Specialty Coffee Association

IRAN
 

داستان نوزدهم : هجوم آلمانی


داستان نوزدهم : هجوم آلمانی

گروه بعدی مهاجران خصوصیاتی داشتند همچون پر انرژی بودن، اعتماد به نفس، و علاقه به سخت کار کردن. در سال 1877 لیبرال‌ها قانونی تصویب کردند که طبق آن به خارجیان کمک می‌شد که مالک زمین بشوند، برای ده سال از پرداخت مالیات معاف باشند و معافیت بر پرداخت عوارض واردات دستگاه‌ها و ابزارآلات به مدت شش سال. دولت باریوس(در داستان‌های پیشین به آن اشاره کردیم) قراردادی با سازمان‌های خارجی امضا کرد که طبق آن پروژه‌های مستعمره‌سازی و ساختارهای بزرگ‌تر بود. در دو دهه‌ی پایانی 1800، آلمانی‌های بااستعداد از نگرش نظامی‌گرایانه‌ی بریسمارک (Brismarck- رهبر آن زمان آلمان) به گواتمالا و دیگر نواحی آمریکای مرکزی پناه آوردند. تا اواخر دهه‌ی 1890 آنها بیش از چهل زمین کشت قهوه (Coffee Finca) را خریدند و در دیگر زمین‌های باقی‌مانده کار کردند. کمی بعد، آلمانیان کشاورز قهوه‌ در منطقه‌ی آلتا وراپاز (Alta Verapaz) گواتمالا دور هم جمع شدند تا از کشور آلمان درخواست سرمایه کنند برای ساخت راه‌آهن به سمت دریا. این تنها شروع رواج آن بود که آلمانی‌ها سرمایه و نوآوری را با خود به صنعت قهوه‌ی گواتمالایی آوردند.


تا سال 1890، دو دهه بعد از آنکه لیبرال‌ها بر کشور مسلط شدند، بزرگ‌ترین زمین‌های گواتمالایی (بیش از یک صد قطعه زمین) تنها حدود 3.5 درصد کل زمین‌های کشت قهوه را در بر می‌گرفتند، ولیکن، همین تعداد زمین بیش از نیمی از کل تولیدی قهوه را شامل می‌شد. زمانیکه خارجیان زمین‌های کشت بزرگی بنا کردند، دیگر زمین‌ها همچنان تحت مالکیت نوادگان اسپانیایی مالکان اصلی بودند. در این زمین‌ها با استفاده از عملیاتی با مقیاس بزرگ معمولا فرایند فرآوری قهوه به صورت ماشینی بود و این ماشین‌ها غذا را نیز تامین می‌کردند. در مزارع کوچک و مرزی قهوه، تنها چند هکتار بیشتر مساحت نداشتند و اغلب تحت مالیکت روستاییان کم‌بضاعت و کم‌دانش قرار می‌گرفتند، بنابراین آنها برای فرآوری قهوه می‌بایست بر مزارع برزگ‌تری تکیه می‌کردند. همین روستاییان، اغلب کودکان خود را اجبار می‌کردند که در مزارع بزرگ‌تر کار کنند. در برخی مواقع، مالکان مزارع برتر، به عمد دیگر مزارع کوچک‌تر همسایه را تخریب می‌کردند و عاملان مزارع قسمت‌های کوچک‌تر مزارع را آتش می‌زدند (اصولا قسمتی که در آن ذرت کاشت می‌شد) و بوته‌های قهوه را نابود می‌کردند.


یکی دیگر از مشکلات کشاورزان قهوه، داشتن اعتبار ارزی مطمئن بود. اغلب، از طریق بانک‌های اروپایی یا آمریکای شمالی به سازمان‌های واردات قهوه وام 6 درصدی تعلق می‌گرفت. و همین سازمان‌های واردات در عوض، وامی 8 درصدی به سازمان‌های صادراتی محسوب می‌کردند، در ادامه‌ی این چرخه، سازمان صادراتی وام 12 درصدی به تولیدکنندگان قهوه‌ی انبوه و یا زمین‌های قهوه‌ای که دارای تجهیزات فرآوری قهوه بودند (Beneficios)، اضافه می‌کرد. کشاورزان مزارع کوچک مجبور بودند به همین تولیدکنندگان قهوه‌ی انبوه حدود 14 تا 25 درصد پرداخت کنند، البته با توجه به ریسک در نظر گرفته شده‌ی آنها. 


اغلب کارآفرینانی که زمین‌های زراعتی را بنا کردند، پیش از آن چهار سالی که باید بگذرد تا محصول به بار آید، زیر قرض‌های سنگینی می‌رفتند. آلمانی‌ها از نظری یک مزیت داشتند، از آنجایی که آنها به طور مداوم با سرمایه و ارتباطات خوب رفت و آمد می‌کردند، شرکت‌های کارگزاری‌ آلمانی نیز میزان سود کمتری به نفع آنها بر‌می‌داشتند. همچنین آنها منابعی داشتند که باعث ‌می‌شد در مسائل دیپلماتیک مداخله داشته باشند، ضمن آنکه آنها ارتباط نزدیکی با سازمان‌های واردات و صادراتی که مسئول‌آنها یک فرد خارجی باشد را حفظ می‌کردند. با این حال، صنعت قهوه آمریکای لاتین هرگز نتوانست مشکل اعتبار ارزی را به نحوی رضایت بخش برطرف کند.


بسیاری از آلمانی‌ها که توانستند از قهوه در گواتمالا سودی بدست آورند نخست که وارد کشور شدند، ثروتمند نبودند. برنهارد هانشتاین (Bernhard Hannstein) در ایالت پروشا (Prussia) در آلمان در سال 1869 متولد شده بود، او آلمان را به هدف " فرار از نظام ارتشی آلمان، و فرار از ظلم پدر عجیب و غریبم و تلاش برای اینکه یک مرد آزاد باشم." ترک کرد.

در سال 1892، هانشتاین در "لا لیبرتاد" (La Libertad)، یکی از مزارع بزرگ قهوه متعلق به رئیس جمهور سابق لیساندر باریلاس(Lisandro Barillas)، مشغول به کار شد، جایی که ماهانه 10 دلار به همراه اقامت و غذای رایگان دریافت می‌کرد، که چندین برابر بیشتر از دستمزد سرخپوستان بود.


ظاهرا، این موضوع که سرخپوستان به عنوان برده معرفی می‌شدند، آلمانی‌ها را آزار نمی‌داد. یکی از آنها سیستم بدهکاری اجباری (پیش از این توضیح داده‌ایم) را بدون هیچ قضاوت و یا احساسی اینگونه توصیف کرد:« تنها راه برای وادار کردن آنها به کار، بدهکار کردنشان است، در این زمان، می توان انها را مجبور به کار کرد. اغلب آنها فرار می‌کنند، اما گرفتار می‌شوند و به‌شدت مجازات می‌گردند.»


برنهارد هانشتاین سرانجام در سلسله‌مراتب کاری، ترقی کرد و مالک مزرعه‌ی "موندو نوئوو" (Mundo Nuevo) و دیگر مزارع شد. در شمال، در منطقه‌ی آلتا وراپاز، اروین پاول دیزلدورف (Erwin Paul Dieseldorff)، یک آلمانی دیگر، به تدریج بزرگ‌ترین مزارع قهوه‌ی خصوصی منطقه را گرد هم آورد. او ابتدا در میان بومیان زندگی می‌کرد، غذای آنها را می‌خورد و زبان و فرهنگشان را می‌آموخت. در نهایت، دیزلدورف به یک کارشناس در زمینه‌ی باستان‌شناسی مایا، فولکلور و داروهای گیاهی تبدیل شد. تا زمانی که کارگران بومی از او اطاعت می‌کردند، با محبتی پدرانه با آنها رفتار می‌کرد. با این حال، او نیز به بومیان دستمزدی ناچیز می‌داد و آنها را در نظام ارباب-رعیتی بدهی گرفتار نگه‌می‌داشت. او فلسفه‎ ی خود و دیگر آلمانی‌ها را چنین خلاصه کرد:« سر و کار داشتن با بومیان آلتا وراپاز، مثل رفتار با کودکان است.»


-مترجم: ستایش حبیب‌زاده


اخبار

در پی اظهارات اخیر دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، مبنی بر تبدیل کانادا به پنجاه‌ویکمین ایالت ایالات متحده، کافه‌های کانادایی در اقدامی نمادین نام ...


افزایش شدید قیمت قهوه تأثیر تغییرات اقلیمی و خشکسالی بر تولید و طعم دانه‌های قهوه:;در ماه نوامبر گذشته، قیمت پیش‌خرید دانه‌های قهوه عربیکا به بالاتری...


اگر میخواهید قهوه ای کاملا متفاوت و خاص را تجربه کنید قطعا Wine Processed Coffee ;یعنی قهوه فرآوری شرابی ارزشش را دارد.قهوه ای که به شما تجربه ی عطر...


نوروز 1402، این عید باستانی و خوش یمن بر شما و خانواده محترمتان مبارک باد .برایتان دراین سال نو تندرستی ، نیک ورزی ، کامروایی و شادمانی را آرزومندم ...


شرح محصول :PCC یک پودر رسوب بر و جرم گیر دستگاه های قهوه ساز و اسپرسو ساز می باشد و با جرم گیری سریع و اصولی ، باعث افزایش طول عمر ماشین قهوه ساز شد...


مقالات

با توجه به اینکه امروزه مصرف‌کنندگان جوان‌تر روند نوشیدن قهوه را هدایت می‌کنند، علاقه به گزینه‌های بدون کافئین نیز در حال افزایش است. به‌طور مشابه، ...


;راه‌اندازی یک زنجیره کافی‌شاپ یک سرمایه‌گذاری پیچیده اما پربازده است که نیاز به برنامه‌ریزی دقیق، تحقیق در بازار و اجرای مناسب دارد. در ادامه، یک ر...


در فضای بسیار رقابتی صنعت قهوه، برندینگ همه‌چیز است. این موضوع همیشه یک عامل کلیدی برای تمایز برشته‌کاران قهوه تخصصی بوده است، اما با افزایش تورم و ...


لاکین کافی، زنجیره پرطرفداری که در چین فروش بیشتری نسبت به استارباکس دارد، این کافی شاپ ها قصد دارند;در ایالات متحده گسترش یابند.چهار سال پیش، لاکین...


مطابق گزارشات سازمان بین المللی قهوه ، ژاپن پس از ایالات متحده آمریکا رتبه سومین کشور بزرگ مصرف کننده قهوه در جهان را به خود اختصاص داده است. واردات...


مزرعه

فرآوری خشک (طبیعی)در این روش که فرآوری خشک می باشد ، محصول نهایی ما قهوه طبیعی است ، ابتدا گیلاسهای قهوه را جداسازی می کنند ، سپس در آب شناور کرده ...


1);;; رشد زیر نور مستقیم خورشید (منطقه رویش برزیل)گونه هایی از گیاه قهوه در این مناطق وجود دارند که می توانند زیر نور کامل خورشید رشد پیدا کنند. قه...


کاشت گیاه قهوه در سرتاسر جهان در بخش استوایی یا کمربند استوایی زمین واقع شده است ، مناطقی که در این بخش قرار میگیرند مثل آفریقا ، آسیا و آمریکا می ب...


کاشت و تکثیر درخت قهوه;در روش سنتی کاشت قهوه در آغاز فصل بارندگی ۲۰ دانه قهوه در هر حفره کاشته می شود.; در این روش باعث از بین رفتن ۵۰ درصد پتانسیل ...


الف) دستگاه خشک کن عمودی;;در این دستگاه دانه های قهوه بر اساس خارج شدن هوای گرم از پایین دستگاه به سمت بالا حرکت می کنند و این جریان باعث خشک شدن د...


تجارت

تنها دانه های قهوه سبز خامی می توان به کشور وارد کنید که در کشور مبدا تمامی مراحل مختلف فراوری و آماده سازی جهت صادرات را گذرانده باشند.به طور معمول ...


دانه های قهوه سبز نه تنها براساس خاستگاه ، موقعیت جغرافیایی ، گونه و طبقه بندی بر اساس عیوب ، معامله می شوند ، بلکه سایز و اندازه انها در پروسه فروش ...


به طور متوسط وزن هر کیسه دانه قهوه سبز 60 کیلوگرم می باشد (برزیل) ، هر چند که در استرالیا کیسه هایی با وزن 20 کیلو گرم و همچنین در گویانا و گوادلوپ ...


ممکن است شما افرادی را دیده باشید که در رابطه با رنگ برشتهکاری قهوه بحث میکنند. هنگام بحث کردن در رابطه با رنگ قهوه،در حقیقت منظور روشنی و تیرگی قهوه ...


بالاترین قیمت برای قهوه سبز در پاناما با 803 دلار برای هر 450 گرم است. این قهوه از گونه عربیکای گیشا بوده و در مزرعه فامیلی لاماستوس در منطقة بوکوئت ک...


کتاب

1);;; خشک کردن طبیعی (زیر نور آفتاب)الف); خشک کردن در پاسیو (حیاط) یا فضای مسطحاین کار در زمینها یا تراسهای مختلفی می تواند انجام شود ، بعنوان مثال ...


دانه های قهوه قبل از اینکه وارد پروسه حمل و نقل گردند و درون بسته بندیهای مخصوص قرار بگیرند باید طبقه بندی و آماده شوند. ابتدا باید اجسام خارجی درشت...


یکی از دستگاه‌های بسیار قدیمی و مرسوم برای دم کردن قهوه است. در دهه‌ی 1840 میلادی هنوز فرنچ پرسی بدین صورت وجود نداشت اما ایده‌ی اختراع دستگاهی ...


این ﻗﻬﻮه ﺟﻮش که ظاهری شبیه; یک ﺳﺎﻋﺖ شنی دارد، از 3 قسمت اصلی تشکیل شده که بر روي ﻫﻢ ﺳﻮار میﺷﻮند.قسمت زیرین، ﻣﺤﻔﻈـﻪ شیشه ای است که در آن آب می ریزند و ...


ﻣﺘﺪ اُﭘﻦ ﭘﺎت ﺑﻪ معنی ﺟوشیدن آب و ﻗﻬﻮه ﻫﻤﺮاه ﻫﻢ می‌ﺑﺎﺷـﺪ. این ﻣﺘـﺪ اﺑﺘـﺪائی ترین روش دم آوری ﻗﻬﻮه می‌ﺑﺎﺷﺪ،برای تهیه قهوه به این روش شما فقط نیاز به یک ...


واژه نامه قهوه

تیغه های آسیاب های قهوه عموما به دو نوع صاف و مخروطی طراحی می شوند.در آسیاب قهوه با تیغه صاف , دو تیغه هم شکل و هم اندازه در روبروی هم قرار می گیرند ....


;گروهی از نژاد پرورش یافته خالص که منشاء آنها از آمیزش متقاطع بین هیبریدهای Timor ;و Caturra می باشد.این گیاه از سال 1980 انتشار یافته است ، دارای مح...


گونهای از قهوه ,;نژاد پرورش یافته خالص بوسیله انستیتو; (IAC); در برزیل ، منشاء ;catuai ;;مربوط به هیبرید بین : mundo novo ;و cuturra ی زرد می باشد ،...


یک موتانت خالص کوتاه قد از بوربون قرمزو یا زردرنگ که دارای میان گروهای کوتاه می باشد و در سال 1937 در برزیل یافت شد.دارای تولید محصول بالا، برگها و ...


در کشاورزی قهوه ,;پرورش مصنوعی دو گونه یاواریته متفاوت که نتیجه آن فرزندانی است که حامل بخشی از مواد ژنتیکی والدین خود هستند. والدینی که در اینجا است...