Specialty Coffee Association

IRAN
 

ده اشتباه رایج مدیران رستوران و کافی شاپ در مدیریت نیروی انسانی *


ده اشتباه رایج مدیران رستوران و کافی شاپ در مدیریت نیروی انسانی *

کشور عزیز ما ایران در تمامی زمینه ها دارای تنوع و گوناگونی های جذابی می باشد . از تنوع آب و هوایی در نقاط مختلف گرفته تا تفاوتهای فرهنگی و قومی . هر کدام از این تفاوتها، بسیار چشمگیر و نشانگر وسعت و عمق گستردگی فرهنگی در کشور ما بوده که به نوع خود در جهان منحصربفرد می باشد .
مسلماً مدیران ما با توجه به اینکه در چه منطقه و فرهنگی رشد یافته  و چه نوع آموزشهایی در زمینه مدیریت نیروی انسانی دیده اند، عملکرد متفاوتی در نحوه مدیریت و برخورد با پرسنل خود دارند .
ما با تحقیق و بررسی عملکرد تعدادی از مدیران فعال در زمینه غذا و نوشیدنیها به مواردی برخوردیم که میتوان با تصحیح این موارد ، از افت کیفی کار نیروی انسانی جلوگیری کرد.
 
ما این موارد را در ده گروه برای شما طبقه بندی کردیم .
 
  • اشتباه اول : ارجعیت سختگیرانه قوانین رایج محل کار نسبت به ارزشهای انسانی نیروی کار.
هرچه یک سازمان ( رستوران ، کافه و ... ) کوچکتر باشد ، مسلماً اشتباهات بیشتری در آن صورت میگیرد . مدیر می بایست همواره با تعیین قوانین و اجرای آنها ، چارچوب صحیحی برای اجرای امور فراهم سازد . در تعیین این قوانین همواره می بایست به این نکته توجه داشت که ارزشها و حرمت نیروی انسانی حفظ شود. وضع قوانینی که باعث می شود خلاقیت افراد کاهش یابد و کارمندان شما تبدیل به آدم آهنی شوند مناسب نمی باشد .
 
  • اشتباه دوم : کمبود گفت و گو
در بسیاری از شرکت های کوچک و بزرگ برقراری ارتباط و گفتگوی کلامی سالم و کامل بعنوان کلید موفقیت محسوب می شود .
این قضیه در صنایع خدماتی " غذا و نوشیدنی " نیز به این دلیل بسیار مهم می باشد که عمده تلاش ما بر این است که حداکثر رضایت را در کمترین زمان به مشتری انتقال دهیم که عامل ارتباطات کلامی بسیار حائز اهمیت است.
 
  • اشتباه سوم : گوش ندادن به صحبت کارمندان
مدیر باهوش می بایست شنونده بسیار قابلی در مقابل کارمندان باشد.  برای مدیریت موفق دانستن نیازها و نگرانیهای نیروی انسانی الزامی می باشد .
 
  • اشتباه چهارم : احساس مرجعیت و کلید دار تمامی مشکلات بودن
یک مدیر باهوش تلاش نمی کند که با توجه به توانایی های شخصی تمامی مشکلات را حل کند .
استخدام افراد با تجربه در حوزه های متفاوت و انتقال مسئولیت باعث می شود ، فشار مدیریت از روی دوش مدیر برداشته شده و همچنین از تواناییهای دیگر افراد تیم استفاده بهینه شود .
مدیر آگاه متوجه است که او تنها مسیر انجام کارها نمی باشد و می بایست نیروی انسانی را به کار گروهی هوشمندانه سوق دهد.
 
  • اشتباه پنجم : نگاه متمرکز به نکات منفی 
مدیری که همواره نگاهش متمرکز به مسائل منفی میباشد به پیشرفتهای مثبت توجهی ندارد مسلما به موضوع تشویق و تنبیه در زمانهای مناسب توجهی نکرده و این موضوع باعث افت کیفیت کارمندان می شود . کارمندانی که تحت نظر  این مدیر کار می کنند همواره فاقد انگیزه لازم بوده و همیشه دنبال شغلی در محیطی مثبت می گردند.
 
  • اشتباه ششم : عدم قبول مسئولیت
یکی از اشتباهات فاحش مدیریتی سرزنش مستقیم کارمندان و عدم قبول مسئولیت اشتباهاتی است که تحت مدیریت شخص مدیر صورت گرفته است . مسئول بودن به این معناست که شخص مدیر مسئولیت تمامی نتایج مثبت و منفی صورت گرفته را بعهده دارد .
 
  • اشتباه هفتم : جانبداری و استثنا قائل شدن
وقتی یک مدیر کارمند خاص و یا به قولی سوگلی دارد و به آن کارمند به شکل متفاوتی نسبت به دیگر کارمندان توجه میکند،  این مدیر اعتبارش را در منظر دیگر کارمندان از دست می دهد و باعث افت کیفی کارگروهی می شود .
 
  • اشتباه هشتم : اعتماد کورکورانه
مدیر آگاه میداند که گروه نمی تواند بدون آموزش و استراتژی دقیق به هدفش برسد بر همین اساس ، مدیر لایق زمان مناسبی را همواره برای شفاف سازی برنامه ها برای گروهش در نظر میگیرد . هرچه زمان بیشتری را به توجیه کارمندانمان بپردازیم نتیجه بهتری حاصل می شود .
اعتماد کوکورانه به افراد برای به نتیجه رساندن برنامه ها گروهی ، بسیار خطرناک است . مدیر آگاه مطمئن می شود تمامی افراد تیم به اهداف گروه آگاهند و مسیر رسیدن به اهداف را بخوبی می شناسند .
 
  • اشتباه نهم : عدم استفاده از تکنولوژی 
مدیر دانا برای مدیریت نیروی انسانی از آخرین دستاوردهای تکنولوژی استفاده می کند.
 
  • اشتباه دهم : تغییر ناپذیری
با توجه به شرایط موجود محیط کسب و کار و تغییرات زیادی که در حوزه های متفاوت صورت میگیرد ، مدیریت خشک و متکی به ایده های قدیمی اشتباه بزرگی است .
تلاش برای پیدا کردن راهکردهای جدید و هماهنگی این عوامل با محیط کار از وظایف مدیر می باشد ، که ما امروزه اصطلاحاً کلمه " به روز " را برای اطلاق به این نوع  مدیر به کار می بریم . " مدیر به روز " به شخصی اطلاق می شود که محیط کارش را با تغییرات اجتماعی ، اقتصادی و ... هماهنگ می سازد .
 
 
 
با آرزوی موفقیت و هماهنگی هرچه بیشتر ما بین مدیران و کارمندان که مسلماً نتیجه اش چیزی جز رضایت مشتری نخواهد بود .
 
خانه قهوه تخصصی ایران / رضا حواله دار
 


اخبار

آزمون عملی دوره آموزشی باریستا سازمان فنی و حرفه ای کشور
علاقمندان به دریافت گواهینامه بین المللی باریستا از سازمان فنی وحرفه ای می بایست پس از طی دوره های آموزشی در آزمونهای مهارتی شرکت و; نمرات لازم را کسب...


مراسم اهداء گواهینامه های دوره چهاردهم کاردان قهوه
چهاردهمین آئین اهداء گواهینامه به هنرجویان خانه قهوه تخصصی با حضور جمعی از هنرجویان و اعضاء در این مرکز برگزار ;گردید .;با آرزوی سلامتی و موفقیت روز ...


برشته کاری قهوه در منزل Home Coffee Roasting *
برشته کاری قهوه ساده است و یک مسیر خطی هنر آشپزی را دنبال می کند،;البته عوامل متعددی در آن می تواند تفاوتهای چشمگیری در نتیجه کار شما به وجود آورند.هر...


ترویج قهوه ترک در امریکای شمالی *
کامیونی با طراحی زیبای دوره عثمانی در کنار خیابان پنجم نیویورک ایستاده ، چند دختر و پسر با لباسهای سنتی ترکیه در حال سرو قهوه و پاسخ به سوالات رهگذران...


دوره آموزشی شکلات ساز با ارائه گواهینامه از طرف سازمان فنی و حرفه ای کشور
نام استاندارد آموزش شغل : شکلات سازشرح استاندارد : شکلات ساز شغلی است از مشاغل خدمات تغذیه که دارای شایستگی های انتخاب مواد پایه تشکیل دهنده شکلات و ک...


مقالات

هفت تا از بهترین قهوه سازهای سفری Mobile coffee maker *
وقتی با قهوه بیشتر آشنا می شویم وسواس و حساسیت بیشتری هم بهش پیدا می کنیم .قبلا هر جور; قهوه رو هر جائی می خوردیم برامون زیادمهم نبود و; به ریزه کاریه...


برداشت قهوه با کمک حیوانات Animal coffee harvest *
برخی از حیوانات علاقه زیادی به خوردن گیلاسهای رسیده قهوه دارند ، مخصوصا انهایی که شیرین بوده و عطر و طعم خوبی دارند ، گیلاسهای خورده شده توسط این جا...


قهوه و ورزش حرفه ای Coffee and professional sports *
اگر شما یک ورزشکار حرفه ای و همزمان یک قهوه باز هستید، این مطلب برای شما نوشته شده است. در این مطلب نکاتی مطرح میشود که باعث علاقه و وابستگی بیشتر شم...


قهوه امریکای مرکزی و جنوبی قسمت اول Central and south America Coffee *
امریکای مرکزی و جنوبی مناطق جدید و مدرن تولید قهوه می باشند. علیرغم اینکه این مناطق جدیدترین مناطق کاشت قهوه در جهان محسوب می شوند ولی توانسته اند بر...


رواج قهوه بخش اول Coffee goes public *
اولین قهوه خانه ها;qahveh khaneh;در قرن پانزدهم در محلی که امروز شبه جزیره عربستان نامیده می شودبه وجود آمد و خیلی سریع به دیگر شهرهای خاورمیانه نفوذ ...


مزرعه

خشک کردن قهوه با ابزار مکانیکی Mechanical Drying Process *
الف) دستگاه خشک کن عمودی;;در این دستگاه دانه های قهوه بر اساس خارج شدن هوای گرم از پایین دستگاه به سمت بالا حرکت می کنند و این جریان باعث خشک شدن د...


شستشو و جداسازی درون حوضچه غوطه وری Flotation Tank and Sorting
دراین مرحله گیلاسهایی که جمع آوری شده اند درون حوضچه های آب قرار می گیرند ، آنهایی که شناور هستند وروی آب قرار می گیرند از آنهایی که به عمق رفته اند...


طرح های مختلف کاشت در مزارع قهوه Coffee plantation Layout
کاشت گیاهان قهوه بصورت نرمال در قالب اشکال هندسی در زمین صورت می گیرد ، بطوریکه;کشاورز اطمینان حاصل کند که هر گیاه فضای کافی برای رشد دارد و همچنین د...


ارزش گذاری مقایسه ای Green bean Equivalent
اصطلاحی است که برای اهداف آماری توسط موسسه بین المللی قهوه معرفی شده است.برای داشتن 60 کیلوگرم قهوه سبز;120 کیلوگرم گیلاس خشک; مورد نیاز است.برای دا...


بازده در کشاورزی قهوه Coffee Yield
منظور از این اصطلاح مقدار قهوه سبزی است که از گیلاس قهوه به دست می آید ، به عنوان مثال بازده 6 به آن معنی است که 6 کیلوگرم گیلاس قهوه می تواند 1 کیلو...


تجارت

واردات قهوه سبز از کشورهای مبدا Importing Green Coffee Bean *
تنها دانه های قهوه سبز خامی می توان به کشور وارد کنید که در کشور مبدا تمامی مراحل مختلف فراوری و آماده سازی جهت صادرات را گذرانده باشند.به طور معمول ...


دسته بندی دانه های قهوه براساس اندازه Size Classification of green Coffee*
دانه های قهوه سبز نه تنها براساس خاستگاه ، موقعیت جغرافیایی ، گونه و طبقه بندی بر اساس عیوب ، معامله می شوند ، بلکه سایز و اندازه انها در پروسه فروش ...


بسته بندی قهوه سبز Coffee bag *
به طور متوسط وزن هر کیسه دانه قهوه سبز 60 کیلوگرم می باشد (برزیل) ، هر چند که در استرالیا کیسه هایی با وزن 20 کیلو گرم و همچنین در گویانا و گوادلوپ ...


مقیاس آگترون < Agtron Scale > چیست؟ *
ممکن است شما افرادی را دیده باشید که در رابطه با رنگ برشتهکاری قهوه بحث میکنند. هنگام بحث کردن در رابطه با رنگ قهوه،در حقیقت منظور روشنی و تیرگی قهوه ...


رکورد جدید 803 دلار برای 450 گرم قهوه پاناما گیشا فراوری خشک *
بالاترین قیمت برای قهوه سبز در پاناما با 803 دلار برای هر 450 گرم است. این قهوه از گونه عربیکای گیشا بوده و در مزرعه فامیلی لاماستوس در منطقة بوکوئت ک...


کتاب

قسمت 25-3- فرنچ پرس French Press
یکی از دستگاه‌های بسیار قدیمی و مرسوم برای دم کردن قهوه است. در دهه‌ی 1840 میلادی هنوز فرنچ پرسی بدین صورت وجود نداشت اما ایده‌ی اختراع دستگاهی ...


قسمت 25-4- قهوه ساز ناپولیتن فیلیپ Neapolitan coffee maker
6-4- قهوه ساز ناپولیتن فیلیپ قهوه‌جوش ناپولیتن بعضی‌ اوقات قهوه ساز دو طرفه نامیده می‌شود که نشان می دهد که این دستگاه چگونه کار می کند . ...


قسمت 25-5- قهوه ساز وکیوم پات
این ﻗﻬﻮه ﺟﻮش که ظاهری شبیه; یک ﺳﺎﻋﺖ شنی دارد، از 3 قسمت اصلی تشکیل شده که بر روي ﻫﻢ ﺳﻮار میﺷﻮند.قسمت زیرین، ﻣﺤﻔﻈـﻪ شیشه ای است که در آن آب می ریزند و ...


قسمت 25- 6- پرکولاتور perculator *
این دستگاه شامل محفظه‌ای برای جوشیدن آب، محفظه که فیلتر درون آن قرار گرفته و قهوه آسیاب شده را در درون آن می‌ریزیم است. در این روش آب در حال جوش به در...


قسمت 25-7- قهوه ترک ایبریک/ ترکی/ گریک
این ﻣﺘﺪ با اسامی بسیاری معرفی می شود که مشهورترین آنها می تواند قهوه ترک و یا قهوه گریک باشدوبا ریختن قهوه ای;که بصورت آردي آسیاب شده وآب بطور همز...


واژه نامه قهوه

جدا ساز چرخشی Cyclone Separator *
قسمتی از دستگاه برشته کاری قهوه برای جداسازی دود و ذرات (Chaff) که درفرآیند برشته کاری بوجود می اید ....


قهوه بدون کافئین Decaf Coffee *
قهوه بدون کافئین به روشهای متفاوتی تهیه می شود ولی نقطه اشتراک تمامی روشها این است که فرآوری بر روی قهوه سبز صورت می گیرد.دو روش رایج برای کافئین زدائ...


برشته کاری تیره Dark Roast *
درجه ای در برشته کاری قهوه که در آن دانه های قهوه به رنگ قهوه ای بسیار تیره یا مشکی در می آیند .این درجه از بو دادن باعث خروج روغنهای قهوه می شود و ظا...


سینی ریزش Drip Tray *
سینی در ماشین اسپرسو که فنجان را برای پر شدن روی ان قرار می دهند و برای جمع آوری سر ریز و چکه در زیر گروپ طراحی شده است....


دستگاه برشته کاری استوانه ای قهوه Drum Roaster*
دستگاه برشته کاری قهوه که دارای محفظه ای استوانه ای با حجم مشخصی برای فراوری قهوه می باشددر این روش برشته کاری قهوه; استوانه ها در حجمهای 100 گرم; الی...