Specialty Coffee Association

IRAN
 

کولاسپرسو Cola espresso


کولاسپرسو Cola espresso

ظهر داغ تابستان، استخر، چیز برگر و کولاسپرسو می چسبه . 

طعم فوق العاده، فول کافئین و انرژی زا.

مواد اولیه :

60 سی سی اسپرسو تازه عصاره گیری شده ولی خنک

200 سی سی کوکا کولا

5 قطعه یخ

برش لیمو برای تزئین


دستورالعمل (نوشیدنی خنک) : ابتدا قطعات یخ را درون لیوان خنک قرار می دهیم، 30 سی سی از اسپرسو را روی یخها ریخته و بر روی آن 100 سی سی از کوکاکولا را به آرامی اضافه می کنیم، مجددا30 سی سی دیگر اسپرسو را به لیوان اضافه نموده و با 100 سی سی کوکا کولا کار به پایان می رسد.

با برش لیمو و برگ نعنا تزئین می گردد.


خانه قهوه تخصصی ایران/ سینا مهاجر/ کافه ژیوا


بازدید کننده گرامی : خانه قهوه تخصصی ایران Scairan مرکزی است تحقیقاتی،آموزشی که در زمینه آموزشهای تخصصی قهوه و همچنین پژوهش و مشاوره در صنایع قهوه فعالیت دارد.خواهشمندیم نظرات و پیشنهادات خود را جهت پیشبرد بهتر فعالیت این مرکز برای ما ارسال فرمائید. همچنین استفاده از مطالب ومحتوای وب سایت جهت امورمرتبط به آموزش قهوه باذکر منبع بلامانع می باشد.