ابتلا به دیابت را تا ۳۰ درصد کاهش می دهد 


  • پیشگیری سرطان پوست با قهوه

مطالعات اخیر نشان می‌دهد که قهوه را هم بایید به لیست مواد غذایی که از ابتلا به سرطان پوست جلوگیری می‌کنند اضافه کرد .امکان به وجود آوردن کارسینوم سلول بازال   ( Basal cell carcinoma ) شایع ترین شکل سرطان پوست در زنانی که بیش از سه فنجان قهوه در روز می نوشند ۲۱ درصد کمتر از زنانی است که فقط یک فنجان قهوه در ماه می باشند. این درصد در مردان به ۱۰ درصد کاهش می‌یابد .


رئیس این پروژه تحقیقاتی اظهار داشت : به نظر می‌رسد که این اثر حفاظتی به دلیل کافئین است و خطر ابتلا به سرطان پوست در افرادی که در این تحقیق از قهوه بدون کافئین استفاده کرده‌اند کاهش نیافته. به علاوه هر وقت که کافئین قهوه بیشتر باشد خطر گسترش تومور کمتر می شود،  اما این بدان معنا نیست که می توان به جای استفاده از کرم ضدآفتاب قهوه نوشی یا با نوشیدن قهوه می توانند زمان بیشتری را زیر آفتاب سپری کند!! .

کارسینوم سلول بازال تومور بدخیمی است که ۸۰ درصد تومورهای سرطان پوست را شامل می شود .   این نوع تومور به ندرت به دیگر قسمتهای بدن سرایت می‌کند به همین دلیل به ندرت باعث مرگ‌میشود. آفتاب گرفتن بیش از حد یا استفاده از اشعه ماورای بنفش برای برنزه شدن عامل اصلی ابتدا به این سرطان شناخته شده است.  محققان دریافتند که کاهش خطر گسترش کارسینوم سلول بازار در افرادی که قهوه می نوشند مشابه افرادی است که همین مقدار کافئین را از منابع غذایی دیگر مانند چای شکلات و سودا دریافت می‌کند.

به هر حال هنوز هیچ رابطه ای بین کافئین و ملانوما ( کشنده ترین نوع سرطان پوست  یا کاسینو سلول سنگفرشی ) پیدا نشده، یعنی کافئین بر روی ابتلا و گسترش ملانوما تاثیر ندار.د اما آزمایش بر روی موش ها نشان می دهد که ممکن است کافئین مانع از ابتلا به ملانومایی شود که در اثر قرار گرفتن در معرض اشعه ماورای بنفش به وجود آمده البته در حال حاضر تحقیقات ادامه دارد  .


مطلب فوق صرفا جهت گسترش اطلاعات در زمینه قهوه و سلامتی از وب سایت www.ico.org منعکس گردید .



اخبار

هجدهمین آئین اهداء گواهینامه به هنرجویان خانه قهوه تخصصی; با حضور جمعی از هنرجویان و اعضاء; در این مرکز;برگزار;;گردید;.;با آرزوی سلامتی و موفقیت روز ا...


یک پژوهش که به دنبال پایه‌های ژنتیکی برخی ترجیحات ما است، نشان داده افرادی که قهوه;،چای و;یا شکلات را تلخ می پسندند سویه ژنتیکی مشابهی دارند.;پژوهش ...


در اواسط فصل تابستان هستیم و اگر هنوز قهوه های سرد را تجربه نکردید بهتر است تا تابستان آینده صبر نکنید. در واقع دو روش عالی برای تهیه قهوه سرد وجود دا...


شرکت واکاکو اخیرا قهوه سازی را معرفی کرده که میتوان به عنوان کوچک ترین و سبک ترین اسپرسو ساز آن را شناخت .پیکوپرسو نام این اسپرسو ساز کوچک است .طراح...


هفدهمین آئین اهداء گواهینامه به هنرجویان خانه قهوه تخصصی;با حضور جمعی از هنرجویان و اعضاء مجموعه; قهوه آدنیس در این مرکز برگزار;;گردید;.این دوره به ...


مقالات

1- دوپیو ( Doppio) :; به اسپرسو ایی گفته می‌شود که از دو شات تهیه شده باشد یا در واقع از یک پرتافیلتر دابل; برای عصاره گیری; استفاده شود.; حجم این ن...


یک فنجان اسپرسوی خوب باید ویژگی های زیر را داشته باشد: کرمای منسجم فندقی رنگ همراه با راه راههایی به رنگ قهوه ای تیره(مانند بدن ببر)،تعادل بین اسیدی...


همه ی حواس پنجگانه ی ما در لذتی که از نوشیدن قهوه می بریم، نقش دارند. با آگاهی از اهمیت این حواس است که می توانیم قهوه ای با کیفیت و مطلوب، با هر رو...


حتما به این موضوع; آگاه هستید که محصولات به دست آمده از یک مزرعه در پایان هر سال کشاورزی تفاوت های بسیاری با هم دارند.;هویت اصلی محصول عوض نمیشود ولی ...


گونه های متفاوت قهوه که در کشورهای تولید کننده; رشد می‌کنند تا حدود زیادی تحت تاثیر اکوسیستم منطقه ای خصوصیات متمایز کننده کسب می نمایند.زمانی که ما م...


مزرعه

فرآوری خشک (طبیعی)در این روش که فرآوری خشک می باشد ، محصول نهایی ما قهوه طبیعی است ، ابتدا گیلاسهای قهوه را جداسازی می کنند ، سپس در آب شناور کرده ...


1);;; رشد زیر نور مستقیم خورشید (منطقه رویش برزیل)گونه هایی از گیاه قهوه در این مناطق وجود دارند که می توانند زیر نور کامل خورشید رشد پیدا کنند. قه...


کاشت گیاه قهوه در سرتاسر جهان در بخش استوایی یا کمربند استوایی زمین واقع شده است ، مناطقی که در این بخش قرار میگیرند مثل آفریقا ، آسیا و آمریکا می ب...


کاشت و تکثیر درخت قهوه;در روش سنتی کاشت قهوه در آغاز فصل بارندگی ۲۰ دانه قهوه در هر حفره کاشته می شود.; در این روش باعث از بین رفتن ۵۰ درصد پتانسیل ...


الف) دستگاه خشک کن عمودی;;در این دستگاه دانه های قهوه بر اساس خارج شدن هوای گرم از پایین دستگاه به سمت بالا حرکت می کنند و این جریان باعث خشک شدن د...


تجارت

تنها دانه های قهوه سبز خامی می توان به کشور وارد کنید که در کشور مبدا تمامی مراحل مختلف فراوری و آماده سازی جهت صادرات را گذرانده باشند.به طور معمول ...


دانه های قهوه سبز نه تنها براساس خاستگاه ، موقعیت جغرافیایی ، گونه و طبقه بندی بر اساس عیوب ، معامله می شوند ، بلکه سایز و اندازه انها در پروسه فروش ...


به طور متوسط وزن هر کیسه دانه قهوه سبز 60 کیلوگرم می باشد (برزیل) ، هر چند که در استرالیا کیسه هایی با وزن 20 کیلو گرم و همچنین در گویانا و گوادلوپ ...


ممکن است شما افرادی را دیده باشید که در رابطه با رنگ برشتهکاری قهوه بحث میکنند. هنگام بحث کردن در رابطه با رنگ قهوه،در حقیقت منظور روشنی و تیرگی قهوه ...


بالاترین قیمت برای قهوه سبز در پاناما با 803 دلار برای هر 450 گرم است. این قهوه از گونه عربیکای گیشا بوده و در مزرعه فامیلی لاماستوس در منطقة بوکوئت ک...


کتاب

1);;; خشک کردن طبیعی (زیر نور آفتاب)الف); خشک کردن در پاسیو (حیاط) یا فضای مسطحاین کار در زمینها یا تراسهای مختلفی می تواند انجام شود ، بعنوان مثال ...


دانه های قهوه قبل از اینکه وارد پروسه حمل و نقل گردند و درون بسته بندیهای مخصوص قرار بگیرند باید طبقه بندی و آماده شوند. ابتدا باید اجسام خارجی درشت...


یکی از دستگاه‌های بسیار قدیمی و مرسوم برای دم کردن قهوه است. در دهه‌ی 1840 میلادی هنوز فرنچ پرسی بدین صورت وجود نداشت اما ایده‌ی اختراع دستگاهی ...


این ﻗﻬﻮه ﺟﻮش که ظاهری شبیه; یک ﺳﺎﻋﺖ شنی دارد، از 3 قسمت اصلی تشکیل شده که بر روي ﻫﻢ ﺳﻮار میﺷﻮند.قسمت زیرین، ﻣﺤﻔﻈـﻪ شیشه ای است که در آن آب می ریزند و ...


ﻣﺘﺪ اُﭘﻦ ﭘﺎت ﺑﻪ معنی ﺟوشیدن آب و ﻗﻬﻮه ﻫﻤﺮاه ﻫﻢ می‌ﺑﺎﺷـﺪ. این ﻣﺘـﺪ اﺑﺘـﺪائی ترین روش دم آوری ﻗﻬﻮه می‌ﺑﺎﺷﺪ،برای تهیه قهوه به این روش شما فقط نیاز به یک ...


واژه نامه قهوه

تیغه های آسیاب های قهوه عموما به دو نوع صاف و مخروطی طراحی می شوند.در آسیاب قهوه با تیغه صاف , دو تیغه هم شکل و هم اندازه در روبروی هم قرار می گیرند ....


;گروهی از نژاد پرورش یافته خالص که منشاء آنها از آمیزش متقاطع بین هیبریدهای Timor ;و Caturra می باشد.این گیاه از سال 1980 انتشار یافته است ، دارای مح...


گونهای از قهوه ,;نژاد پرورش یافته خالص بوسیله انستیتو; (IAC); در برزیل ، منشاء ;catuai ;;مربوط به هیبرید بین : mundo novo ;و cuturra ی زرد می باشد ،...


یک موتانت خالص کوتاه قد از بوربون قرمزو یا زردرنگ که دارای میان گروهای کوتاه می باشد و در سال 1937 در برزیل یافت شد.دارای تولید محصول بالا، برگها و ...


در کشاورزی قهوه ,;پرورش مصنوعی دو گونه یاواریته متفاوت که نتیجه آن فرزندانی است که حامل بخشی از مواد ژنتیکی والدین خود هستند. والدینی که در اینجا است...