Specialty Coffee Association

IRAN
 

ده اشتباه رایج مدیران رستوران و کافی شاپ در مدیریت نیروی انسانی *


ده اشتباه رایج مدیران رستوران و کافی شاپ در مدیریت نیروی انسانی *

کشور عزیز ما ایران در تمامی زمینه ها دارای تنوع و گوناگونی های جذابی می باشد . از تنوع آب و هوایی در نقاط مختلف گرفته تا تفاوتهای فرهنگی و قومی . هر کدام از این تفاوتها، بسیار چشمگیر و نشانگر وسعت و عمق گستردگی فرهنگی در کشور ما بوده که به نوع خود در جهان منحصربفرد می باشد .
مسلماً مدیران ما با توجه به اینکه در چه منطقه و فرهنگی رشد یافته  و چه نوع آموزشهایی در زمینه مدیریت نیروی انسانی دیده اند، عملکرد متفاوتی در نحوه مدیریت و برخورد با پرسنل خود دارند .
ما با تحقیق و بررسی عملکرد تعدادی از مدیران فعال در زمینه غذا و نوشیدنیها به مواردی برخوردیم که میتوان با تصحیح این موارد ، از افت کیفی کار نیروی انسانی جلوگیری کرد.
 
ما این موارد را در ده گروه برای شما طبقه بندی کردیم .
 
  • اشتباه اول : ارجعیت سختگیرانه قوانین رایج محل کار نسبت به ارزشهای انسانی نیروی کار.
هرچه یک سازمان ( رستوران ، کافه و ... ) کوچکتر باشد ، مسلماً اشتباهات بیشتری در آن صورت میگیرد . مدیر می بایست همواره با تعیین قوانین و اجرای آنها ، چارچوب صحیحی برای اجرای امور فراهم سازد . در تعیین این قوانین همواره می بایست به این نکته توجه داشت که ارزشها و حرمت نیروی انسانی حفظ شود. وضع قوانینی که باعث می شود خلاقیت افراد کاهش یابد و کارمندان شما تبدیل به آدم آهنی شوند مناسب نمی باشد .
 
  • اشتباه دوم : کمبود گفت و گو
در بسیاری از شرکت های کوچک و بزرگ برقراری ارتباط و گفتگوی کلامی سالم و کامل بعنوان کلید موفقیت محسوب می شود .
این قضیه در صنایع خدماتی " غذا و نوشیدنی " نیز به این دلیل بسیار مهم می باشد که عمده تلاش ما بر این است که حداکثر رضایت را در کمترین زمان به مشتری انتقال دهیم که عامل ارتباطات کلامی بسیار حائز اهمیت است.
 
  • اشتباه سوم : گوش ندادن به صحبت کارمندان
مدیر باهوش می بایست شنونده بسیار قابلی در مقابل کارمندان باشد.  برای مدیریت موفق دانستن نیازها و نگرانیهای نیروی انسانی الزامی می باشد .
 
  • اشتباه چهارم : احساس مرجعیت و کلید دار تمامی مشکلات بودن
یک مدیر باهوش تلاش نمی کند که با توجه به توانایی های شخصی تمامی مشکلات را حل کند .
استخدام افراد با تجربه در حوزه های متفاوت و انتقال مسئولیت باعث می شود ، فشار مدیریت از روی دوش مدیر برداشته شده و همچنین از تواناییهای دیگر افراد تیم استفاده بهینه شود .
مدیر آگاه متوجه است که او تنها مسیر انجام کارها نمی باشد و می بایست نیروی انسانی را به کار گروهی هوشمندانه سوق دهد.
 
  • اشتباه پنجم : نگاه متمرکز به نکات منفی 
مدیری که همواره نگاهش متمرکز به مسائل منفی میباشد به پیشرفتهای مثبت توجهی ندارد مسلما به موضوع تشویق و تنبیه در زمانهای مناسب توجهی نکرده و این موضوع باعث افت کیفیت کارمندان می شود . کارمندانی که تحت نظر  این مدیر کار می کنند همواره فاقد انگیزه لازم بوده و همیشه دنبال شغلی در محیطی مثبت می گردند.
 
  • اشتباه ششم : عدم قبول مسئولیت
یکی از اشتباهات فاحش مدیریتی سرزنش مستقیم کارمندان و عدم قبول مسئولیت اشتباهاتی است که تحت مدیریت شخص مدیر صورت گرفته است . مسئول بودن به این معناست که شخص مدیر مسئولیت تمامی نتایج مثبت و منفی صورت گرفته را بعهده دارد .
 
  • اشتباه هفتم : جانبداری و استثنا قائل شدن
وقتی یک مدیر کارمند خاص و یا به قولی سوگلی دارد و به آن کارمند به شکل متفاوتی نسبت به دیگر کارمندان توجه میکند،  این مدیر اعتبارش را در منظر دیگر کارمندان از دست می دهد و باعث افت کیفی کارگروهی می شود .
 
  • اشتباه هشتم : اعتماد کورکورانه
مدیر آگاه میداند که گروه نمی تواند بدون آموزش و استراتژی دقیق به هدفش برسد بر همین اساس ، مدیر لایق زمان مناسبی را همواره برای شفاف سازی برنامه ها برای گروهش در نظر میگیرد . هرچه زمان بیشتری را به توجیه کارمندانمان بپردازیم نتیجه بهتری حاصل می شود .
اعتماد کوکورانه به افراد برای به نتیجه رساندن برنامه ها گروهی ، بسیار خطرناک است . مدیر آگاه مطمئن می شود تمامی افراد تیم به اهداف گروه آگاهند و مسیر رسیدن به اهداف را بخوبی می شناسند .
 
  • اشتباه نهم : عدم استفاده از تکنولوژی 
مدیر دانا برای مدیریت نیروی انسانی از آخرین دستاوردهای تکنولوژی استفاده می کند.
 
  • اشتباه دهم : تغییر ناپذیری
با توجه به شرایط موجود محیط کسب و کار و تغییرات زیادی که در حوزه های متفاوت صورت میگیرد ، مدیریت خشک و متکی به ایده های قدیمی اشتباه بزرگی است .
تلاش برای پیدا کردن راهکردهای جدید و هماهنگی این عوامل با محیط کار از وظایف مدیر می باشد ، که ما امروزه اصطلاحاً کلمه " به روز " را برای اطلاق به این نوع  مدیر به کار می بریم . " مدیر به روز " به شخصی اطلاق می شود که محیط کارش را با تغییرات اجتماعی ، اقتصادی و ... هماهنگ می سازد .
 
 
 
با آرزوی موفقیت و هماهنگی هرچه بیشتر ما بین مدیران و کارمندان که مسلماً نتیجه اش چیزی جز رضایت مشتری نخواهد بود .
 
خانه قهوه تخصصی ایران / رضا حواله دار
 


اخبار

هجدهمین آئین اهداء گواهینامه به هنرجویان خانه قهوه تخصصی; با حضور جمعی از هنرجویان و اعضاء; در این مرکز;برگزار;;گردید;.;با آرزوی سلامتی و موفقیت روز ا...


یک پژوهش که به دنبال پایه‌های ژنتیکی برخی ترجیحات ما است، نشان داده افرادی که قهوه;،چای و;یا شکلات را تلخ می پسندند سویه ژنتیکی مشابهی دارند.;پژوهش ...


در اواسط فصل تابستان هستیم و اگر هنوز قهوه های سرد را تجربه نکردید بهتر است تا تابستان آینده صبر نکنید. در واقع دو روش عالی برای تهیه قهوه سرد وجود دا...


شرکت واکاکو اخیرا قهوه سازی را معرفی کرده که میتوان به عنوان کوچک ترین و سبک ترین اسپرسو ساز آن را شناخت .پیکوپرسو نام این اسپرسو ساز کوچک است .طراح...


هفدهمین آئین اهداء گواهینامه به هنرجویان خانه قهوه تخصصی;با حضور جمعی از هنرجویان و اعضاء مجموعه; قهوه آدنیس در این مرکز برگزار;;گردید;.این دوره به ...


مقالات

یک فنجان اسپرسوی خوب باید ویژگی های زیر را داشته باشد: کرمای منسجم فندقی رنگ همراه با راه راههایی به رنگ قهوه ای تیره(مانند بدن ببر)،تعادل بین اسیدی...


همه ی حواس پنجگانه ی ما در لذتی که از نوشیدن قهوه می بریم، نقش دارند. با آگاهی از اهمیت این حواس است که می توانیم قهوه ای با کیفیت و مطلوب، با هر رو...


حتما به این موضوع; آگاه هستید که محصولات به دست آمده از یک مزرعه در پایان هر سال کشاورزی تفاوت های بسیاری با هم دارند.;هویت اصلی محصول عوض نمیشود ولی ...


گونه های متفاوت قهوه که در کشورهای تولید کننده; رشد می‌کنند تا حدود زیادی تحت تاثیر اکوسیستم منطقه ای خصوصیات متمایز کننده کسب می نمایند.زمانی که ما م...


بیش از یک میلیون نفر شب و روز تلاش می‌کنند تا بهترین دانه‌های قهوه را تهیه کنند. قهوه به راحتی در هر خاکی نمی‌تواند پرورش داده شود و نیازمند خاک، شر...


مزرعه

فرآوری خشک (طبیعی)در این روش که فرآوری خشک می باشد ، محصول نهایی ما قهوه طبیعی است ، ابتدا گیلاسهای قهوه را جداسازی می کنند ، سپس در آب شناور کرده ...


1);;; رشد زیر نور مستقیم خورشید (منطقه رویش برزیل)گونه هایی از گیاه قهوه در این مناطق وجود دارند که می توانند زیر نور کامل خورشید رشد پیدا کنند. قه...


کاشت گیاه قهوه در سرتاسر جهان در بخش استوایی یا کمربند استوایی زمین واقع شده است ، مناطقی که در این بخش قرار میگیرند مثل آفریقا ، آسیا و آمریکا می ب...


کاشت و تکثیر درخت قهوه;در روش سنتی کاشت قهوه در آغاز فصل بارندگی ۲۰ دانه قهوه در هر حفره کاشته می شود.; در این روش باعث از بین رفتن ۵۰ درصد پتانسیل ...


الف) دستگاه خشک کن عمودی;;در این دستگاه دانه های قهوه بر اساس خارج شدن هوای گرم از پایین دستگاه به سمت بالا حرکت می کنند و این جریان باعث خشک شدن د...


تجارت

تنها دانه های قهوه سبز خامی می توان به کشور وارد کنید که در کشور مبدا تمامی مراحل مختلف فراوری و آماده سازی جهت صادرات را گذرانده باشند.به طور معمول ...


دانه های قهوه سبز نه تنها براساس خاستگاه ، موقعیت جغرافیایی ، گونه و طبقه بندی بر اساس عیوب ، معامله می شوند ، بلکه سایز و اندازه انها در پروسه فروش ...


به طور متوسط وزن هر کیسه دانه قهوه سبز 60 کیلوگرم می باشد (برزیل) ، هر چند که در استرالیا کیسه هایی با وزن 20 کیلو گرم و همچنین در گویانا و گوادلوپ ...


ممکن است شما افرادی را دیده باشید که در رابطه با رنگ برشتهکاری قهوه بحث میکنند. هنگام بحث کردن در رابطه با رنگ قهوه،در حقیقت منظور روشنی و تیرگی قهوه ...


بالاترین قیمت برای قهوه سبز در پاناما با 803 دلار برای هر 450 گرم است. این قهوه از گونه عربیکای گیشا بوده و در مزرعه فامیلی لاماستوس در منطقة بوکوئت ک...


کتاب

1);;; خشک کردن طبیعی (زیر نور آفتاب)الف); خشک کردن در پاسیو (حیاط) یا فضای مسطحاین کار در زمینها یا تراسهای مختلفی می تواند انجام شود ، بعنوان مثال ...


دانه های قهوه قبل از اینکه وارد پروسه حمل و نقل گردند و درون بسته بندیهای مخصوص قرار بگیرند باید طبقه بندی و آماده شوند. ابتدا باید اجسام خارجی درشت...


یکی از دستگاه‌های بسیار قدیمی و مرسوم برای دم کردن قهوه است. در دهه‌ی 1840 میلادی هنوز فرنچ پرسی بدین صورت وجود نداشت اما ایده‌ی اختراع دستگاهی ...


این ﻗﻬﻮه ﺟﻮش که ظاهری شبیه; یک ﺳﺎﻋﺖ شنی دارد، از 3 قسمت اصلی تشکیل شده که بر روي ﻫﻢ ﺳﻮار میﺷﻮند.قسمت زیرین، ﻣﺤﻔﻈـﻪ شیشه ای است که در آن آب می ریزند و ...


ﻣﺘﺪ اُﭘﻦ ﭘﺎت ﺑﻪ معنی ﺟوشیدن آب و ﻗﻬﻮه ﻫﻤﺮاه ﻫﻢ می‌ﺑﺎﺷـﺪ. این ﻣﺘـﺪ اﺑﺘـﺪائی ترین روش دم آوری ﻗﻬﻮه می‌ﺑﺎﺷﺪ،برای تهیه قهوه به این روش شما فقط نیاز به یک ...


واژه نامه قهوه

تیغه های آسیاب های قهوه عموما به دو نوع صاف و مخروطی طراحی می شوند.در آسیاب قهوه با تیغه صاف , دو تیغه هم شکل و هم اندازه در روبروی هم قرار می گیرند ....


;گروهی از نژاد پرورش یافته خالص که منشاء آنها از آمیزش متقاطع بین هیبریدهای Timor ;و Caturra می باشد.این گیاه از سال 1980 انتشار یافته است ، دارای مح...


گونهای از قهوه ,;نژاد پرورش یافته خالص بوسیله انستیتو; (IAC); در برزیل ، منشاء ;catuai ;;مربوط به هیبرید بین : mundo novo ;و cuturra ی زرد می باشد ،...


یک موتانت خالص کوتاه قد از بوربون قرمزو یا زردرنگ که دارای میان گروهای کوتاه می باشد و در سال 1937 در برزیل یافت شد.دارای تولید محصول بالا، برگها و ...


در کشاورزی قهوه ,;پرورش مصنوعی دو گونه یاواریته متفاوت که نتیجه آن فرزندانی است که حامل بخشی از مواد ژنتیکی والدین خود هستند. والدینی که در اینجا است...