ظهر داغ تابستان، استخر، چیز برگر و کولاسپرسو می چسبه .
طعم فوق العاده، فول کافئین و انرژی زا.
مواد اولیه :
60 سی سی اسپرسو تازه عصاره گیری شده ولی خنک
200 سی سی کوکا کولا
5 قطعه یخ
برش لیمو برای تزئین
دستورالعمل (نوشیدنی خنک) : ابتدا قطعات یخ را درون لیوان خنک قرار می دهیم، 30 سی سی از اسپرسو را روی یخها ریخته و بر روی آن 100 سی سی از کوکاکولا را به آرامی اضافه می کنیم، مجددا30 سی سی دیگر اسپرسو را به لیوان اضافه نموده و با 100 سی سی کوکا کولا کار به پایان می رسد.
با برش لیمو و برگ نعنا تزئین می گردد.
خانه قهوه تخصصی ایران/ سینا مهاجر/ کافه ژیوا
بازدید کننده گرامی : خانه قهوه تخصصی ایران Scairan مرکزی است تحقیقاتی،آموزشی که در زمینه آموزشهای تخصصی قهوه و همچنین پژوهش و مشاوره در صنایع قهوه فعالیت دارد.خواهشمندیم نظرات و پیشنهادات خود را جهت پیشبرد بهتر فعالیت این مرکز برای ما ارسال فرمائید. همچنین استفاده از مطالب ومحتوای وب سایت جهت امورمرتبط به آموزش قهوه باذکر منبع بلامانع می باشد.