Specialty Coffee Association

IRAN
 

نگهداری قهوه سبز


نگهداری قهوه سبز


تاکنون،  همه قهوه ها در گونی بسته بندی و توسط کانتینر به برشته کننده‌ها، ماه ها پس فرآوری ارسال می شدند.  برشته کننده و وارد کننده ها بارها این تجربه را داشتند که طعم قهوه در محل برداشت،  در نمونه اولیه ارائه شده بسیار متفاوت با نمونه محموله ارسال شده است که این می‌تواند به دلیل شرایط نامناسب نگهداری در طی حمل و نقل رخ دهد.


 در دهه اخیر،  چند برشته کننده کوچک که به دنبال کیفیت بالاتر بودند یک بسته بندی جدید را برای نگهداری و حمل و نقل قهوه‌سبز ارائه داده‌اند .  تعداد زیادی از شرکت های برشته کن،  حتی برخی از شرکت های کوچک،  قهوه و مستقیم از مزارع خریداری می‌کنند و اطلاعات مربوط به طعم در فنجان و درجه بندی قهوه را با کشاورزان در اشتراک میگذارند.  آنها تقاضای دریافت سریع قهوه را در بسته بندی هایی که برای حفظ تازگی و کیفیت طراحی شده‌اند،  را دارند.  اگرچه این بسته بندی ها دارای قیمت بالایی هستند،  اما توجیه پذیرند و می توانند برای دانه های خاص قهوه استفاده شود. 


در ادامه بسته بندی های برجسته را بررسی می کنیم:
گونی،  متداول ترین و اقتصادی ترین گزینه برای بسته بندی و انتقال دانه های قهوه است.  گونی یک منبع قابل بازیافت وارزان قیمت است.  استفاده از آنها نیاز به تخصص ندارد و نمونه استاندارد برای صادرات قهوه هستند. گونی ها،  دانه قهوه را در مقابل رطوبت و محافظت نمی کنند و دانه نسبت به کاهش کیفیت در حین نگهداری و جابجایی بسیار آسیب پذیر است.


بسته بندی خلا بهترین و در دسترس ترین بسته بندی برای قهوه سبز می باشد.  بسته‌بندی‌های خلا،  دانه های سبز قهوه را در مقابل رطوبت،  بو و اکسیژن محافظت می کنند.  همچنین سبب کاهش سرعت تنفس و تاخیر در کهنگی نیز می گردد.  قبل از بسته بندی خلا باید توجه زیادی به فعالیت آبی دانه ها به منظور جلوگیری از رشد کپک ها طول نگهداری نمود.  هزینه بسته بندی خلا حدود چهل و پنج صدم تا هفتاد و پنج صدم یورو  به ازای هر کیلوگرم می باشد نیاز به تجهیزات خاص و مهارت برای انجام دارد و اغلب سبب تاخیر در بارگیری دانه میشود و بنابراین بدون هزینه و مطمئن هم نیست.  ‏


گرین پرو وسایر بسته بندی ها،  دانه های قهوه را در مقابل رطوبت و محافظت می کنند و ارزان تر و ساده تر نسبت به بسته بندی خلا هستند.  کیسه های گرین پرو،  قهوه را به طور چشمگیری بیشتر نسبت به گونی حفظ می نمایند ولی نسبت به بسته بندی خلا کارایی پایین تری دارند.  هزینه بسته بندی گرین پرو حدود پانزده صدم تا سه دهم یورو  به ازای هر کیلو گرم است.  این بسته بندی بهترین و کاربردی ترین بسته بندی برای برشته کارانی است که به دنبال کیفیت هستند.  همانند بسته‌بندی خلا،  این بسته بندی نیز سبب جلوگیری از رشد کپک و دیگر میکروارگانیسم ها در طول نگهداری می شود.  در اینجا نیز مهم است که فعالیت آبی دانه ها قبل از بسته بندی در گرین پرو بررسی شود.
نگهداری در دمای کمتر از ضفر دانه های قهوه سبز که تحت خلا بسته بندی شده اند میتواند  آرومای قهوه را  تقریبا به طور کامل برای سال ها حفظ نمایند.

برخی از برشته کنندگان قهوه،  نمونه‌های خواص قهوه را منجمد و آن ها را به عنوان نمونه منتخب سال،  تنها پس از برداشت عرضه میکنند .  اما این محصولات مشتری چندانی تاکنون نداشته اند.   در حالیکه تجربه دانه های مربوط به
۵ سال پیش که طرح آنها مانند دانه های برداشت یک ماه پیش است بسیار هیجان انگیز است،  منجمد کردن بسیار پرهزینه و ممکن است بی فایده باشد.  منجمد کردن یک روش جایگزین با ارزش، در آب و هوای گرم می باشد.  در آب و هوای بسیار گرم پس از چند روز بیشتر دانه های سبز قهوه خراب میشود.


بدون توجه به نوع بسته بندی که شما انتخاب می کنید،  یک برشته کن بایستی  مراحلی را به منظور اطمینان از این شرایط نگهداری ثابت و مناسبی را در طول سال دارد،  انجام دهد.  شرایط خیلی گرم و مرطوب،  نگهداری دانه ها در ارتفاع که دما ممکن است بیشتر از شرایط واقعی باشد و یا حتی نگهداری در کنار دستگاه های برشته کن،  همگی می توانند سبب کاهش کیفیت دانه قهوه سبز شود.


نویسنده : اسکات راوو

ترجمه : آیسان خاورمیانه کالا

بازنویسی : خانه قهوه تخصصی



اخبار

هجدهمین آئین اهداء گواهینامه به هنرجویان خانه قهوه تخصصی; با حضور جمعی از هنرجویان و اعضاء; در این مرکز;برگزار;;گردید;.;با آرزوی سلامتی و موفقیت روز ا...


یک پژوهش که به دنبال پایه‌های ژنتیکی برخی ترجیحات ما است، نشان داده افرادی که قهوه;،چای و;یا شکلات را تلخ می پسندند سویه ژنتیکی مشابهی دارند.;پژوهش ...


در اواسط فصل تابستان هستیم و اگر هنوز قهوه های سرد را تجربه نکردید بهتر است تا تابستان آینده صبر نکنید. در واقع دو روش عالی برای تهیه قهوه سرد وجود دا...


شرکت واکاکو اخیرا قهوه سازی را معرفی کرده که میتوان به عنوان کوچک ترین و سبک ترین اسپرسو ساز آن را شناخت .پیکوپرسو نام این اسپرسو ساز کوچک است .طراح...


هفدهمین آئین اهداء گواهینامه به هنرجویان خانه قهوه تخصصی;با حضور جمعی از هنرجویان و اعضاء مجموعه; قهوه آدنیس در این مرکز برگزار;;گردید;.این دوره به ...


مقالات

1- دوپیو ( Doppio) :; به اسپرسو ایی گفته می‌شود که از دو شات تهیه شده باشد یا در واقع از یک پرتافیلتر دابل; برای عصاره گیری; استفاده شود.; حجم این ن...


یک فنجان اسپرسوی خوب باید ویژگی های زیر را داشته باشد: کرمای منسجم فندقی رنگ همراه با راه راههایی به رنگ قهوه ای تیره(مانند بدن ببر)،تعادل بین اسیدی...


همه ی حواس پنجگانه ی ما در لذتی که از نوشیدن قهوه می بریم، نقش دارند. با آگاهی از اهمیت این حواس است که می توانیم قهوه ای با کیفیت و مطلوب، با هر رو...


حتما به این موضوع; آگاه هستید که محصولات به دست آمده از یک مزرعه در پایان هر سال کشاورزی تفاوت های بسیاری با هم دارند.;هویت اصلی محصول عوض نمیشود ولی ...


گونه های متفاوت قهوه که در کشورهای تولید کننده; رشد می‌کنند تا حدود زیادی تحت تاثیر اکوسیستم منطقه ای خصوصیات متمایز کننده کسب می نمایند.زمانی که ما م...


مزرعه

فرآوری خشک (طبیعی)در این روش که فرآوری خشک می باشد ، محصول نهایی ما قهوه طبیعی است ، ابتدا گیلاسهای قهوه را جداسازی می کنند ، سپس در آب شناور کرده ...


1);;; رشد زیر نور مستقیم خورشید (منطقه رویش برزیل)گونه هایی از گیاه قهوه در این مناطق وجود دارند که می توانند زیر نور کامل خورشید رشد پیدا کنند. قه...


کاشت گیاه قهوه در سرتاسر جهان در بخش استوایی یا کمربند استوایی زمین واقع شده است ، مناطقی که در این بخش قرار میگیرند مثل آفریقا ، آسیا و آمریکا می ب...


کاشت و تکثیر درخت قهوه;در روش سنتی کاشت قهوه در آغاز فصل بارندگی ۲۰ دانه قهوه در هر حفره کاشته می شود.; در این روش باعث از بین رفتن ۵۰ درصد پتانسیل ...


الف) دستگاه خشک کن عمودی;;در این دستگاه دانه های قهوه بر اساس خارج شدن هوای گرم از پایین دستگاه به سمت بالا حرکت می کنند و این جریان باعث خشک شدن د...


تجارت

تنها دانه های قهوه سبز خامی می توان به کشور وارد کنید که در کشور مبدا تمامی مراحل مختلف فراوری و آماده سازی جهت صادرات را گذرانده باشند.به طور معمول ...


دانه های قهوه سبز نه تنها براساس خاستگاه ، موقعیت جغرافیایی ، گونه و طبقه بندی بر اساس عیوب ، معامله می شوند ، بلکه سایز و اندازه انها در پروسه فروش ...


به طور متوسط وزن هر کیسه دانه قهوه سبز 60 کیلوگرم می باشد (برزیل) ، هر چند که در استرالیا کیسه هایی با وزن 20 کیلو گرم و همچنین در گویانا و گوادلوپ ...


ممکن است شما افرادی را دیده باشید که در رابطه با رنگ برشتهکاری قهوه بحث میکنند. هنگام بحث کردن در رابطه با رنگ قهوه،در حقیقت منظور روشنی و تیرگی قهوه ...


بالاترین قیمت برای قهوه سبز در پاناما با 803 دلار برای هر 450 گرم است. این قهوه از گونه عربیکای گیشا بوده و در مزرعه فامیلی لاماستوس در منطقة بوکوئت ک...


کتاب

1);;; خشک کردن طبیعی (زیر نور آفتاب)الف); خشک کردن در پاسیو (حیاط) یا فضای مسطحاین کار در زمینها یا تراسهای مختلفی می تواند انجام شود ، بعنوان مثال ...


دانه های قهوه قبل از اینکه وارد پروسه حمل و نقل گردند و درون بسته بندیهای مخصوص قرار بگیرند باید طبقه بندی و آماده شوند. ابتدا باید اجسام خارجی درشت...


یکی از دستگاه‌های بسیار قدیمی و مرسوم برای دم کردن قهوه است. در دهه‌ی 1840 میلادی هنوز فرنچ پرسی بدین صورت وجود نداشت اما ایده‌ی اختراع دستگاهی ...


این ﻗﻬﻮه ﺟﻮش که ظاهری شبیه; یک ﺳﺎﻋﺖ شنی دارد، از 3 قسمت اصلی تشکیل شده که بر روي ﻫﻢ ﺳﻮار میﺷﻮند.قسمت زیرین، ﻣﺤﻔﻈـﻪ شیشه ای است که در آن آب می ریزند و ...


ﻣﺘﺪ اُﭘﻦ ﭘﺎت ﺑﻪ معنی ﺟوشیدن آب و ﻗﻬﻮه ﻫﻤﺮاه ﻫﻢ می‌ﺑﺎﺷـﺪ. این ﻣﺘـﺪ اﺑﺘـﺪائی ترین روش دم آوری ﻗﻬﻮه می‌ﺑﺎﺷﺪ،برای تهیه قهوه به این روش شما فقط نیاز به یک ...


واژه نامه قهوه

تیغه های آسیاب های قهوه عموما به دو نوع صاف و مخروطی طراحی می شوند.در آسیاب قهوه با تیغه صاف , دو تیغه هم شکل و هم اندازه در روبروی هم قرار می گیرند ....


;گروهی از نژاد پرورش یافته خالص که منشاء آنها از آمیزش متقاطع بین هیبریدهای Timor ;و Caturra می باشد.این گیاه از سال 1980 انتشار یافته است ، دارای مح...


گونهای از قهوه ,;نژاد پرورش یافته خالص بوسیله انستیتو; (IAC); در برزیل ، منشاء ;catuai ;;مربوط به هیبرید بین : mundo novo ;و cuturra ی زرد می باشد ،...


یک موتانت خالص کوتاه قد از بوربون قرمزو یا زردرنگ که دارای میان گروهای کوتاه می باشد و در سال 1937 در برزیل یافت شد.دارای تولید محصول بالا، برگها و ...


در کشاورزی قهوه ,;پرورش مصنوعی دو گونه یاواریته متفاوت که نتیجه آن فرزندانی است که حامل بخشی از مواد ژنتیکی والدین خود هستند. والدینی که در اینجا است...