Specialty Coffee Association

IRAN
 

تاثیر قهوه بر بیماری آلزایمر ?Does caffeine affect Alzheimer


تاثیر قهوه بر بیماری آلزایمر ?Does caffeine affect Alzheimer



تاثیر اصلی و مفیدی که قهوه  در درمان بیماری های مربوط به تحلیل مغز دارد وابسته به وجود یک ویژگی منحصر به فرد به نام کافئین است که به متوقف کردن ترشح دو آنزیم که باعث از بین رفتن سلول ها به مغز می شود منجر می شود.  کافئین دارای فعال کننده میتوکندری می باشد.


  •  قهوه و آلزایمر


  قهوه در ابتدا به علت  اثرش بر روی گوارش  به عنوان دانه های دارویی استفاده می‌شد.  خواص کافئین در قرن ۱۱ میلادی توسط ابن سینا بیان شده بود و بعد از آن در سال ۱۹۵۸ گیاه شناس و پزشک ایتالیایی به نام آلپن  طی سفری به مصر  قهوه انجام داد.  سالهای ۱۷۵۱ تا ۱۷۷۲ یک دایره المعارف توسط دیدرت و آلمبرت  نوشته شود که در آن خواص کافئین در ابتدا با بیماری میگرن و چاقی بیان شده بود. کافئین این برای اولین بار  در سال ۱۸۲۰ از قهوه استخراج شد.  کافئین اصلی ترین ماده روانگردان در قهوه است و در میان مواد محرک   بیشترین مصرف را در جهان به خود اختصاص داده است.


 کافئین محرک سیستم اعصاب مرکزی است و رایج ترین مخدر در دنیا  است  که ۹۰ درصد مردم از آن استفاده می کنند.  کافئین به صورت طبیعی در دانه های شکلات و برگهای چای وجود دارد.  بیشترین اثر آن تقریباً تا یک ساعت پس از مصرف احساس می شود و بعضی از اثرات آن ۴ تا ۶ ساعت باقی می ماند..

 

  •  قهوه درمان برای بیماری آلزایمر


 این پیش فرض که قهوه و کافئین ممکن است یک راه درمانی و پیشگیرانه مطمئن و در دسترس باشد مورد بررسی محققان قرار گرفته است.  آنها در بسیاری از علوم مرتبط به این باور رسیده‌اندکه مصرف کافئین برای بزرگسالان اعم از پیر و جوان با عملکرد شناختی بهتر مغز ارتباط مستقیم دارد و این پردازش اطلاعات همانقدر که در جوانان موثر است نیز در پیرها اثرگذار است.

 در جهان هر هفت ثانیه یک نفر به این بیماری مبتلا میشود.  آمار مبتلایان به آلزایمر در ایران ۳۵۰ تا ۴۰۰ هزار نفر است. یک بیماری یک بیماری مزمن و از بین برنده سلولهای مغزی است که به اختلال شناختی در افراد منجر می شود.  فرد مبتلا در شناخت افراد،  زمان مکان دچار اختلال می شود،  حافظ اخیرش از کار می افتد، بافت مغز کاهش می یابد و بطن ها ( محل جمع شدن مابع نخاعی) بزرگتر می شود.


 از دیگر علل این بیماری می‌توان به عوامل ژنتیکی، اختلال در نوعی از پروتئین های مغز که باعث رسوب در پلاک های مغز می شود و یک واسطه شیمیایی به نام استیل کولین که در مبتلایان به آلزایمر کاهش پیدا میکند نیز می توانند از عوامل ابتلا به آلزایمر باشند. یک سری دیگر از عوامل کمبود ویتامین B1 و C، کم کاری تیروئید و تعدادی از بیماری های متابولیک ارثی است. کسانی که سابقه استفاده زیاد از الکل دارند و یا ضربات شدید مغزی به آنها وارد شده بیش از دیگران در خطر ابتلا به آلزایمر قرار دارند.


 دکتر وان گلدر طی ده سال  تحقیقات درباره پیری انسان ها دریافتند که  مصرف کافئین ارتباط مستقیم با زوال مغز دارد.  به‌خصوص با  مصرف متوسط قهوه یعنی سه فنجان در روز  که تقریباً برابر ۳۰۰ میلی گرم کافئین در روز است. تحقیقاتی که بر روی یک سری از خانم های بالای ۶۰ سال  و به مدت ۴ سال انجام شد نشان داد،  خانم هایی که به طور مداوم کافئین مصرف می‌کردند آثار کمتری از زوال مغز  در مقایسه با آنها که بسیار کم و یا اصلاً مصرف نمی کردند،  دارند و  به این نتیجه رسیدند که مصرف کافئین ۶۵% احتمال ابتلا به زوال مغزی را کاهش می‌دهد.


 تاثیر اصلی و مفیدی که قهوه در درمان بیماریهای مربوط به تحلیل مغز دارد، وابسته به وجود یک ویژگی منحصر به فرد کافئین است  که به متوقف کردن ترشح دو آنزیم که باعث از بین رفتن سلول های مغز می شوند.  کافئین دارای فعال کننده میتوکندری می باشد(  یعنی فعال کننده هسته سلول)  به علاوه با داشتن آنتی اکسیدان از ابتلا به بیماری جلوگیری می کند.


 شایان ذکر است که بیشترین و بهترین تاثیر مصرف قهوه زمانی است که به مقدار متوسط مصرف شود یعنی نه زیاد و نه کم.  بعضی معتقدند که تأثیر مثبتی که در کافئین قهوه وجود دارد را نمی توان در سایر مواد حاوی آن یافت،  البته تحقیقاتی در این زمینه روی موش‌های آزمایشگاهی انجام شده و به اثبات رسید  اما هنوز محققان نتوانستند آن ماده را کشف کنند و یا توجیهی برای این اتفاق بیاورد.


مطلب فوق صرفا جهت گسترش اطلاعات در زمینه قهوه و سلامتی از وب سایت www.ico.org منعکس گردید .



اخبار

هجدهمین آئین اهداء گواهینامه به هنرجویان خانه قهوه تخصصی; با حضور جمعی از هنرجویان و اعضاء; در این مرکز;برگزار;;گردید;.;با آرزوی سلامتی و موفقیت روز ا...


یک پژوهش که به دنبال پایه‌های ژنتیکی برخی ترجیحات ما است، نشان داده افرادی که قهوه;،چای و;یا شکلات را تلخ می پسندند سویه ژنتیکی مشابهی دارند.;پژوهش ...


در اواسط فصل تابستان هستیم و اگر هنوز قهوه های سرد را تجربه نکردید بهتر است تا تابستان آینده صبر نکنید. در واقع دو روش عالی برای تهیه قهوه سرد وجود دا...


شرکت واکاکو اخیرا قهوه سازی را معرفی کرده که میتوان به عنوان کوچک ترین و سبک ترین اسپرسو ساز آن را شناخت .پیکوپرسو نام این اسپرسو ساز کوچک است .طراح...


هفدهمین آئین اهداء گواهینامه به هنرجویان خانه قهوه تخصصی;با حضور جمعی از هنرجویان و اعضاء مجموعه; قهوه آدنیس در این مرکز برگزار;;گردید;.این دوره به ...


مقالات

یک فنجان اسپرسوی خوب باید ویژگی های زیر را داشته باشد: کرمای منسجم فندقی رنگ همراه با راه راههایی به رنگ قهوه ای تیره(مانند بدن ببر)،تعادل بین اسیدی...


همه ی حواس پنجگانه ی ما در لذتی که از نوشیدن قهوه می بریم، نقش دارند. با آگاهی از اهمیت این حواس است که می توانیم قهوه ای با کیفیت و مطلوب، با هر رو...


حتما به این موضوع; آگاه هستید که محصولات به دست آمده از یک مزرعه در پایان هر سال کشاورزی تفاوت های بسیاری با هم دارند.;هویت اصلی محصول عوض نمیشود ولی ...


گونه های متفاوت قهوه که در کشورهای تولید کننده; رشد می‌کنند تا حدود زیادی تحت تاثیر اکوسیستم منطقه ای خصوصیات متمایز کننده کسب می نمایند.زمانی که ما م...


بیش از یک میلیون نفر شب و روز تلاش می‌کنند تا بهترین دانه‌های قهوه را تهیه کنند. قهوه به راحتی در هر خاکی نمی‌تواند پرورش داده شود و نیازمند خاک، شر...


مزرعه

فرآوری خشک (طبیعی)در این روش که فرآوری خشک می باشد ، محصول نهایی ما قهوه طبیعی است ، ابتدا گیلاسهای قهوه را جداسازی می کنند ، سپس در آب شناور کرده ...


1);;; رشد زیر نور مستقیم خورشید (منطقه رویش برزیل)گونه هایی از گیاه قهوه در این مناطق وجود دارند که می توانند زیر نور کامل خورشید رشد پیدا کنند. قه...


کاشت گیاه قهوه در سرتاسر جهان در بخش استوایی یا کمربند استوایی زمین واقع شده است ، مناطقی که در این بخش قرار میگیرند مثل آفریقا ، آسیا و آمریکا می ب...


کاشت و تکثیر درخت قهوه;در روش سنتی کاشت قهوه در آغاز فصل بارندگی ۲۰ دانه قهوه در هر حفره کاشته می شود.; در این روش باعث از بین رفتن ۵۰ درصد پتانسیل ...


الف) دستگاه خشک کن عمودی;;در این دستگاه دانه های قهوه بر اساس خارج شدن هوای گرم از پایین دستگاه به سمت بالا حرکت می کنند و این جریان باعث خشک شدن د...


تجارت

تنها دانه های قهوه سبز خامی می توان به کشور وارد کنید که در کشور مبدا تمامی مراحل مختلف فراوری و آماده سازی جهت صادرات را گذرانده باشند.به طور معمول ...


دانه های قهوه سبز نه تنها براساس خاستگاه ، موقعیت جغرافیایی ، گونه و طبقه بندی بر اساس عیوب ، معامله می شوند ، بلکه سایز و اندازه انها در پروسه فروش ...


به طور متوسط وزن هر کیسه دانه قهوه سبز 60 کیلوگرم می باشد (برزیل) ، هر چند که در استرالیا کیسه هایی با وزن 20 کیلو گرم و همچنین در گویانا و گوادلوپ ...


ممکن است شما افرادی را دیده باشید که در رابطه با رنگ برشتهکاری قهوه بحث میکنند. هنگام بحث کردن در رابطه با رنگ قهوه،در حقیقت منظور روشنی و تیرگی قهوه ...


بالاترین قیمت برای قهوه سبز در پاناما با 803 دلار برای هر 450 گرم است. این قهوه از گونه عربیکای گیشا بوده و در مزرعه فامیلی لاماستوس در منطقة بوکوئت ک...


کتاب

1);;; خشک کردن طبیعی (زیر نور آفتاب)الف); خشک کردن در پاسیو (حیاط) یا فضای مسطحاین کار در زمینها یا تراسهای مختلفی می تواند انجام شود ، بعنوان مثال ...


دانه های قهوه قبل از اینکه وارد پروسه حمل و نقل گردند و درون بسته بندیهای مخصوص قرار بگیرند باید طبقه بندی و آماده شوند. ابتدا باید اجسام خارجی درشت...


یکی از دستگاه‌های بسیار قدیمی و مرسوم برای دم کردن قهوه است. در دهه‌ی 1840 میلادی هنوز فرنچ پرسی بدین صورت وجود نداشت اما ایده‌ی اختراع دستگاهی ...


این ﻗﻬﻮه ﺟﻮش که ظاهری شبیه; یک ﺳﺎﻋﺖ شنی دارد، از 3 قسمت اصلی تشکیل شده که بر روي ﻫﻢ ﺳﻮار میﺷﻮند.قسمت زیرین، ﻣﺤﻔﻈـﻪ شیشه ای است که در آن آب می ریزند و ...


ﻣﺘﺪ اُﭘﻦ ﭘﺎت ﺑﻪ معنی ﺟوشیدن آب و ﻗﻬﻮه ﻫﻤﺮاه ﻫﻢ می‌ﺑﺎﺷـﺪ. این ﻣﺘـﺪ اﺑﺘـﺪائی ترین روش دم آوری ﻗﻬﻮه می‌ﺑﺎﺷﺪ،برای تهیه قهوه به این روش شما فقط نیاز به یک ...


واژه نامه قهوه

تیغه های آسیاب های قهوه عموما به دو نوع صاف و مخروطی طراحی می شوند.در آسیاب قهوه با تیغه صاف , دو تیغه هم شکل و هم اندازه در روبروی هم قرار می گیرند ....


;گروهی از نژاد پرورش یافته خالص که منشاء آنها از آمیزش متقاطع بین هیبریدهای Timor ;و Caturra می باشد.این گیاه از سال 1980 انتشار یافته است ، دارای مح...


گونهای از قهوه ,;نژاد پرورش یافته خالص بوسیله انستیتو; (IAC); در برزیل ، منشاء ;catuai ;;مربوط به هیبرید بین : mundo novo ;و cuturra ی زرد می باشد ،...


یک موتانت خالص کوتاه قد از بوربون قرمزو یا زردرنگ که دارای میان گروهای کوتاه می باشد و در سال 1937 در برزیل یافت شد.دارای تولید محصول بالا، برگها و ...


در کشاورزی قهوه ,;پرورش مصنوعی دو گونه یاواریته متفاوت که نتیجه آن فرزندانی است که حامل بخشی از مواد ژنتیکی والدین خود هستند. والدینی که در اینجا است...