Specialty Coffee Association

IRAN
 

تنظیم جریان هوا Setting Airflow


تنظیم جریان هوا  Setting Airflow

برای مدت طولانی تنظیم جریان هوا را با یک آزمایش ساده توسط فندک انجام می دادم . برای انجام این آزمایش ، در حال برشته کاری و روشن بودن مشعل قاشقک نمونه برداری را از روی ماشین برداشته سپس فندک را روشن و در مقابل دریچه نمونه برداری قرار می دهیم به طوری که وقتی جلوی دریچه است مشعل به سمت داخل کشیده و در حالت عادی شعله فندک عمودی باشد . با افزایش جریان هوا شعله فندک بیشتر به داخل کشیده می شود و در حالتی که مشعل عمودی باشد باید میزان جریان هوا را افزایش داد تا مکش مناسب در ماشین وجود داشته باشد . بنابراین در حالت ایده آل شعله فندک به داخل کشیده شود و میزان این کشش بایستی تنظیم شود که خیلی زیاد یا کم نباشد .


 آزمایش مشابهی را می‌توان با استفاده از قرار دادن یک تکه کاغذ بزرگتر از خود قاشقک نمونه برداری بر روی آن انجام داد .یک جریان مناسب باید قدرت نگه داشتن کاغذ را بر روی دریچه داشته باشد و از افتادن آن جلوگیری کند.

 قهوه نیاز به جریان هوای کاز آنجایی که م در آغاز و زیاد در انتها دارد.  به محض اینکه دانه شروع به ایجاد دود و پوسته نمود جریان هوای بیشتری مورد نیاز است . از آنجایی که افزایش جریان هوا درطول برشته کردن  سبب افزایش انتقال حرارت از طریق جابجایی می شود لذا در صورت امکان افزایش جریان هوا باید کم کم و تدریجی باشد . افزایش ناگهانی جریان هوا ممکن است باعث تداخل در شیب ثابت کاهش دمای دانه باشد.


برخی از ماشین های برشته کن با سیستم تزریق سوخت و یا مشعل نیاز به جریان هوا و تنظیم سوخت برای افزایش یا کاهش متوالی به منظور حفظ نسبت ثابت هوا به سوخت دارند تا عمل احتراق به طور کامل انجام شود . 

این باعث سردرگمی فرد برشته کن می شود به گونه ای که برشته کردن ایده آل نیاز به تنظیم سوخت حداکثر در ابتدا و حداقل در انتها و برای تنظیم جریان هوا این حالت در ابتدا کم و در انتها زیاد است .

در اینجا یک راه حل برای تمامی محدوده ها در این ماشین ها وجود ندارد و شرایط بسیار متفاوت است و فرد برشته کن بایستی هر کدام از این موارد را بر اساس موقعیت خود رسیدگی نماید .


 برنامه ریزی برای تنظیم جریان هوا بایستی قبل از زمان خود انجام شود . با دانستن اینکه جریان هوای اولیه چقدر خواهد بود زمانی که جریان هوای برشته کردن تغییر پیدا می کند .  در بین بچ ها ،  جریان هوا از کم به زیاد مناسب است و به فرد برشته کن این امکان را می دهد که شرایط محیطی ثابتی را داشته باشد بدون اینکه از شعله بزرگ و غیرضروری استفاده کند .  


تنظیم نسبت هوا به سوخت

اگر سیستم مشعل شما اجازه می دهد ، تنظیم شعله باید طوری انجام شود که شعله آبی با رگه های نارنجی داشته باشد .(  رنگ نارنجی به دلیل گرد و غبار در هوا است ).  اگر شعله تنبل و نارنجی است ،  این حاکی از میزان هوای کم و عدم احتراق کامل می باشد .  مشعل با هوای کم تولید دوده ،  دود و مونوکسید کربن بیشتر و دی اکسید کربن کمتر نسبت به حالت استاندارد خواهد کرد . 

اگر مشعل مرتب خاموش میشود و صدایی شبیه چراغ جوشکاری می دهد ، حاکی از شدت زیاد هوا است . ( در حالت ایده‌آل به برشته کن اجازه دهید تا پس از چند دقیقه به تعادل برسد و سپس در مورد تنظیم نسبت هوا و سوخت اظهار نظر کنید  ).نسبت هوا به سوخت ایده آل تقریباً ده به یک است،  هرچند که متداول است آن را کمی بیشتر به عنوان عاملی برای کنترل تغییرات دما و رطوبت هوا در نظر می گیرند . 


نویسنده : اسکات راوو

ترجمه : آیسان خاورمیانه کالا

بازنویسی : خانه قهوه تخصصی


اخبار

هجدهمین آئین اهداء گواهینامه به هنرجویان خانه قهوه تخصصی; با حضور جمعی از هنرجویان و اعضاء; در این مرکز;برگزار;;گردید;.;با آرزوی سلامتی و موفقیت روز ا...


یک پژوهش که به دنبال پایه‌های ژنتیکی برخی ترجیحات ما است، نشان داده افرادی که قهوه;،چای و;یا شکلات را تلخ می پسندند سویه ژنتیکی مشابهی دارند.;پژوهش ...


در اواسط فصل تابستان هستیم و اگر هنوز قهوه های سرد را تجربه نکردید بهتر است تا تابستان آینده صبر نکنید. در واقع دو روش عالی برای تهیه قهوه سرد وجود دا...


شرکت واکاکو اخیرا قهوه سازی را معرفی کرده که میتوان به عنوان کوچک ترین و سبک ترین اسپرسو ساز آن را شناخت .پیکوپرسو نام این اسپرسو ساز کوچک است .طراح...


هفدهمین آئین اهداء گواهینامه به هنرجویان خانه قهوه تخصصی;با حضور جمعی از هنرجویان و اعضاء مجموعه; قهوه آدنیس در این مرکز برگزار;;گردید;.این دوره به ...


مقالات

یک فنجان اسپرسوی خوب باید ویژگی های زیر را داشته باشد: کرمای منسجم فندقی رنگ همراه با راه راههایی به رنگ قهوه ای تیره(مانند بدن ببر)،تعادل بین اسیدی...


همه ی حواس پنجگانه ی ما در لذتی که از نوشیدن قهوه می بریم، نقش دارند. با آگاهی از اهمیت این حواس است که می توانیم قهوه ای با کیفیت و مطلوب، با هر رو...


حتما به این موضوع; آگاه هستید که محصولات به دست آمده از یک مزرعه در پایان هر سال کشاورزی تفاوت های بسیاری با هم دارند.;هویت اصلی محصول عوض نمیشود ولی ...


گونه های متفاوت قهوه که در کشورهای تولید کننده; رشد می‌کنند تا حدود زیادی تحت تاثیر اکوسیستم منطقه ای خصوصیات متمایز کننده کسب می نمایند.زمانی که ما م...


بیش از یک میلیون نفر شب و روز تلاش می‌کنند تا بهترین دانه‌های قهوه را تهیه کنند. قهوه به راحتی در هر خاکی نمی‌تواند پرورش داده شود و نیازمند خاک، شر...


مزرعه

فرآوری خشک (طبیعی)در این روش که فرآوری خشک می باشد ، محصول نهایی ما قهوه طبیعی است ، ابتدا گیلاسهای قهوه را جداسازی می کنند ، سپس در آب شناور کرده ...


1);;; رشد زیر نور مستقیم خورشید (منطقه رویش برزیل)گونه هایی از گیاه قهوه در این مناطق وجود دارند که می توانند زیر نور کامل خورشید رشد پیدا کنند. قه...


کاشت گیاه قهوه در سرتاسر جهان در بخش استوایی یا کمربند استوایی زمین واقع شده است ، مناطقی که در این بخش قرار میگیرند مثل آفریقا ، آسیا و آمریکا می ب...


کاشت و تکثیر درخت قهوه;در روش سنتی کاشت قهوه در آغاز فصل بارندگی ۲۰ دانه قهوه در هر حفره کاشته می شود.; در این روش باعث از بین رفتن ۵۰ درصد پتانسیل ...


الف) دستگاه خشک کن عمودی;;در این دستگاه دانه های قهوه بر اساس خارج شدن هوای گرم از پایین دستگاه به سمت بالا حرکت می کنند و این جریان باعث خشک شدن د...


تجارت

تنها دانه های قهوه سبز خامی می توان به کشور وارد کنید که در کشور مبدا تمامی مراحل مختلف فراوری و آماده سازی جهت صادرات را گذرانده باشند.به طور معمول ...


دانه های قهوه سبز نه تنها براساس خاستگاه ، موقعیت جغرافیایی ، گونه و طبقه بندی بر اساس عیوب ، معامله می شوند ، بلکه سایز و اندازه انها در پروسه فروش ...


به طور متوسط وزن هر کیسه دانه قهوه سبز 60 کیلوگرم می باشد (برزیل) ، هر چند که در استرالیا کیسه هایی با وزن 20 کیلو گرم و همچنین در گویانا و گوادلوپ ...


ممکن است شما افرادی را دیده باشید که در رابطه با رنگ برشتهکاری قهوه بحث میکنند. هنگام بحث کردن در رابطه با رنگ قهوه،در حقیقت منظور روشنی و تیرگی قهوه ...


بالاترین قیمت برای قهوه سبز در پاناما با 803 دلار برای هر 450 گرم است. این قهوه از گونه عربیکای گیشا بوده و در مزرعه فامیلی لاماستوس در منطقة بوکوئت ک...


کتاب

1);;; خشک کردن طبیعی (زیر نور آفتاب)الف); خشک کردن در پاسیو (حیاط) یا فضای مسطحاین کار در زمینها یا تراسهای مختلفی می تواند انجام شود ، بعنوان مثال ...


دانه های قهوه قبل از اینکه وارد پروسه حمل و نقل گردند و درون بسته بندیهای مخصوص قرار بگیرند باید طبقه بندی و آماده شوند. ابتدا باید اجسام خارجی درشت...


یکی از دستگاه‌های بسیار قدیمی و مرسوم برای دم کردن قهوه است. در دهه‌ی 1840 میلادی هنوز فرنچ پرسی بدین صورت وجود نداشت اما ایده‌ی اختراع دستگاهی ...


این ﻗﻬﻮه ﺟﻮش که ظاهری شبیه; یک ﺳﺎﻋﺖ شنی دارد، از 3 قسمت اصلی تشکیل شده که بر روي ﻫﻢ ﺳﻮار میﺷﻮند.قسمت زیرین، ﻣﺤﻔﻈـﻪ شیشه ای است که در آن آب می ریزند و ...


ﻣﺘﺪ اُﭘﻦ ﭘﺎت ﺑﻪ معنی ﺟوشیدن آب و ﻗﻬﻮه ﻫﻤﺮاه ﻫﻢ می‌ﺑﺎﺷـﺪ. این ﻣﺘـﺪ اﺑﺘـﺪائی ترین روش دم آوری ﻗﻬﻮه می‌ﺑﺎﺷﺪ،برای تهیه قهوه به این روش شما فقط نیاز به یک ...


واژه نامه قهوه

تیغه های آسیاب های قهوه عموما به دو نوع صاف و مخروطی طراحی می شوند.در آسیاب قهوه با تیغه صاف , دو تیغه هم شکل و هم اندازه در روبروی هم قرار می گیرند ....


;گروهی از نژاد پرورش یافته خالص که منشاء آنها از آمیزش متقاطع بین هیبریدهای Timor ;و Caturra می باشد.این گیاه از سال 1980 انتشار یافته است ، دارای مح...


گونهای از قهوه ,;نژاد پرورش یافته خالص بوسیله انستیتو; (IAC); در برزیل ، منشاء ;catuai ;;مربوط به هیبرید بین : mundo novo ;و cuturra ی زرد می باشد ،...


یک موتانت خالص کوتاه قد از بوربون قرمزو یا زردرنگ که دارای میان گروهای کوتاه می باشد و در سال 1937 در برزیل یافت شد.دارای تولید محصول بالا، برگها و ...


در کشاورزی قهوه ,;پرورش مصنوعی دو گونه یاواریته متفاوت که نتیجه آن فرزندانی است که حامل بخشی از مواد ژنتیکی والدین خود هستند. والدینی که در اینجا است...