ابداع این نوشیدنی توسط سامی پیکولو باریستای کانادائی صورت گرفت ودر مسابقات قهوه سال 2003 بعنوان نوشیدنی ابدائی سامی به داوران ارائه گردید،این نوشیدنی بصورت طبقاتی تهیه می شود.
مواد اولیه :
45 سی سی اسپرسو گرم وتازه
45 سی سی آب داغ
15 سی سی سیروپ کارامل و پرتقال
60 سی سی خامه با طعم بادام
پودر کاکائو
دستوالعمل تهیه ( نوشیدنی گرم ) : بصورت جداگانه اسپرسو و آب داغ را با هم ترکیب کنید تا یک مینی امریکانو بدست اید. فنجان را گرم کرده و یک لایه از سیروپ پرتقال و کارامل را درون فنجان گرم شده بریزید،یک لایه خامه روی آن اضافه کنید ولی هم نزنید، در این مرحله مینی امریکانورا به آن اضافه نمائید و به آرامی هم بزنید تا خامه بر روی سطح بیاید .در این مرحله کمی پودر کاکائو اضافه نمائید و بدون لحظه ای درنگ برای میهمان سرو شود.
خانه قهوه تخصصی ایران/ دمیر چی / راه سنگی تنکابن
بازدید کننده گرامی : خانه قهوه تخصصی ایران Scairan مرکزی است تحقیقاتی،آموزشی که در زمینه آموزشهای تخصصی قهوه و همچنین پژوهش و مشاوره در صنایع قهوه فعالیت دارد.خواهشمندیم نظرات و پیشنهادات خود را جهت پیشبرد بهتر فعالیت این مرکز برای ما ارسال فرمائید. همچنین استفاده از مطالب ومحتوای وب سایت جهت امورمرتبط به آموزش قهوه باذکر منبع بلامانع می باشد.