Specialty Coffee Association

IRAN
 

چگونه می توانید از مصرف بیش از اندازه کافئین بمیرید؟ How much caffeine it takes to kill an average person


چگونه می توانید از مصرف بیش از اندازه کافئین بمیرید؟ How much caffeine it takes to kill an average person

چگونه می توانید از مصرف بیش از اندازه کافئین بمیرید؟

مصرف متعادل کافئین می تواند اثرات مفیدی داشته باشد ، اما در مقادیر زیاد می تواند سلامتی و در موارد نادر ، حتی زندگی شما را در معرض خطر قرار دهد.

ماه گذشته Davis Allen Cripe ، یک نوجوان سالم از کارولینای جنوبی پس از نوشیدن یک لاته McDonald’s ، یک بطری Mountain Dew و همزمان یک نوشیدنی انرژی زای بسیار کافئین دار در گذشت.

به گفته پزشکی قانونی کارولینای جنوبی ، ترکیب نوشیدنیها منجر به یک عارضه قلبی ناشی از کافئین شده که باعث arrhythmia یا بی نظمی در ضربان قلب می شود. درگزارش پزشکی قانونی دقت بعمل آمد که ترکیب این نوشیدنیها و عملکرد غلط آنها , مصرف بیش از حد قهوه قلمداد نشود..

اما این حادثه هنوز سوالاتی را در مورد ایمنی کافئین ایجاد کرده است ، مخصوصاً وقتی در مدت زمان کوتاهی میزان نسبتا زیادی نوشیدنی های کافئین دار مصرف شود.

 مصرف بیش از حد کافئین امری بسیار نادر است.

اور دوز کافئین از مصرف بیش از حد نوشیدنیهای کافئین دار بسیار نادر است , 

این مشکل معمولاً شامل مقادیر بالای کافئین می شود که ما بصورت پودر یا قرص مصرف می کنیم نه از مصرف نوشیدنیها.

 دلیل آن ساده است.

دکتر Jennifer Temple ، دانشیار علوم ورزش و تغذیه از دانشگاه بهداشت عمومی و حرفه ای Buffalo ، در این زمینه به Healthline می گوید , بدلیل زمان زیادی که برای نوشیدن نوشیدنیها لازم است ، دریافت بیش از حد کافئین بسیار سخت است.

Tample می گوید دوز کشنده کافئین برای اکثر مردم 15 گرم است ، اگرچه این میزان از فردی به فرد دیگر متفاوت است.

یک فنجان قهوه حاوی 100 الی 200 میلی گرم کافئین است ، یک نوشیدنی انرژی زا حاوی 50 الی 300 میلی گرم کافئین است و یک قوطی نوشابه به طور معمول کمتر از 70 میلی گرم کافئین دارد.

بنابرین شما مجبورید حدود 30 عدد نوشیدنی انرژی زا را به سرعت ، پشت سر هم بنوشید تا به  محدوده بیش از 15 گرمی آن برسید.

احتمالش هست که اگر سعی کنید بیشتر از آن بنوشید،بدن شما قبل از رسیدن به سطح سمی شما را متوقف می کند.

Tample می گوید :بیشتر اوقات اگر فردی علائم مسمومیت با کافئین را داشته باشد، با تهوع و استفراغ شروع میشود. بنابر این ، این نوعی محافظ یا عکس العمل دفاعی است زیرا شما بیمار می شوید و کافئین را قبل از اینکه خیلی سمی شود دفع می کنید.

ولی با پودر یا قرصهای کافئین ، می توانید مقدار زیادی را همزمان مصرف کنید.یک قاشق چایخوری از پودر حاوی 3200 میلی گرم کافئین است.

 فواید و خطرات کافئین

حدود 95 درصد بزرگسالان در جهان, کافئین را روزانه به شکلی در قهوه، چای، سودا، نوشیدنیهای انرژی زا و سایر نوشیدنیها مصرف می کنند.

حتی شکلات حاوی مقادیر کافئین است. کافئین تاثیرات زیادی روی بدن دارد که همه آنها مضر نیستند.

Tample می گوید تحقیقات آزمایشگاهی ما و سایر محققین ، نشان میدهد که کافئین در اندازه های متوسط مضر نیست.

منابع تحقیقاتی زیادی نشان می دهد که کافئین می تواند هوشیاری، انرژی ذهنی و تمرکز را افزایش دهد ، بخصوص در افرادی که غالبا دچار احساس خستگی هستند.  دلیل اصلی و عمومی مصرف کافئین این است که خستگی را خنثی می کند.

در مصرف متعادل مانند چند قوطی نوشابه یا فنجان قهوه ، کافئین فشار خون و ضربان قلب فرد را افزایش می دهد .گرچه برخی افراد می توانند روزانه چندین فنجان قهوه بنوشند و اثرات آن را بسختی احساس کنند. گروهی بعد از خوردن بیش از حد شکلات قبل از خواب مشکل خوابیدن دارند.

ژنتیک ممکن است در تعیین حساسیت برخی افراد به کافئین نقش اساسی داشته باشد.

مشکلات کافئین و  سلامتی در گروه هایی وجود دارد که بیماریهای قلبی دارند یا کسانی که داروی خاصی مصرف می کنند که می تواند منجر به واکنش شدیدتر کافئین در بدن گردد .همچنین  افرادی که کمتر نوشیدنیهای کافئین دار مصرف می کنند ممکن است ظرفیت کمتری در پذیرش کافئین داشته باشند..

 همچنین تحقیقات نشان داد که کافئین می تواند تاثیر  کاملا متفاوتی  روی پسران و دختران بعد از بلوغ بگذارد.

آیا کافئین می تواند باعث مرگ شود؟

 کافئین می تواند باعث ایجاد عوارض جانبی ناخوشایند مانند سردرد،حالت تهوع، استفراغ، برانگیختگی و تحریک پذیری شود البته اگر دوز بالائی از آن  در مدت کوتاهی وارد بدن شود.

اثرات شدیدتر مسمومیت کافئین شامل درد شکم ، تشنج ، افزایش سطح اسید خون ، ضربان قلب نا منظم یا سریع و کاهش جریان خون در قلب است که همه اینها خطر مرگ را افزایش می دهد ، هرچند مرگ توسط کافئین بسیار نادر است.

یک منبع مطالعاتی معتبر در اوایل سال جاری مواردی از مرگ ناشی از کافئین را شناسایی کرد. دکتر Daniele Wikoff سرپرست اجرائی علوم بهداشت در ToxStrategies Inc. به Healthline گفت بسیاری از موارد مرگ و میر مربوط به کافئین با قرار گرفتن در معرض مصرف 10 گرم کافئین یا بیشتر همراه بوده  است  , یک نفر بر اثر مصرف 51 گرم کافئین جان خود را ار دست داد.

در بسیاری از این موارد مصرف مقدار زیاد در مدت زمان کوتاه اغلب از منبعی مثل قرص یا پودر کافئین بوده است و  نوشیدنی هایانرژی زا یا قهوه نقشی در آن نداشته اند..

مصرف بیش از حد کافئین در مدت زمان کم اگر هم به مرگ منجر نشود  میتواند علائم و تاثیرات منفی بر بدن داشته باشد.

عوارض قلبی یا موارد دیگری  که فرد مصرف کننده را مجبور به مراجعه به اورژانس می نماید

چه مقدار کافئین بی خطر است؟

بررسی های علمی  نشان می دهد که مصرف کمتر از 400 میلی گرم در روز برای بزرگسالان سالم یا کمتر از 2.5 میلی گرم در

هر کیلو وزن بدن در روز برای نوجوانان سالم قابل قبول است.

آکادمی اطفال آمریکا توصیه می کنند که نوجوانان 12 الی 18 ساله نباید بیش از 100 میلی گرم مصرف کنند و بچه های کوچکتر باید کاملا ازآن اجتناب کنند.

مرگهای اخیر یا واکنشهای سمی به کافئین درس دیگری را برای والدین،نوجوانان و دیگران ارائه می دهد. باید توجه کنیم فقط قانونی بودن این محصولات به این معنی نیست که مصرف بیش از حد از آنها نمی تواند مضر باشد.


  آلکس گریکوریان / خانه قهوه تخصصی ایران


https://www.healthline.com/health-news/how-you-can-die-from-caffeine#Can-caffeine-kill?


اخبار

گرمایش زمین و کاهش محصول قهوه برزیل در سال 2021
هرساله تا اواخر شهریورماه بیشتراز 90% محصول قهوه برزیل جمع آوری شده است و این دقیقا زمانی است که بازیگران جهانی صنعت قهوه شروع به بررسی و برنامه ریز...


موقعیت و محیط آموزشی
موقعيت و محيط آموزشی هر دو از عوامل بسيار مؤثر در يادگيرى هستند.منظور ما از محيط ممکن است هویت فيزيکى مکان آموزشی باشد، مانند نور، هوا، تجهيزات و امک...


تغییرات مهم چگونه رخ می دهند؟
وقتی یک تخم مرغ با نیرویی خارجی شکسته می شود یک زندگی پایان می یابد.وقتی یک تخم مرغ با نیرویی داخلی شکسته می شود یک زندگی آغاز می شود.تغییرات مهم همیش...


برای کمک جمع شویم Come together
در كشورهاى توسعه يافته ، ايده جديدى براى كمك به كافه هاى بحران زده از كرونا در حال شكل گيرى است . افراد خلاق با تشكيل گروههاى داوطلب به درخواست كمك از...


دوره آموزشی کاردان قهوه Barista/ Coffeologist
دوره آموزشی کاردان قهوهCoffeologist; /; Barista;مجری : خانه قهوه تخصصی ایرانوب سایت : www.scairan.irمهارت هایی که شما در طی دوره باریستا " کاردان قه...


مقالات

چگونه می توانید از مصرف بیش از اندازه کافئین بمیرید؟ How much caffeine it takes to kill an average person
چگونه می توانید از مصرف بیش از اندازه کافئین بمیرید؟مصرف متعادل کافئین می تواند اثرات مفیدی داشته باشد ، اما در مقادیر زیاد می تواند سلامتی و در موارد...


نحوه تهیه قهوه عربی Arabic Coffee
;مصرف این قهوه بیشتر در کشورهای عربی مشاهده میگردد ،در واقع مردم عرب برای نوشیدن قهوه مراسم و قوانین خاصی دارند و با اعتقاد و باورهایی که دارند آن را ...


مشکلات عصاره گیری با پورتا فیلتر ( بسکت ) سینگل و چگونگی حل این مشکلات
داستان از جائی شروع میشه که هفته قبل یک دستگاه اسپرسو تک گروپ صنعتی برای مصرف خانگی خریدم,البته قبلا یک دستگاه خانگی نیمه صنعتی داشتم ولی تصمیم گرفت...


چگونه کیفیت دانه های سبز قهوه روی نمودار برشته کاری تاثیر می گذارد
;بعنوان یک علاقمند و یا یک متخصص قهوه شما احتمالا مطالب زیادی را پیرامون برشته کاری قهوه مطالعه کرده اید ، با این حال موردی که من یافته ام بطور خلاص...


گیاه شناسی قهوه The botany of coffee
انسان از دیر باز به گیاهان; علاقه و وابستگی داشته است.;از گیاهان به عنوان غذا، سرپناه، پوشش و مصالح برای ساختن ابزار بهره می گرفته. هم چنین توانست...


مزرعه

تولید گیاه قهوه
کاشت و تکثیر درخت قهوه;در روش سنتی کاشت قهوه در آغاز فصل بارندگی ۲۰ دانه قهوه در هر حفره کاشته می شود.; در این روش باعث از بین رفتن ۵۰ درصد پتانسیل ...


خشک کردن قهوه با ابزار مکانیکی Mechanical Drying Process *
الف) دستگاه خشک کن عمودی;;در این دستگاه دانه های قهوه بر اساس خارج شدن هوای گرم از پایین دستگاه به سمت بالا حرکت می کنند و این جریان باعث خشک شدن د...


شستشو و جداسازی درون حوضچه غوطه وری Flotation Tank and Sorting
دراین مرحله گیلاسهایی که جمع آوری شده اند درون حوضچه های آب قرار می گیرند ، آنهایی که شناور هستند وروی آب قرار می گیرند از آنهایی که به عمق رفته اند...


طرح های مختلف کاشت در مزارع قهوه Coffee plantation Layout
کاشت گیاهان قهوه بصورت نرمال در قالب اشکال هندسی در زمین صورت می گیرد ، بطوریکه;کشاورز اطمینان حاصل کند که هر گیاه فضای کافی برای رشد دارد و همچنین د...


ارزش گذاری مقایسه ای Green bean Equivalent
اصطلاحی است که برای اهداف آماری توسط موسسه بین المللی قهوه معرفی شده است.برای داشتن 60 کیلوگرم قهوه سبز;120 کیلوگرم گیلاس خشک; مورد نیاز است.برای دا...


تجارت

واردات قهوه سبز از کشورهای مبدا Importing Green Coffee Bean *
تنها دانه های قهوه سبز خامی می توان به کشور وارد کنید که در کشور مبدا تمامی مراحل مختلف فراوری و آماده سازی جهت صادرات را گذرانده باشند.به طور معمول ...


دسته بندی دانه های قهوه براساس اندازه Size Classification of green Coffee*
دانه های قهوه سبز نه تنها براساس خاستگاه ، موقعیت جغرافیایی ، گونه و طبقه بندی بر اساس عیوب ، معامله می شوند ، بلکه سایز و اندازه انها در پروسه فروش ...


بسته بندی قهوه سبز Coffee bag *
به طور متوسط وزن هر کیسه دانه قهوه سبز 60 کیلوگرم می باشد (برزیل) ، هر چند که در استرالیا کیسه هایی با وزن 20 کیلو گرم و همچنین در گویانا و گوادلوپ ...


مقیاس آگترون < Agtron Scale > چیست؟ *
ممکن است شما افرادی را دیده باشید که در رابطه با رنگ برشتهکاری قهوه بحث میکنند. هنگام بحث کردن در رابطه با رنگ قهوه،در حقیقت منظور روشنی و تیرگی قهوه ...


رکورد جدید 803 دلار برای 450 گرم قهوه پاناما گیشا فراوری خشک *
بالاترین قیمت برای قهوه سبز در پاناما با 803 دلار برای هر 450 گرم است. این قهوه از گونه عربیکای گیشا بوده و در مزرعه فامیلی لاماستوس در منطقة بوکوئت ک...


کتاب

فرنچ پرس French Press
یکی از دستگاه‌های بسیار قدیمی و مرسوم برای دم کردن قهوه است. در دهه‌ی 1840 میلادی هنوز فرنچ پرسی بدین صورت وجود نداشت اما ایده‌ی اختراع دستگاهی ...


قهوه ساز ناپولیتن فیلیپ Neapolitan coffee maker
6-4- قهوه ساز ناپولیتن فیلیپ قهوه‌جوش ناپولیتن بعضی‌ اوقات قهوه ساز دو طرفه نامیده می‌شود که نشان می دهد که این دستگاه چگونه کار می کند . ...


قهوه ساز وکیوم پات Vacuum Pot
این ﻗﻬﻮه ﺟﻮش که ظاهری شبیه; یک ﺳﺎﻋﺖ شنی دارد، از 3 قسمت اصلی تشکیل شده که بر روي ﻫﻢ ﺳﻮار میﺷﻮند.قسمت زیرین، ﻣﺤﻔﻈـﻪ شیشه ای است که در آن آب می ریزند و ...


پرکولاتور perculator
این دستگاه شامل محفظه‌ای برای جوشیدن آب، محفظه که فیلتر درون آن قرار گرفته و قهوه آسیاب شده را در درون آن می‌ریزیم است. در این روش آب در حال جوش به در...


قهوه ترک ایبریک/ ترکی/ گریک Turkish coffee
این ﻣﺘﺪ با اسامی بسیاری معرفی می شود که مشهورترین آنها می تواند قهوه ترک و یا قهوه گریک باشدوبا ریختن قهوه ای;که بصورت آردي آسیاب شده وآب بطور همز...


واژه نامه قهوه

کاتیمور Catimor
;گروهی از نژاد پرورش یافته خالص که منشاء آنها از آمیزش متقاطع بین هیبریدهای Timor ;و Caturra می باشد.این گیاه از سال 1980 انتشار یافته است ، دارای مح...


کچوای Catuai
گونهای از قهوه ,;نژاد پرورش یافته خالص بوسیله انستیتو; (IAC); در برزیل ، منشاء ;catuai ;;مربوط به هیبرید بین : mundo novo ;و cuturra ی زرد می باشد ،...


کاتورا Caturra
یک موتانت خالص کوتاه قد از بوربون قرمزو یا زردرنگ که دارای میان گروهای کوتاه می باشد و در سال 1937 در برزیل یافت شد.دارای تولید محصول بالا، برگها و ...


کراسCross
در کشاورزی قهوه ,;پرورش مصنوعی دو گونه یاواریته متفاوت که نتیجه آن فرزندانی است که حامل بخشی از مواد ژنتیکی والدین خود هستند. والدینی که در اینجا است...


کولتیوارCultivar
کشت انواع گونه های اصیل بوسیله دخالت انسان ، این کار را می توان از میان گونه هایی که کشت شده اند انتخاب کرد و یا از میان جمعیت وحشی. این عده گیاهانی ...