Specialty Coffee Association

IRAN
 

تنوع ظروف در سرو قهوه Serving vessels*


تنوع ظروف در سرو قهوه  Serving vessels*

ترکیب،شکل،اندازه و طرح ظرفی که قهوه در آن سرو می شود می تواند تجربه نوشیدن قهوه شما را تحت تاثیر قراردهد. بسیاری بر این باورند که نوشیدنی های معین در لیوان،فنجان و ماگ مشخصی هم سرو گردد. اما به طور کلی این به خواسته شخصی شما بر می گردد.
 
در حالیکه بسیاری از فنجان ها برای بهتر شدن نحوه ارایه آن نوشیدنی طراحی شده اند همانند فنجان اسپرسو، سایر فنجان ها بیشتر نقش کاربردی و عملی تری دارند. برای مثال بدنه اولین ماگ های آمریکایی به اندازه کافی دارای ضخامت بودند که گرمای نوشیدنی را به مدت طولانی نگه دارند و کف زبری که از سر خوردن ماگ روی میز جلوگیری می کردند و تقریبا به آسانی هم شکسته نمی شدند و این خصایص آنها را برای استفاده در طول جنگ جهانی دوم بسیار مناسب می کرد. گذشته از طرح، خوشایند است که گاهی اوقات در جهت بالا بردن تجربه و ارایه آن نوع نوشیدنی از ظروف گوناگونی استفاده گردد.
 
 
  • لیوان چینی کوچک Small porcelain tumbler  : فنجان بدون دسته یک جذابیت جدیدی دارد. بسیاری ترجیح می دهند که لیوان اسپرسو آنها یک لبه ضخیم داشته باشد. همچنین این نوع لیوان بسیار مناسب برای نوشیدنی های های در حجم کوچک است.
 
  • لیوان اسپرسو  Espresso glass : جذابیت ظاهری اسپرسو - مایع سیاه و خامه قهوه ای طلایی- در این لیوان جلوه می کند. و همچنین نوشیدنی شما را گرم نگه می دارد اما دقت داشته باشید که ممکن است بدنه لیوان خیلی داغ شود.
 
 
  • فنجان اسپرسو  Demitasse espresso cup :  داخل گرد فنجان باعث می شود که خامه قهوه به آرامی در فنجان بشیند و باعث نگه داشتن بافت، گرما، و جذابیت ظاهری قهوه  شود.

 

  • فنجان بزرگ Large cup :  بعضی اوقات مناسب است که شما قهوه را در یک فنجان بزرگ بخواهید اما نوع سرامیکی آن را انتخاب کنبد که به اندازه کافی قهوه شما را گرم نگه دارد.

 

  • فنجان سفالی  Earthware cup : بسیاری حس لمس لیوان سفالی روی لبانشان را دوست دارند . این نوع لیوان به اندازه کافی قهوه را گرم نگه می دارد.

 

  • ماگ بزرگ Large mug : یک ماگ خوب، وقتی آن را در دست می گیرید احساس خوبی به شما می دهد. لبه ضخیم لیوان احساس دلچسبی هنگام نوشیدن قهوه به شما می دهد.

 

  • لیوان اندازه متوسط  Medium glass : این نوع لیوان برای قهوه های سرد و قهوه لاته کوچک مناسب است. اما مراقب باشید که این نوع لیوان ممکن است خیلی داغ شود.

 

  • لیوان برندی Brandy snifter : شکل این نوع لیوان باعث بهتر شدن رایحه نوشیدنی و احساس شما می گردد. از عطر نوشیدن قهوه میوه ای کنیایی درست شده توسط سایفون لذت ببرید.

 

  • لیوان بزرگ Large glass : وقتی  که در تابستان یک نوشیدنی سرد می خواهید این نوع لیوان بیشترین میزان یخی که احتیاح دارید را می تواند نگه دارد.

 

  • لیوان لاته Latte glass : این نوع لیوان دقیقا مناسبه کافه لاته می باشد، این نوع لیوان بلند می تواند لایه های مختلف زیبای قهوه را نشان دهد.

 

  • کوپت  Coupette : قهوه سرد در این نوع لیوان سرو می گردد. یک قاچ لیمو ترش و لبه تزیین شده لیوان به آن زیبایی بیشتری می دهد.

 

  • کاسه کوچک Small bowl : تمام دنیا ، در بسیاری از جوامع در گردهمایی های خاص در این نوع کاسه بصورت سنتی قهوه می نوشند.

 

  • کاسه بزرگ Large bowl : بصورت سنتی برای نوشیدن قهوه استفاده می شود. مواظب باشید که دهانه گشاد کاسه باعث سریع سرد شدن قهوه می شود. نوع سرامیکی و ضخیم کاسه تا جایی که می تواند گرما را نگه می دارد.

 

خانه قهوه تخصصی ایران / گلبرگ احدیت

 


اخبار

هجدهمین آئین اهداء گواهینامه به هنرجویان خانه قهوه تخصصی; با حضور جمعی از هنرجویان و اعضاء; در این مرکز;برگزار;;گردید;.;با آرزوی سلامتی و موفقیت روز ا...


یک پژوهش که به دنبال پایه‌های ژنتیکی برخی ترجیحات ما است، نشان داده افرادی که قهوه;،چای و;یا شکلات را تلخ می پسندند سویه ژنتیکی مشابهی دارند.;پژوهش ...


در اواسط فصل تابستان هستیم و اگر هنوز قهوه های سرد را تجربه نکردید بهتر است تا تابستان آینده صبر نکنید. در واقع دو روش عالی برای تهیه قهوه سرد وجود دا...


شرکت واکاکو اخیرا قهوه سازی را معرفی کرده که میتوان به عنوان کوچک ترین و سبک ترین اسپرسو ساز آن را شناخت .پیکوپرسو نام این اسپرسو ساز کوچک است .طراح...


هفدهمین آئین اهداء گواهینامه به هنرجویان خانه قهوه تخصصی;با حضور جمعی از هنرجویان و اعضاء مجموعه; قهوه آدنیس در این مرکز برگزار;;گردید;.این دوره به ...


مقالات

1- دوپیو ( Doppio) :; به اسپرسو ایی گفته می‌شود که از دو شات تهیه شده باشد یا در واقع از یک پرتافیلتر دابل; برای عصاره گیری; استفاده شود.; حجم این ن...


یک فنجان اسپرسوی خوب باید ویژگی های زیر را داشته باشد: کرمای منسجم فندقی رنگ همراه با راه راههایی به رنگ قهوه ای تیره(مانند بدن ببر)،تعادل بین اسیدی...


همه ی حواس پنجگانه ی ما در لذتی که از نوشیدن قهوه می بریم، نقش دارند. با آگاهی از اهمیت این حواس است که می توانیم قهوه ای با کیفیت و مطلوب، با هر رو...


حتما به این موضوع; آگاه هستید که محصولات به دست آمده از یک مزرعه در پایان هر سال کشاورزی تفاوت های بسیاری با هم دارند.;هویت اصلی محصول عوض نمیشود ولی ...


گونه های متفاوت قهوه که در کشورهای تولید کننده; رشد می‌کنند تا حدود زیادی تحت تاثیر اکوسیستم منطقه ای خصوصیات متمایز کننده کسب می نمایند.زمانی که ما م...


مزرعه

فرآوری خشک (طبیعی)در این روش که فرآوری خشک می باشد ، محصول نهایی ما قهوه طبیعی است ، ابتدا گیلاسهای قهوه را جداسازی می کنند ، سپس در آب شناور کرده ...


1);;; رشد زیر نور مستقیم خورشید (منطقه رویش برزیل)گونه هایی از گیاه قهوه در این مناطق وجود دارند که می توانند زیر نور کامل خورشید رشد پیدا کنند. قه...


کاشت گیاه قهوه در سرتاسر جهان در بخش استوایی یا کمربند استوایی زمین واقع شده است ، مناطقی که در این بخش قرار میگیرند مثل آفریقا ، آسیا و آمریکا می ب...


کاشت و تکثیر درخت قهوه;در روش سنتی کاشت قهوه در آغاز فصل بارندگی ۲۰ دانه قهوه در هر حفره کاشته می شود.; در این روش باعث از بین رفتن ۵۰ درصد پتانسیل ...


الف) دستگاه خشک کن عمودی;;در این دستگاه دانه های قهوه بر اساس خارج شدن هوای گرم از پایین دستگاه به سمت بالا حرکت می کنند و این جریان باعث خشک شدن د...


تجارت

تنها دانه های قهوه سبز خامی می توان به کشور وارد کنید که در کشور مبدا تمامی مراحل مختلف فراوری و آماده سازی جهت صادرات را گذرانده باشند.به طور معمول ...


دانه های قهوه سبز نه تنها براساس خاستگاه ، موقعیت جغرافیایی ، گونه و طبقه بندی بر اساس عیوب ، معامله می شوند ، بلکه سایز و اندازه انها در پروسه فروش ...


به طور متوسط وزن هر کیسه دانه قهوه سبز 60 کیلوگرم می باشد (برزیل) ، هر چند که در استرالیا کیسه هایی با وزن 20 کیلو گرم و همچنین در گویانا و گوادلوپ ...


ممکن است شما افرادی را دیده باشید که در رابطه با رنگ برشتهکاری قهوه بحث میکنند. هنگام بحث کردن در رابطه با رنگ قهوه،در حقیقت منظور روشنی و تیرگی قهوه ...


بالاترین قیمت برای قهوه سبز در پاناما با 803 دلار برای هر 450 گرم است. این قهوه از گونه عربیکای گیشا بوده و در مزرعه فامیلی لاماستوس در منطقة بوکوئت ک...


کتاب

1);;; خشک کردن طبیعی (زیر نور آفتاب)الف); خشک کردن در پاسیو (حیاط) یا فضای مسطحاین کار در زمینها یا تراسهای مختلفی می تواند انجام شود ، بعنوان مثال ...


دانه های قهوه قبل از اینکه وارد پروسه حمل و نقل گردند و درون بسته بندیهای مخصوص قرار بگیرند باید طبقه بندی و آماده شوند. ابتدا باید اجسام خارجی درشت...


یکی از دستگاه‌های بسیار قدیمی و مرسوم برای دم کردن قهوه است. در دهه‌ی 1840 میلادی هنوز فرنچ پرسی بدین صورت وجود نداشت اما ایده‌ی اختراع دستگاهی ...


این ﻗﻬﻮه ﺟﻮش که ظاهری شبیه; یک ﺳﺎﻋﺖ شنی دارد، از 3 قسمت اصلی تشکیل شده که بر روي ﻫﻢ ﺳﻮار میﺷﻮند.قسمت زیرین، ﻣﺤﻔﻈـﻪ شیشه ای است که در آن آب می ریزند و ...


ﻣﺘﺪ اُﭘﻦ ﭘﺎت ﺑﻪ معنی ﺟوشیدن آب و ﻗﻬﻮه ﻫﻤﺮاه ﻫﻢ می‌ﺑﺎﺷـﺪ. این ﻣﺘـﺪ اﺑﺘـﺪائی ترین روش دم آوری ﻗﻬﻮه می‌ﺑﺎﺷﺪ،برای تهیه قهوه به این روش شما فقط نیاز به یک ...


واژه نامه قهوه

تیغه های آسیاب های قهوه عموما به دو نوع صاف و مخروطی طراحی می شوند.در آسیاب قهوه با تیغه صاف , دو تیغه هم شکل و هم اندازه در روبروی هم قرار می گیرند ....


;گروهی از نژاد پرورش یافته خالص که منشاء آنها از آمیزش متقاطع بین هیبریدهای Timor ;و Caturra می باشد.این گیاه از سال 1980 انتشار یافته است ، دارای مح...


گونهای از قهوه ,;نژاد پرورش یافته خالص بوسیله انستیتو; (IAC); در برزیل ، منشاء ;catuai ;;مربوط به هیبرید بین : mundo novo ;و cuturra ی زرد می باشد ،...


یک موتانت خالص کوتاه قد از بوربون قرمزو یا زردرنگ که دارای میان گروهای کوتاه می باشد و در سال 1937 در برزیل یافت شد.دارای تولید محصول بالا، برگها و ...


در کشاورزی قهوه ,;پرورش مصنوعی دو گونه یاواریته متفاوت که نتیجه آن فرزندانی است که حامل بخشی از مواد ژنتیکی والدین خود هستند. والدینی که در اینجا است...