Specialty Coffee Association

IRAN
 

ده اشتباه رایج مدیران رستوران و کافی شاپ در مدیریت نیروی انسانی *


ده اشتباه رایج مدیران رستوران و کافی شاپ در مدیریت نیروی انسانی *

کشور عزیز ما ایران در تمامی زمینه ها دارای تنوع و گوناگونی های جذابی می باشد . از تنوع آب و هوایی در نقاط مختلف گرفته تا تفاوتهای فرهنگی و قومی . هر کدام از این تفاوتها، بسیار چشمگیر و نشانگر وسعت و عمق گستردگی فرهنگی در کشور ما بوده که به نوع خود در جهان منحصربفرد می باشد .
مسلماً مدیران ما با توجه به اینکه در چه منطقه و فرهنگی رشد یافته  و چه نوع آموزشهایی در زمینه مدیریت نیروی انسانی دیده اند، عملکرد متفاوتی در نحوه مدیریت و برخورد با پرسنل خود دارند .
ما با تحقیق و بررسی عملکرد تعدادی از مدیران فعال در زمینه غذا و نوشیدنیها به مواردی برخوردیم که میتوان با تصحیح این موارد ، از افت کیفی کار نیروی انسانی جلوگیری کرد.
 
ما این موارد را در ده گروه برای شما طبقه بندی کردیم .
 
  • اشتباه اول : ارجعیت سختگیرانه قوانین رایج محل کار نسبت به ارزشهای انسانی نیروی کار.
هرچه یک سازمان ( رستوران ، کافه و ... ) کوچکتر باشد ، مسلماً اشتباهات بیشتری در آن صورت میگیرد . مدیر می بایست همواره با تعیین قوانین و اجرای آنها ، چارچوب صحیحی برای اجرای امور فراهم سازد . در تعیین این قوانین همواره می بایست به این نکته توجه داشت که ارزشها و حرمت نیروی انسانی حفظ شود. وضع قوانینی که باعث می شود خلاقیت افراد کاهش یابد و کارمندان شما تبدیل به آدم آهنی شوند مناسب نمی باشد .
 
  • اشتباه دوم : کمبود گفت و گو
در بسیاری از شرکت های کوچک و بزرگ برقراری ارتباط و گفتگوی کلامی سالم و کامل بعنوان کلید موفقیت محسوب می شود .
این قضیه در صنایع خدماتی " غذا و نوشیدنی " نیز به این دلیل بسیار مهم می باشد که عمده تلاش ما بر این است که حداکثر رضایت را در کمترین زمان به مشتری انتقال دهیم که عامل ارتباطات کلامی بسیار حائز اهمیت است.
 
  • اشتباه سوم : گوش ندادن به صحبت کارمندان
مدیر باهوش می بایست شنونده بسیار قابلی در مقابل کارمندان باشد.  برای مدیریت موفق دانستن نیازها و نگرانیهای نیروی انسانی الزامی می باشد .
 
  • اشتباه چهارم : احساس مرجعیت و کلید دار تمامی مشکلات بودن
یک مدیر باهوش تلاش نمی کند که با توجه به توانایی های شخصی تمامی مشکلات را حل کند .
استخدام افراد با تجربه در حوزه های متفاوت و انتقال مسئولیت باعث می شود ، فشار مدیریت از روی دوش مدیر برداشته شده و همچنین از تواناییهای دیگر افراد تیم استفاده بهینه شود .
مدیر آگاه متوجه است که او تنها مسیر انجام کارها نمی باشد و می بایست نیروی انسانی را به کار گروهی هوشمندانه سوق دهد.
 
  • اشتباه پنجم : نگاه متمرکز به نکات منفی 
مدیری که همواره نگاهش متمرکز به مسائل منفی میباشد به پیشرفتهای مثبت توجهی ندارد مسلما به موضوع تشویق و تنبیه در زمانهای مناسب توجهی نکرده و این موضوع باعث افت کیفیت کارمندان می شود . کارمندانی که تحت نظر  این مدیر کار می کنند همواره فاقد انگیزه لازم بوده و همیشه دنبال شغلی در محیطی مثبت می گردند.
 
  • اشتباه ششم : عدم قبول مسئولیت
یکی از اشتباهات فاحش مدیریتی سرزنش مستقیم کارمندان و عدم قبول مسئولیت اشتباهاتی است که تحت مدیریت شخص مدیر صورت گرفته است . مسئول بودن به این معناست که شخص مدیر مسئولیت تمامی نتایج مثبت و منفی صورت گرفته را بعهده دارد .
 
  • اشتباه هفتم : جانبداری و استثنا قائل شدن
وقتی یک مدیر کارمند خاص و یا به قولی سوگلی دارد و به آن کارمند به شکل متفاوتی نسبت به دیگر کارمندان توجه میکند،  این مدیر اعتبارش را در منظر دیگر کارمندان از دست می دهد و باعث افت کیفی کارگروهی می شود .
 
  • اشتباه هشتم : اعتماد کورکورانه
مدیر آگاه میداند که گروه نمی تواند بدون آموزش و استراتژی دقیق به هدفش برسد بر همین اساس ، مدیر لایق زمان مناسبی را همواره برای شفاف سازی برنامه ها برای گروهش در نظر میگیرد . هرچه زمان بیشتری را به توجیه کارمندانمان بپردازیم نتیجه بهتری حاصل می شود .
اعتماد کوکورانه به افراد برای به نتیجه رساندن برنامه ها گروهی ، بسیار خطرناک است . مدیر آگاه مطمئن می شود تمامی افراد تیم به اهداف گروه آگاهند و مسیر رسیدن به اهداف را بخوبی می شناسند .
 
  • اشتباه نهم : عدم استفاده از تکنولوژی 
مدیر دانا برای مدیریت نیروی انسانی از آخرین دستاوردهای تکنولوژی استفاده می کند.
 
  • اشتباه دهم : تغییر ناپذیری
با توجه به شرایط موجود محیط کسب و کار و تغییرات زیادی که در حوزه های متفاوت صورت میگیرد ، مدیریت خشک و متکی به ایده های قدیمی اشتباه بزرگی است .
تلاش برای پیدا کردن راهکردهای جدید و هماهنگی این عوامل با محیط کار از وظایف مدیر می باشد ، که ما امروزه اصطلاحاً کلمه " به روز " را برای اطلاق به این نوع  مدیر به کار می بریم . " مدیر به روز " به شخصی اطلاق می شود که محیط کارش را با تغییرات اجتماعی ، اقتصادی و ... هماهنگ می سازد .
 
 
 
با آرزوی موفقیت و هماهنگی هرچه بیشتر ما بین مدیران و کارمندان که مسلماً نتیجه اش چیزی جز رضایت مشتری نخواهد بود .
 
خانه قهوه تخصصی ایران / رضا حواله دار
 


اخبار

گرمایش زمین و کاهش محصول قهوه برزیل در سال 2021
هرساله تا اواخر شهریورماه بیشتراز 90% محصول قهوه برزیل جمع آوری شده است و این دقیقا زمانی است که بازیگران جهانی صنعت قهوه شروع به بررسی و برنامه ریز...


موقعیت و محیط آموزشی
موقعيت و محيط آموزشی هر دو از عوامل بسيار مؤثر در يادگيرى هستند.منظور ما از محيط ممکن است هویت فيزيکى مکان آموزشی باشد، مانند نور، هوا، تجهيزات و امک...


تغییرات مهم چگونه رخ می دهند؟
وقتی یک تخم مرغ با نیرویی خارجی شکسته می شود یک زندگی پایان می یابد.وقتی یک تخم مرغ با نیرویی داخلی شکسته می شود یک زندگی آغاز می شود.تغییرات مهم همیش...


برای کمک جمع شویم Come together
در كشورهاى توسعه يافته ، ايده جديدى براى كمك به كافه هاى بحران زده از كرونا در حال شكل گيرى است . افراد خلاق با تشكيل گروههاى داوطلب به درخواست كمك از...


دوره آموزشی کاردان قهوه Barista/ Coffeologist
دوره آموزشی کاردان قهوهCoffeologist; /; Barista;مجری : خانه قهوه تخصصی ایرانوب سایت : www.scairan.irمهارت هایی که شما در طی دوره باریستا " کاردان قه...


مقالات

چگونه می توانید از مصرف بیش از اندازه کافئین بمیرید؟ How much caffeine it takes to kill an average person
چگونه می توانید از مصرف بیش از اندازه کافئین بمیرید؟مصرف متعادل کافئین می تواند اثرات مفیدی داشته باشد ، اما در مقادیر زیاد می تواند سلامتی و در موارد...


نحوه تهیه قهوه عربی Arabic Coffee
;مصرف این قهوه بیشتر در کشورهای عربی مشاهده میگردد ،در واقع مردم عرب برای نوشیدن قهوه مراسم و قوانین خاصی دارند و با اعتقاد و باورهایی که دارند آن را ...


مشکلات عصاره گیری با پورتا فیلتر ( بسکت ) سینگل و چگونگی حل این مشکلات
داستان از جائی شروع میشه که هفته قبل یک دستگاه اسپرسو تک گروپ صنعتی برای مصرف خانگی خریدم,البته قبلا یک دستگاه خانگی نیمه صنعتی داشتم ولی تصمیم گرفت...


چگونه کیفیت دانه های سبز قهوه روی نمودار برشته کاری تاثیر می گذارد
;بعنوان یک علاقمند و یا یک متخصص قهوه شما احتمالا مطالب زیادی را پیرامون برشته کاری قهوه مطالعه کرده اید ، با این حال موردی که من یافته ام بطور خلاص...


گیاه شناسی قهوه The botany of coffee
انسان از دیر باز به گیاهان; علاقه و وابستگی داشته است.;از گیاهان به عنوان غذا، سرپناه، پوشش و مصالح برای ساختن ابزار بهره می گرفته. هم چنین توانست...


مزرعه

تولید گیاه قهوه
کاشت و تکثیر درخت قهوه;در روش سنتی کاشت قهوه در آغاز فصل بارندگی ۲۰ دانه قهوه در هر حفره کاشته می شود.; در این روش باعث از بین رفتن ۵۰ درصد پتانسیل ...


خشک کردن قهوه با ابزار مکانیکی Mechanical Drying Process *
الف) دستگاه خشک کن عمودی;;در این دستگاه دانه های قهوه بر اساس خارج شدن هوای گرم از پایین دستگاه به سمت بالا حرکت می کنند و این جریان باعث خشک شدن د...


شستشو و جداسازی درون حوضچه غوطه وری Flotation Tank and Sorting
دراین مرحله گیلاسهایی که جمع آوری شده اند درون حوضچه های آب قرار می گیرند ، آنهایی که شناور هستند وروی آب قرار می گیرند از آنهایی که به عمق رفته اند...


طرح های مختلف کاشت در مزارع قهوه Coffee plantation Layout
کاشت گیاهان قهوه بصورت نرمال در قالب اشکال هندسی در زمین صورت می گیرد ، بطوریکه;کشاورز اطمینان حاصل کند که هر گیاه فضای کافی برای رشد دارد و همچنین د...


ارزش گذاری مقایسه ای Green bean Equivalent
اصطلاحی است که برای اهداف آماری توسط موسسه بین المللی قهوه معرفی شده است.برای داشتن 60 کیلوگرم قهوه سبز;120 کیلوگرم گیلاس خشک; مورد نیاز است.برای دا...


تجارت

واردات قهوه سبز از کشورهای مبدا Importing Green Coffee Bean *
تنها دانه های قهوه سبز خامی می توان به کشور وارد کنید که در کشور مبدا تمامی مراحل مختلف فراوری و آماده سازی جهت صادرات را گذرانده باشند.به طور معمول ...


دسته بندی دانه های قهوه براساس اندازه Size Classification of green Coffee*
دانه های قهوه سبز نه تنها براساس خاستگاه ، موقعیت جغرافیایی ، گونه و طبقه بندی بر اساس عیوب ، معامله می شوند ، بلکه سایز و اندازه انها در پروسه فروش ...


بسته بندی قهوه سبز Coffee bag *
به طور متوسط وزن هر کیسه دانه قهوه سبز 60 کیلوگرم می باشد (برزیل) ، هر چند که در استرالیا کیسه هایی با وزن 20 کیلو گرم و همچنین در گویانا و گوادلوپ ...


مقیاس آگترون < Agtron Scale > چیست؟ *
ممکن است شما افرادی را دیده باشید که در رابطه با رنگ برشتهکاری قهوه بحث میکنند. هنگام بحث کردن در رابطه با رنگ قهوه،در حقیقت منظور روشنی و تیرگی قهوه ...


رکورد جدید 803 دلار برای 450 گرم قهوه پاناما گیشا فراوری خشک *
بالاترین قیمت برای قهوه سبز در پاناما با 803 دلار برای هر 450 گرم است. این قهوه از گونه عربیکای گیشا بوده و در مزرعه فامیلی لاماستوس در منطقة بوکوئت ک...


کتاب

فرنچ پرس French Press
یکی از دستگاه‌های بسیار قدیمی و مرسوم برای دم کردن قهوه است. در دهه‌ی 1840 میلادی هنوز فرنچ پرسی بدین صورت وجود نداشت اما ایده‌ی اختراع دستگاهی ...


قهوه ساز ناپولیتن فیلیپ Neapolitan coffee maker
6-4- قهوه ساز ناپولیتن فیلیپ قهوه‌جوش ناپولیتن بعضی‌ اوقات قهوه ساز دو طرفه نامیده می‌شود که نشان می دهد که این دستگاه چگونه کار می کند . ...


قهوه ساز وکیوم پات Vacuum Pot
این ﻗﻬﻮه ﺟﻮش که ظاهری شبیه; یک ﺳﺎﻋﺖ شنی دارد، از 3 قسمت اصلی تشکیل شده که بر روي ﻫﻢ ﺳﻮار میﺷﻮند.قسمت زیرین، ﻣﺤﻔﻈـﻪ شیشه ای است که در آن آب می ریزند و ...


پرکولاتور perculator
این دستگاه شامل محفظه‌ای برای جوشیدن آب، محفظه که فیلتر درون آن قرار گرفته و قهوه آسیاب شده را در درون آن می‌ریزیم است. در این روش آب در حال جوش به در...


قهوه ترک ایبریک/ ترکی/ گریک Turkish coffee
این ﻣﺘﺪ با اسامی بسیاری معرفی می شود که مشهورترین آنها می تواند قهوه ترک و یا قهوه گریک باشدوبا ریختن قهوه ای;که بصورت آردي آسیاب شده وآب بطور همز...


واژه نامه قهوه

کاتیمور Catimor
;گروهی از نژاد پرورش یافته خالص که منشاء آنها از آمیزش متقاطع بین هیبریدهای Timor ;و Caturra می باشد.این گیاه از سال 1980 انتشار یافته است ، دارای مح...


کچوای Catuai
گونهای از قهوه ,;نژاد پرورش یافته خالص بوسیله انستیتو; (IAC); در برزیل ، منشاء ;catuai ;;مربوط به هیبرید بین : mundo novo ;و cuturra ی زرد می باشد ،...


کاتورا Caturra
یک موتانت خالص کوتاه قد از بوربون قرمزو یا زردرنگ که دارای میان گروهای کوتاه می باشد و در سال 1937 در برزیل یافت شد.دارای تولید محصول بالا، برگها و ...


کراسCross
در کشاورزی قهوه ,;پرورش مصنوعی دو گونه یاواریته متفاوت که نتیجه آن فرزندانی است که حامل بخشی از مواد ژنتیکی والدین خود هستند. والدینی که در اینجا است...


کولتیوارCultivar
کشت انواع گونه های اصیل بوسیله دخالت انسان ، این کار را می توان از میان گونه هایی که کشت شده اند انتخاب کرد و یا از میان جمعیت وحشی. این عده گیاهانی ...