Specialty Coffee Association

IRAN
 

یک رسپی خنک در یک تابستان گرم: Coffee- Cocoa Cooler


یک رسپی خنک در یک تابستان گرم:  Coffee- Cocoa Cooler

مواد لازم جهت تهیه قهوه کاکائویی خنک
 
2-3 قاشق چای خوری سیروپ شکلاتی
113 میلی لیتر شیر
250 میلی لیتر اسپرسو سرد یا اسپرسو قوی سرد
½ قاشق چای خوری عصاره وانیل 
8 تکه یخ
خامه زده شده برای تزیین
 
مراحل انجام کار
 
1.  در یک کاسه کوچک، سیروپ شکلات را با شیر مخلوط کرده تا جایی که سیروپ کاملا حل شود.
2. اسپرسو سرد و وانیل را اضافه کرده و هم بزنید.
3. یخ ها را درون لیوان های بلند 250 میلی لیتری که قبلا در فریزر سرد و حالت برفکی به خود گرفته اند بریزید.
4. روی لیوان را با خامه تزیین کنید.
 
 
 
نوش جان!