Specialty Coffee Association

IRAN
 

رست فرانسوی قهوه French Roast


 رست فرانسوی قهوه  French Roast


تیره ترین مرحله در برشته کاری قهوه فرنچ رست می باشد .

در این مرحله قهوه هنوز طعم و عطر مطلوبی دارد . فرایند حرارت دادن به دانه قهوه تا شنیدن دومین صدای ترک خوردن شنیده ادامه می یابد و دانه ها ظاهری سیاه و سطحی روغنی و براق پیدامی کنند.

در این مرحله قهوه با رُست فرانسوی بدست می آید و معمولا اصطلاح کربونی برای مشخص کردن طعم و عطر این نوع قهوه استفاده می شود.

  • رست کالر : Very dark brown
  • سطح خارجی دانه های قهوه : very shiny surface
  • حرارت تقریبی دانه ها  در زمان تخلیه درام : ما بین 235 تا 240 درجه سانتی گراد
  • شماره اگترون : 30 تا 35
  • شماره تایل : 30
  • اسامی رایج در برشته کاری قبل از فرنچ رست : کنتیننتال، افتر دینر
  • اسامی رایج در برشته کاری بعد از فرنچ رست  : دارک فرنچ، ناپولیتن، اسپانیش