Specialty Coffee Association

IRAN
 

دستورالعمل کوتاه برای قهوه ساز پرکولاتور Perculator short Tutorial


دستورالعمل کوتاه برای قهوه ساز پرکولاتور  Perculator short Tutorial


این دستگاه شامل محفظه‌ای برای جوشیدن آب، محفظه که فیلتر درون آن قرار گرفته و قهوه آسیاب شده را در درون آن می‌ریزیم است.

در این روش آب در حال جوش به درون محفظه رفته و روی قهوه‌ها سرریز می‌شود. آب به درون دانه‌ها نفوذ می‌کند و قهوه‌ای که از آن بیرون می‌آید دوباره به داخل همان پارچ رفته و دوباره بر روی قهوه ها سرریزخواهد شد.

این کار بمدت 6 الی 8 دقیقه تکرار می‌شود تا به اندازه کافی از قهوه عصاره گیری شود.

قهوه‌خورهای حرفه‌ای به این روش بسیار علاقمند هستند. تفاوت پرکولاتور دستی و الکتریکی در این است که نوع دستی آن قهوه‌ای قوی با تلخی کمتر به وجود می‌آورد در حالیکه در نوع الکتریکی قهوه‌ای قوی با تلخی بیشتری ایجاد می‌شود.


لوازم مورد نیاز

  • پرکولاتور
  • آب تازه 180 میلی لیتر برای هر 2 قاشق غذا خوری، حدود 10 گرم قهوه
  • دما سنج دیجیتال
  • قهوه 2 قاشق غذاخوری برای هر180 سی سی آب
  • منبع حرارتی
  • زمان سنج

  • متد پرکولاتور همیشه متهم به این شده که همواره بسیاری از قوانین مهم دم کردن قهوه را نقض می‌کند. به خاطر اینکه در این روش قهوه هنگام دم آوری جوشیده می شود.
  • استفاده از حرارت کم برای پرکولاتور دستی اجازه می‌دهد که مزه قوی و بهتری داشته باشیم.


نکات فنی درباره پرکولاتور

دراینجا به نکاتی برای استفاده از پرکولاتور اشاره می‌کنیم:

از کمترین حرارت ممکن پس از جوش آمدن آب استفاده کنید. اگر آب به آرامی بجوشد، تلخی کمتری ایجاد می‌شود.

  1. بعد از 8 دقیقه دم آوری را متوقف کنید . ممکن است مقدار کمی تلخی حس کنید، به یاد داشته باشیددم آوری قهوه حتی بعد از خاموش کردن حرارت نیز ادامه دارد .
  2. از قهوه‌ای که که تیره برشته شده است استفاده کنید. همچنین از قهوههائی  که خاصیت اسیدی کمتری دارند مثلاً قهوه برزیلی و انواع مختلف سوماترا . زیرا پرکولاتور می‌تواند شیره آن را به طور کامل در دمای بالا بیرون بکشد. قهوه‌هایی که خاصیت اسیدی بالایی دارند طعم بسیار تیز و ناخوشایند خواهند داشت.


دستورالعمل

  1. پرکولاتور را از هم جدا کنید
  2. محفظه آب جوش را با مقدار مناسبی آب پر کنید. دقت کنید که هیچ وقت بیشتر از کف و قسمتی که فیلتر متصل می‌شود پر نکنید.
  3. همه دانه‌ها یا قهوه آسیاب شده را اندازه‌گیری کنید. اگر از همه آن‌ها استفاده می‌کنید درشت آسیاب کنید.
  4. در فیلتر را بردارید و  2 قاشق غذاخوری قهوه را به آرامی داخل محفظه فیلتر بریزید و در آن را بگذارید.
  5. پرکولاتور را روی درجه متوسط بگذارید یا مدل الکتریکی را به برق بزنید و تایمر آن را روی 6 الی 8 دقیقه تنظیم کنید.
  6. وقتی آب به نقطه جوش رسید، حرارت را کم کنید به قدری که به آهستگی بجوشد.
  7. تایمر و دستگاه را روشن کنید. آب جوش به بخار تبدیل خواهد شد و به میان تیوب رفته و اسپری می‌شود و داخل خاکه‌ها نفوذ می‌کند و دوباره به محفظه آب جوش باز می‌گردد. این مراحل به مدت 8 دقیقه تکرار می‌شوند.
  8. بعد از 6 الی 8 دقیقه (بسته به طعم دلخواه شما) حرارت را خاموش کنید.
  9. آن را روی حرارت خیلی کم نگه داشته و بلافاصله سرو کنید.


     خانه قهوه تخصصی ایران / الکس گریگوریان








اخبار

هجدهمین آئین اهداء گواهینامه به هنرجویان خانه قهوه تخصصی; با حضور جمعی از هنرجویان و اعضاء; در این مرکز;برگزار;;گردید;.;با آرزوی سلامتی و موفقیت روز ا...


یک پژوهش که به دنبال پایه‌های ژنتیکی برخی ترجیحات ما است، نشان داده افرادی که قهوه;،چای و;یا شکلات را تلخ می پسندند سویه ژنتیکی مشابهی دارند.;پژوهش ...


در اواسط فصل تابستان هستیم و اگر هنوز قهوه های سرد را تجربه نکردید بهتر است تا تابستان آینده صبر نکنید. در واقع دو روش عالی برای تهیه قهوه سرد وجود دا...


شرکت واکاکو اخیرا قهوه سازی را معرفی کرده که میتوان به عنوان کوچک ترین و سبک ترین اسپرسو ساز آن را شناخت .پیکوپرسو نام این اسپرسو ساز کوچک است .طراح...


هفدهمین آئین اهداء گواهینامه به هنرجویان خانه قهوه تخصصی;با حضور جمعی از هنرجویان و اعضاء مجموعه; قهوه آدنیس در این مرکز برگزار;;گردید;.این دوره به ...


مقالات

1- دوپیو ( Doppio) :; به اسپرسو ایی گفته می‌شود که از دو شات تهیه شده باشد یا در واقع از یک پرتافیلتر دابل; برای عصاره گیری; استفاده شود.; حجم این ن...


یک فنجان اسپرسوی خوب باید ویژگی های زیر را داشته باشد: کرمای منسجم فندقی رنگ همراه با راه راههایی به رنگ قهوه ای تیره(مانند بدن ببر)،تعادل بین اسیدی...


همه ی حواس پنجگانه ی ما در لذتی که از نوشیدن قهوه می بریم، نقش دارند. با آگاهی از اهمیت این حواس است که می توانیم قهوه ای با کیفیت و مطلوب، با هر رو...


حتما به این موضوع; آگاه هستید که محصولات به دست آمده از یک مزرعه در پایان هر سال کشاورزی تفاوت های بسیاری با هم دارند.;هویت اصلی محصول عوض نمیشود ولی ...


گونه های متفاوت قهوه که در کشورهای تولید کننده; رشد می‌کنند تا حدود زیادی تحت تاثیر اکوسیستم منطقه ای خصوصیات متمایز کننده کسب می نمایند.زمانی که ما م...


مزرعه

فرآوری خشک (طبیعی)در این روش که فرآوری خشک می باشد ، محصول نهایی ما قهوه طبیعی است ، ابتدا گیلاسهای قهوه را جداسازی می کنند ، سپس در آب شناور کرده ...


1);;; رشد زیر نور مستقیم خورشید (منطقه رویش برزیل)گونه هایی از گیاه قهوه در این مناطق وجود دارند که می توانند زیر نور کامل خورشید رشد پیدا کنند. قه...


کاشت گیاه قهوه در سرتاسر جهان در بخش استوایی یا کمربند استوایی زمین واقع شده است ، مناطقی که در این بخش قرار میگیرند مثل آفریقا ، آسیا و آمریکا می ب...


کاشت و تکثیر درخت قهوه;در روش سنتی کاشت قهوه در آغاز فصل بارندگی ۲۰ دانه قهوه در هر حفره کاشته می شود.; در این روش باعث از بین رفتن ۵۰ درصد پتانسیل ...


الف) دستگاه خشک کن عمودی;;در این دستگاه دانه های قهوه بر اساس خارج شدن هوای گرم از پایین دستگاه به سمت بالا حرکت می کنند و این جریان باعث خشک شدن د...


تجارت

تنها دانه های قهوه سبز خامی می توان به کشور وارد کنید که در کشور مبدا تمامی مراحل مختلف فراوری و آماده سازی جهت صادرات را گذرانده باشند.به طور معمول ...


دانه های قهوه سبز نه تنها براساس خاستگاه ، موقعیت جغرافیایی ، گونه و طبقه بندی بر اساس عیوب ، معامله می شوند ، بلکه سایز و اندازه انها در پروسه فروش ...


به طور متوسط وزن هر کیسه دانه قهوه سبز 60 کیلوگرم می باشد (برزیل) ، هر چند که در استرالیا کیسه هایی با وزن 20 کیلو گرم و همچنین در گویانا و گوادلوپ ...


ممکن است شما افرادی را دیده باشید که در رابطه با رنگ برشتهکاری قهوه بحث میکنند. هنگام بحث کردن در رابطه با رنگ قهوه،در حقیقت منظور روشنی و تیرگی قهوه ...


بالاترین قیمت برای قهوه سبز در پاناما با 803 دلار برای هر 450 گرم است. این قهوه از گونه عربیکای گیشا بوده و در مزرعه فامیلی لاماستوس در منطقة بوکوئت ک...


کتاب

1);;; خشک کردن طبیعی (زیر نور آفتاب)الف); خشک کردن در پاسیو (حیاط) یا فضای مسطحاین کار در زمینها یا تراسهای مختلفی می تواند انجام شود ، بعنوان مثال ...


دانه های قهوه قبل از اینکه وارد پروسه حمل و نقل گردند و درون بسته بندیهای مخصوص قرار بگیرند باید طبقه بندی و آماده شوند. ابتدا باید اجسام خارجی درشت...


یکی از دستگاه‌های بسیار قدیمی و مرسوم برای دم کردن قهوه است. در دهه‌ی 1840 میلادی هنوز فرنچ پرسی بدین صورت وجود نداشت اما ایده‌ی اختراع دستگاهی ...


این ﻗﻬﻮه ﺟﻮش که ظاهری شبیه; یک ﺳﺎﻋﺖ شنی دارد، از 3 قسمت اصلی تشکیل شده که بر روي ﻫﻢ ﺳﻮار میﺷﻮند.قسمت زیرین، ﻣﺤﻔﻈـﻪ شیشه ای است که در آن آب می ریزند و ...


ﻣﺘﺪ اُﭘﻦ ﭘﺎت ﺑﻪ معنی ﺟوشیدن آب و ﻗﻬﻮه ﻫﻤﺮاه ﻫﻢ می‌ﺑﺎﺷـﺪ. این ﻣﺘـﺪ اﺑﺘـﺪائی ترین روش دم آوری ﻗﻬﻮه می‌ﺑﺎﺷﺪ،برای تهیه قهوه به این روش شما فقط نیاز به یک ...


واژه نامه قهوه

تیغه های آسیاب های قهوه عموما به دو نوع صاف و مخروطی طراحی می شوند.در آسیاب قهوه با تیغه صاف , دو تیغه هم شکل و هم اندازه در روبروی هم قرار می گیرند ....


;گروهی از نژاد پرورش یافته خالص که منشاء آنها از آمیزش متقاطع بین هیبریدهای Timor ;و Caturra می باشد.این گیاه از سال 1980 انتشار یافته است ، دارای مح...


گونهای از قهوه ,;نژاد پرورش یافته خالص بوسیله انستیتو; (IAC); در برزیل ، منشاء ;catuai ;;مربوط به هیبرید بین : mundo novo ;و cuturra ی زرد می باشد ،...


یک موتانت خالص کوتاه قد از بوربون قرمزو یا زردرنگ که دارای میان گروهای کوتاه می باشد و در سال 1937 در برزیل یافت شد.دارای تولید محصول بالا، برگها و ...


در کشاورزی قهوه ,;پرورش مصنوعی دو گونه یاواریته متفاوت که نتیجه آن فرزندانی است که حامل بخشی از مواد ژنتیکی والدین خود هستند. والدینی که در اینجا است...