Specialty Coffee Association

IRAN
 

کاپوچینوی نعنائی Mint cappuccino


کاپوچینوی نعنائی Mint cappuccino

نگاه کن به مهمانها که چگونه پس از نوشیدن کاپوچینوی نعنائی از خوشحالی لبخند می زنند.

مواد اولیه :

30 سی سی سیروپ کرم کاکائو

30 سی سی سیروپ کرم نعناء

60 تا 120 سی سی اسپرسو 

تکه های شکلات برای تزئین

ویفرشکلات ونعناء برای سرو کنار قهوه


دستورالعمل ( نوشیدنی گرم ) : بسادگی سیروپ کرم کاکائو و کرم نعناء را در لیوان کاپوچینو ریخته و با هم بخوبی هم بزنید، سپس اسپرسو را به آن اضافه کرده و مجددا آنرا هم بزنید . در این مرحله شیر بخار داده شده را به آن اضافه نمائید.

با تکه های شکلات آنرا تزئین و با ویفر نعنا شکلات برای مهمان سرو گردد.

می توانید برای گارنیش از برگ نعنا استفاده کنید.


خانه قهوه تخصصی ایران/ علی سرمدی/کافه ژیوا


بازدید کننده گرامی : خانه قهوه تخصصی ایران Scairan مرکزی است تحقیقاتی،آموزشی که در زمینه آموزشهای تخصصی قهوه و همچنین پژوهش و مشاوره در صنایع قهوه فعالیت دارد.خواهشمندیم نظرات و پیشنهادات خود را جهت پیشبرد بهتر فعالیت این مرکز برای ما ارسال فرمائید. همچنین استفاده از مطالب ومحتوای وب سایت جهت امورمرتبط به آموزش قهوه باذکر منبع بلامانع می باشد.