Specialty Coffee Association

IRAN
 

تعیین زمان برشته کردن Determining Roast Time


تعیین زمان برشته کردن Determining Roast Time


گروه بزرگی از دست اندرکاران برشته کاری در جهان بر این عقیده غلط باور دارد که برشته کردن کند، توسعه یافتگی بهتری را در دانه به ارمغان می آورد .

 این درست است که برشته کردن خیلی سریع منتهی به قهوه‌ای غیر توسعه یافته می شود ، اما برشته کردن کند نیز لزوماً تضمین‌کننده توسعه مطلوب نیست.

نه زمان کل برشته کردن و نه مدت زمان توسعه تعیین کننده توسعه نهایی در برشته کاری نمی باشند. شکل کل منحنی برشت بر توسعه تاثیر گذار است .


با فرض اینکه مقدار بچ  شما کمتر و یا مساوی با ظرفیت واقعی ماشین برشته کن شما باشد، محدوده وسیعی از منحنی های برشته کردن را با زمانهای مختلف به همراه توسعه و طعم مطلوب می توان ایجاد کرد و نمی‌توانم دقیقاً، محدوده زمانی بهینه را برای ماشین شما بگویم ، اما محدوده‌های تخمینی ذیل را پیشنهاد می دهم

  • دستگاه برشته کن  قدیمی استوانه ای ، ۱۰ الی ۱۶ دقیقه
  •  دستگاه برشته کن  با حرارت غیر مستقیم و یا دارای صفحه محافظ ، ۹ الی ۱۵ دقیقه
  •  دستگاه برشته کن  بستر سیال ، ۷ الی ۱۱ دقیقه

 در هر ماشین برشته کن ، مقدار نمونه کمتر نیاز به زمان کوتاه‌تری برای توسعه دارد. چگالی ، اندازه و میزان رطوبت دانه سبز و درجه برشتگی هم در زمان بهینه برشته شدن تاثیرگذارند


سرعت چرخش در دقیقه استوانه Drum RPM

یکی از مواردی که بایستی تنظیم شود سرعت چرخش استوانی برشته کن در دقیقه است که با توجه به قطر داخلی و وزن نمونه ای که برشته می شود تعیین می گردد.

تنظیم سرعت چرخش بایستی مخلوط سازی مناسب دانه‌ها به منظور برشته شدن یکنواخت با حداقل خطر سوختگی سطحی را تامین کند . 

بر اساس تجربیات و ارزیابی های غیر رسمی از شرکت های مختلف توصیه به استفاده از محدوده های جدول ذیل برای اندازه نمونه های بین ۶۰ تا ۸۰ درصد ظرفیت اسمی ماشین می کنم. 

  • ظرفیت اسمی دستگاه 5 تا 12 کیلوگرم ، سرعت چرخش 52 تا 54 دقیقه 
  • ظرفیت اسمی دستگاه 15 تا 22 کیلوگرم ، سرعت چرخش 50 تا 52 دقیقه 
  • ظرفیت اسمی دستگاه 30 تا 45 کیلوگرم ، سرعت چرخش 48 تا 50 دقیقه

 

این اعداد تعداد میانگین هایی تخمینی بر اساس ابعاد معمول  محفظه برشته کن هستند . معیار اصلی برای سرعت چرخش مناسب مخلوط سازی یکنواخت و برشته کردن دانه ها با حداقل سوختگی سطحی است.

 برشته کننده ها بایستی موارد ذیل را در هنگام تنظیم سرعت چرخش مد نظر قرار دهند  :

  •  سرعت چرخش بالاتر به طور جزئی سبب افزایش جریان هوا و انتقال حرارت از طریق جابجایی میشود. 
  •  اندازه کوچک نمونه دربرشته کاری نیاز به سرعت چرخش پایین تری هم دارد .
  • اگر تنظیم سرعت چرخش دستگاه شما به آسانی قابل تنظیم است، افزایش تدریجی سرعت چرخش را با پیشرفت برشته کردن انجام دهید. این کار باعث اختلاط یکنواخت و چرخش دانه ها هنگامی که حجیم شدند می شود. ( تصور کنید که افزایش حجم دانه‌ها معادل افزایش مقدار نمونه برشکاری است(. 


نویسنده : اسکات راوو

ترجمه : آیسان خاورمیانه کالا

بازنویسی : خانه قهوه تخصصی


اخبار

اگر میخواهید قهوه ای کاملا متفاوت و خاص را تجربه کنید قطعا Wine Processed Coffee ;یعنی قهوه فرآوری شرابی ارزشش را دارد.قهوه ای که به شما تجربه ی عطر...


نوروز 1402، این عید باستانی و خوش یمن بر شما و خانواده محترمتان مبارک باد .برایتان دراین سال نو تندرستی ، نیک ورزی ، کامروایی و شادمانی را آرزومندم ...


شرح محصول :PCC یک پودر رسوب بر و جرم گیر دستگاه های قهوه ساز و اسپرسو ساز می باشد و با جرم گیری سریع و اصولی ، باعث افزایش طول عمر ماشین قهوه ساز شد...


هجدهمین آئین اهداء گواهینامه به هنرجویان خانه قهوه تخصصی; با حضور جمعی از هنرجویان و اعضاء; در این مرکز;برگزار;;گردید;.;با آرزوی سلامتی و موفقیت روز ا...


یک پژوهش که به دنبال پایه‌های ژنتیکی برخی ترجیحات ما است، نشان داده افرادی که قهوه;،چای و;یا شکلات را تلخ می پسندند سویه ژنتیکی مشابهی دارند.;پژوهش ...


مقالات

مطابق گزارشات سازمان بین المللی قهوه ، ژاپن پس از ایالات متحده آمریکا رتبه سومین کشور بزرگ مصرف کننده قهوه در جهان را به خود اختصاص داده است. واردات...


1- دوپیو ( Doppio) :; به اسپرسو ایی گفته می‌شود که از دو شات تهیه شده باشد یا در واقع از یک پرتافیلتر دابل; برای عصاره گیری; استفاده شود.; حجم این ن...


یک فنجان اسپرسوی خوب باید ویژگی های زیر را داشته باشد: کرمای منسجم فندقی رنگ همراه با راه راههایی به رنگ قهوه ای تیره(مانند بدن ببر)،تعادل بین اسیدی...


همه ی حواس پنجگانه ی ما در لذتی که از نوشیدن قهوه می بریم، نقش دارند. با آگاهی از اهمیت این حواس است که می توانیم قهوه ای با کیفیت و مطلوب، با هر رو...


حتما به این موضوع; آگاه هستید که محصولات به دست آمده از یک مزرعه در پایان هر سال کشاورزی تفاوت های بسیاری با هم دارند.;هویت اصلی محصول عوض نمیشود ولی ...


مزرعه

فرآوری خشک (طبیعی)در این روش که فرآوری خشک می باشد ، محصول نهایی ما قهوه طبیعی است ، ابتدا گیلاسهای قهوه را جداسازی می کنند ، سپس در آب شناور کرده ...


1);;; رشد زیر نور مستقیم خورشید (منطقه رویش برزیل)گونه هایی از گیاه قهوه در این مناطق وجود دارند که می توانند زیر نور کامل خورشید رشد پیدا کنند. قه...


کاشت گیاه قهوه در سرتاسر جهان در بخش استوایی یا کمربند استوایی زمین واقع شده است ، مناطقی که در این بخش قرار میگیرند مثل آفریقا ، آسیا و آمریکا می ب...


کاشت و تکثیر درخت قهوه;در روش سنتی کاشت قهوه در آغاز فصل بارندگی ۲۰ دانه قهوه در هر حفره کاشته می شود.; در این روش باعث از بین رفتن ۵۰ درصد پتانسیل ...


الف) دستگاه خشک کن عمودی;;در این دستگاه دانه های قهوه بر اساس خارج شدن هوای گرم از پایین دستگاه به سمت بالا حرکت می کنند و این جریان باعث خشک شدن د...


تجارت

تنها دانه های قهوه سبز خامی می توان به کشور وارد کنید که در کشور مبدا تمامی مراحل مختلف فراوری و آماده سازی جهت صادرات را گذرانده باشند.به طور معمول ...


دانه های قهوه سبز نه تنها براساس خاستگاه ، موقعیت جغرافیایی ، گونه و طبقه بندی بر اساس عیوب ، معامله می شوند ، بلکه سایز و اندازه انها در پروسه فروش ...


به طور متوسط وزن هر کیسه دانه قهوه سبز 60 کیلوگرم می باشد (برزیل) ، هر چند که در استرالیا کیسه هایی با وزن 20 کیلو گرم و همچنین در گویانا و گوادلوپ ...


ممکن است شما افرادی را دیده باشید که در رابطه با رنگ برشتهکاری قهوه بحث میکنند. هنگام بحث کردن در رابطه با رنگ قهوه،در حقیقت منظور روشنی و تیرگی قهوه ...


بالاترین قیمت برای قهوه سبز در پاناما با 803 دلار برای هر 450 گرم است. این قهوه از گونه عربیکای گیشا بوده و در مزرعه فامیلی لاماستوس در منطقة بوکوئت ک...


کتاب

1);;; خشک کردن طبیعی (زیر نور آفتاب)الف); خشک کردن در پاسیو (حیاط) یا فضای مسطحاین کار در زمینها یا تراسهای مختلفی می تواند انجام شود ، بعنوان مثال ...


دانه های قهوه قبل از اینکه وارد پروسه حمل و نقل گردند و درون بسته بندیهای مخصوص قرار بگیرند باید طبقه بندی و آماده شوند. ابتدا باید اجسام خارجی درشت...


یکی از دستگاه‌های بسیار قدیمی و مرسوم برای دم کردن قهوه است. در دهه‌ی 1840 میلادی هنوز فرنچ پرسی بدین صورت وجود نداشت اما ایده‌ی اختراع دستگاهی ...


این ﻗﻬﻮه ﺟﻮش که ظاهری شبیه; یک ﺳﺎﻋﺖ شنی دارد، از 3 قسمت اصلی تشکیل شده که بر روي ﻫﻢ ﺳﻮار میﺷﻮند.قسمت زیرین، ﻣﺤﻔﻈـﻪ شیشه ای است که در آن آب می ریزند و ...


ﻣﺘﺪ اُﭘﻦ ﭘﺎت ﺑﻪ معنی ﺟوشیدن آب و ﻗﻬﻮه ﻫﻤﺮاه ﻫﻢ می‌ﺑﺎﺷـﺪ. این ﻣﺘـﺪ اﺑﺘـﺪائی ترین روش دم آوری ﻗﻬﻮه می‌ﺑﺎﺷﺪ،برای تهیه قهوه به این روش شما فقط نیاز به یک ...


واژه نامه قهوه

تیغه های آسیاب های قهوه عموما به دو نوع صاف و مخروطی طراحی می شوند.در آسیاب قهوه با تیغه صاف , دو تیغه هم شکل و هم اندازه در روبروی هم قرار می گیرند ....


;گروهی از نژاد پرورش یافته خالص که منشاء آنها از آمیزش متقاطع بین هیبریدهای Timor ;و Caturra می باشد.این گیاه از سال 1980 انتشار یافته است ، دارای مح...


گونهای از قهوه ,;نژاد پرورش یافته خالص بوسیله انستیتو; (IAC); در برزیل ، منشاء ;catuai ;;مربوط به هیبرید بین : mundo novo ;و cuturra ی زرد می باشد ،...


یک موتانت خالص کوتاه قد از بوربون قرمزو یا زردرنگ که دارای میان گروهای کوتاه می باشد و در سال 1937 در برزیل یافت شد.دارای تولید محصول بالا، برگها و ...


در کشاورزی قهوه ,;پرورش مصنوعی دو گونه یاواریته متفاوت که نتیجه آن فرزندانی است که حامل بخشی از مواد ژنتیکی والدین خود هستند. والدینی که در اینجا است...