Specialty Coffee Association

IRAN
 

برشته کردن نمونه آزمایشگاهی Sample Roasting


برشته کردن نمونه آزمایشگاهی Sample Roasting


تمامی اصول مربوط به برشته کردن در ماشین بزرگ  در برشته کن های آزمایشگاهی حرفه ای نیز کاربرد دارند.

 بسیاری از کسانی که ماشینهای برشته کن آزمایشگاهی دارند،  ترجیح می‌دهند قهوهای مصرفی خود را با دستگاههای آزمایشگاهی  برشته کننده ..

این جای تعجب ندارد،  چرا که برشته کننده های آزمایشگاهی اغلب انرژی بیشتری نسبت به برشته کننده‌های سایز کوچک دارند که نسبتاً مقدار نمونه های کوچکی را نیز برشته می کنند.

 نسبت زیاد قدرت سوخت به اندازه نمونه سبب بهبود توسعه می نماید.

  با وجود این،  بیشتر برشته کن های آزمایشگاهی کنترل های بسیار ابتدایی دارند که ثابت نگه داشتن شرایط چالش برانگیز است.

بیشتر برشته کن های آزمایشگاهی قدیمی تنها دو کنترل برای استفاده کننده دارند :  یک دستگیره دستی برای کنترل گاز و یک دماسنج محیطی . 


برای کار با بیشتر این دستگاه ها توصیه می کنم :

1_  ثابت کردن دمای محیط داخل برشته کن در دمای خاص بین ۲۱۰ تا ۲۱۶ درجه سانتی‌گراد با محفظه خالی قبل از بارگیری

2_ بارگیری قهوه بدون تغییر در میزان سوخت

3_ سی ثانیه قبل از ترک اول،  کاهش حدود ۴۰ درصد سوخت.  اگر این باعث برشته خیلی سریع( کمتر از هشت دقیقه)  و یا خیلی کند (  بیشتر از ۱۳ دقیقه که این برای برشته کن آزمایشگاهی کند است)  بایستی تلاش کنید دمای ثابت سازی قبل از شروع برشته کردن را تنظیم نمایید.

4_   هدفتان زمان برشته شدن بین ۹ تا ۱۱ دقیقه باشد.


این استراتژی با اینکه خیلی آسان است اما اغلب نتایج شگفت انگیز خوب و ثابتی دارند و اپراتور نیاز به بازخورد زیاد  یا کنترل حین برشته کردن ندارد.

در حالت ایده آل،  بایستی از پروب دانه  در هنگام برشته کردن استفاده نمایید.  اما توجه داشته باشید که در بسیاری از برشته کن های آزمایشگاهی سخت و گاه غیر ممکن است که پروب داخل توده دانه به طور مناسب قرار گیرد تا دماهای خوانده شده از آن قابل اطمینان باشد.

  اگر برشته کن کوچک شما مانومتر و یا دیگر تجهیزات نشان دهنده میزان گاز ندارد،  توصیه می کنم که حتماً آن را تهیه نمایید. 

هنگامی که از طریق برشته کن آزمایشگاهی با امکانات کنترلی کافی استفاده نمایید ( پروب دانه،  پروب هوا،  مانومترو ... )  آنگاه شما می‌توانید برشته کردن را دقیقاً همان طوری که می خواهید مانند دستگاه های بزرگ تر انجام دهید،


  هرچند باید توجه داشته باشید که پروفایل سریعتری را ممکن است در برشته کن های آزمایشگاهی داشته باشد.


نویسند : اسکات راوو

ترجمه : آیسان خاورمیانه کالا

بازنویسی : خانه قهوه تخصصی


اخبار

هجدهمین آئین اهداء گواهینامه به هنرجویان خانه قهوه تخصصی; با حضور جمعی از هنرجویان و اعضاء; در این مرکز;برگزار;;گردید;.;با آرزوی سلامتی و موفقیت روز ا...


یک پژوهش که به دنبال پایه‌های ژنتیکی برخی ترجیحات ما است، نشان داده افرادی که قهوه;،چای و;یا شکلات را تلخ می پسندند سویه ژنتیکی مشابهی دارند.;پژوهش ...


در اواسط فصل تابستان هستیم و اگر هنوز قهوه های سرد را تجربه نکردید بهتر است تا تابستان آینده صبر نکنید. در واقع دو روش عالی برای تهیه قهوه سرد وجود دا...


شرکت واکاکو اخیرا قهوه سازی را معرفی کرده که میتوان به عنوان کوچک ترین و سبک ترین اسپرسو ساز آن را شناخت .پیکوپرسو نام این اسپرسو ساز کوچک است .طراح...


هفدهمین آئین اهداء گواهینامه به هنرجویان خانه قهوه تخصصی;با حضور جمعی از هنرجویان و اعضاء مجموعه; قهوه آدنیس در این مرکز برگزار;;گردید;.این دوره به ...


مقالات

1- دوپیو ( Doppio) :; به اسپرسو ایی گفته می‌شود که از دو شات تهیه شده باشد یا در واقع از یک پرتافیلتر دابل; برای عصاره گیری; استفاده شود.; حجم این ن...


یک فنجان اسپرسوی خوب باید ویژگی های زیر را داشته باشد: کرمای منسجم فندقی رنگ همراه با راه راههایی به رنگ قهوه ای تیره(مانند بدن ببر)،تعادل بین اسیدی...


همه ی حواس پنجگانه ی ما در لذتی که از نوشیدن قهوه می بریم، نقش دارند. با آگاهی از اهمیت این حواس است که می توانیم قهوه ای با کیفیت و مطلوب، با هر رو...


حتما به این موضوع; آگاه هستید که محصولات به دست آمده از یک مزرعه در پایان هر سال کشاورزی تفاوت های بسیاری با هم دارند.;هویت اصلی محصول عوض نمیشود ولی ...


گونه های متفاوت قهوه که در کشورهای تولید کننده; رشد می‌کنند تا حدود زیادی تحت تاثیر اکوسیستم منطقه ای خصوصیات متمایز کننده کسب می نمایند.زمانی که ما م...


مزرعه

فرآوری خشک (طبیعی)در این روش که فرآوری خشک می باشد ، محصول نهایی ما قهوه طبیعی است ، ابتدا گیلاسهای قهوه را جداسازی می کنند ، سپس در آب شناور کرده ...


1);;; رشد زیر نور مستقیم خورشید (منطقه رویش برزیل)گونه هایی از گیاه قهوه در این مناطق وجود دارند که می توانند زیر نور کامل خورشید رشد پیدا کنند. قه...


کاشت گیاه قهوه در سرتاسر جهان در بخش استوایی یا کمربند استوایی زمین واقع شده است ، مناطقی که در این بخش قرار میگیرند مثل آفریقا ، آسیا و آمریکا می ب...


کاشت و تکثیر درخت قهوه;در روش سنتی کاشت قهوه در آغاز فصل بارندگی ۲۰ دانه قهوه در هر حفره کاشته می شود.; در این روش باعث از بین رفتن ۵۰ درصد پتانسیل ...


الف) دستگاه خشک کن عمودی;;در این دستگاه دانه های قهوه بر اساس خارج شدن هوای گرم از پایین دستگاه به سمت بالا حرکت می کنند و این جریان باعث خشک شدن د...


تجارت

تنها دانه های قهوه سبز خامی می توان به کشور وارد کنید که در کشور مبدا تمامی مراحل مختلف فراوری و آماده سازی جهت صادرات را گذرانده باشند.به طور معمول ...


دانه های قهوه سبز نه تنها براساس خاستگاه ، موقعیت جغرافیایی ، گونه و طبقه بندی بر اساس عیوب ، معامله می شوند ، بلکه سایز و اندازه انها در پروسه فروش ...


به طور متوسط وزن هر کیسه دانه قهوه سبز 60 کیلوگرم می باشد (برزیل) ، هر چند که در استرالیا کیسه هایی با وزن 20 کیلو گرم و همچنین در گویانا و گوادلوپ ...


ممکن است شما افرادی را دیده باشید که در رابطه با رنگ برشتهکاری قهوه بحث میکنند. هنگام بحث کردن در رابطه با رنگ قهوه،در حقیقت منظور روشنی و تیرگی قهوه ...


بالاترین قیمت برای قهوه سبز در پاناما با 803 دلار برای هر 450 گرم است. این قهوه از گونه عربیکای گیشا بوده و در مزرعه فامیلی لاماستوس در منطقة بوکوئت ک...


کتاب

1);;; خشک کردن طبیعی (زیر نور آفتاب)الف); خشک کردن در پاسیو (حیاط) یا فضای مسطحاین کار در زمینها یا تراسهای مختلفی می تواند انجام شود ، بعنوان مثال ...


دانه های قهوه قبل از اینکه وارد پروسه حمل و نقل گردند و درون بسته بندیهای مخصوص قرار بگیرند باید طبقه بندی و آماده شوند. ابتدا باید اجسام خارجی درشت...


یکی از دستگاه‌های بسیار قدیمی و مرسوم برای دم کردن قهوه است. در دهه‌ی 1840 میلادی هنوز فرنچ پرسی بدین صورت وجود نداشت اما ایده‌ی اختراع دستگاهی ...


این ﻗﻬﻮه ﺟﻮش که ظاهری شبیه; یک ﺳﺎﻋﺖ شنی دارد، از 3 قسمت اصلی تشکیل شده که بر روي ﻫﻢ ﺳﻮار میﺷﻮند.قسمت زیرین، ﻣﺤﻔﻈـﻪ شیشه ای است که در آن آب می ریزند و ...


ﻣﺘﺪ اُﭘﻦ ﭘﺎت ﺑﻪ معنی ﺟوشیدن آب و ﻗﻬﻮه ﻫﻤﺮاه ﻫﻢ می‌ﺑﺎﺷـﺪ. این ﻣﺘـﺪ اﺑﺘـﺪائی ترین روش دم آوری ﻗﻬﻮه می‌ﺑﺎﺷﺪ،برای تهیه قهوه به این روش شما فقط نیاز به یک ...


واژه نامه قهوه

تیغه های آسیاب های قهوه عموما به دو نوع صاف و مخروطی طراحی می شوند.در آسیاب قهوه با تیغه صاف , دو تیغه هم شکل و هم اندازه در روبروی هم قرار می گیرند ....


;گروهی از نژاد پرورش یافته خالص که منشاء آنها از آمیزش متقاطع بین هیبریدهای Timor ;و Caturra می باشد.این گیاه از سال 1980 انتشار یافته است ، دارای مح...


گونهای از قهوه ,;نژاد پرورش یافته خالص بوسیله انستیتو; (IAC); در برزیل ، منشاء ;catuai ;;مربوط به هیبرید بین : mundo novo ;و cuturra ی زرد می باشد ،...


یک موتانت خالص کوتاه قد از بوربون قرمزو یا زردرنگ که دارای میان گروهای کوتاه می باشد و در سال 1937 در برزیل یافت شد.دارای تولید محصول بالا، برگها و ...


در کشاورزی قهوه ,;پرورش مصنوعی دو گونه یاواریته متفاوت که نتیجه آن فرزندانی است که حامل بخشی از مواد ژنتیکی والدین خود هستند. والدینی که در اینجا است...