Specialty Coffee Association

IRAN
 

غول خفته را بیدار نکنید *


غول خفته را بیدار نکنید *

 
800 میلیاردها  لیوان قهوه ، میزان مصرف سالیانه در اقصی نقاط جهان می باشد . هر روزه بیش از2.20 میلیارد  فنجان قهوه نوشیده می شود  و به طور متوسط هر قهوه خور 120 فنجان در سال قهوه می نوشد . حجم معاملات قهوه در سال به میزان 80 میلیارد دلار است و این آمار قهوه را در رده دوم معاملات جهانی بعد از نفت قرار می دهد.
 
متوسط مصرف قهوه در چین معادل یک فنجان برای هر نفر در سال در تمامی نقاط و در مناطق شهری ، 5 فنجان در سال برای هر نفر است . میزان فروش سالیانه حدود ( 4 میلیارد یوان ) 6 میلیارد دلار می باشد .
 
در واقع پتانسیل بازار در مصرف در چین بی حد و حصر است و سالیانه رشدی معادل 30 درصد را دارد . شرایط سیاسی و اقتصادی امروز چین ، محوریت تولید جهانی ، سیاستهای مستقل اقتصادی ، کلید طلایی نیروی کار متمرکز و ارزان و ... در کنار بازار تشنه به نوشیدن قهوه ، این کشور را به بازار جذابی برای پیشگامان صنعت قهوه جهان تبدیل کرده است .
مسلماً این کشور نقش پر رنگ تری را در برنامه ریزیهای استراتژیک آینده قهوه بازی خواهد کرد .
 
براساس آمار موجود در مقایسه ای بسیار ساده متوجه می شویم که امروزه جمعیت 5 میلیونی فنلاند یک میلیون کیسه قهوه در سال مصرف می کنند و در مقابل 1.3 میلیارد نفر جمعیت چین تنها 200 تا 400 هزار کیسه قهوه مصرف می کنند. در نتیجه ، چین بازار بسیار بکری در زمینه قهوه دارد .
 
امروزه چین حدود 200 میلیون مصرف کننده بالقوه برای قهوه دارد که می تواند براحتی حجم مصرفی را به اندازه امریکا را در این کشور ایجاد کند . رشد مصرف قهوه در چین در حال حاضر حدود 30 درصد در سال می باشد . در مقابل رشد مصرف سالیانه قهوه در جهان 2 درصد است ، با این شرایط چین در آینده از مصرف کنندگان اصلی قهوه در جهان خواهد گردید . 
در کشورهای امریکای شمالی و اروپایی مصرف سالیانه بطور متوسط 400 فنجان برای هر نفر در سال می باشد . برای ژاپن 360 فنجان و در مقابل برای چینی ها تنها 5 فنجان در سال برای هر نفر می باشد . متوسط مصرف در شهرهای بزرگ چین مثل گوانجو و شانگهای 20  فنجان در سال برای هر نفر می باشد .
 
با نگاهی گذرا به این آمار ، متوجه می شویم بازار قهوه چین فضای بسیار زیادی برای رشد دارد . با توجه به شرایط و محدودیت های موجود در زمینه تولید جهانی قهوه ، مخصوصاً انواع مرغوب آن ، اگر روزی غول خفته چین بیدار شود و درخواست قهوه کند ، جهان قهوه را با چالشهای جدی روبرو خواهد کرد .
 
 
خانه قهوه تخصصی ایران / رضا حواله دار
 


اخبار

هجدهمین آئین اهداء گواهینامه به هنرجویان خانه قهوه تخصصی; با حضور جمعی از هنرجویان و اعضاء; در این مرکز;برگزار;;گردید;.;با آرزوی سلامتی و موفقیت روز ا...


یک پژوهش که به دنبال پایه‌های ژنتیکی برخی ترجیحات ما است، نشان داده افرادی که قهوه;،چای و;یا شکلات را تلخ می پسندند سویه ژنتیکی مشابهی دارند.;پژوهش ...


در اواسط فصل تابستان هستیم و اگر هنوز قهوه های سرد را تجربه نکردید بهتر است تا تابستان آینده صبر نکنید. در واقع دو روش عالی برای تهیه قهوه سرد وجود دا...


شرکت واکاکو اخیرا قهوه سازی را معرفی کرده که میتوان به عنوان کوچک ترین و سبک ترین اسپرسو ساز آن را شناخت .پیکوپرسو نام این اسپرسو ساز کوچک است .طراح...


هفدهمین آئین اهداء گواهینامه به هنرجویان خانه قهوه تخصصی;با حضور جمعی از هنرجویان و اعضاء مجموعه; قهوه آدنیس در این مرکز برگزار;;گردید;.این دوره به ...


مقالات

1- دوپیو ( Doppio) :; به اسپرسو ایی گفته می‌شود که از دو شات تهیه شده باشد یا در واقع از یک پرتافیلتر دابل; برای عصاره گیری; استفاده شود.; حجم این ن...


یک فنجان اسپرسوی خوب باید ویژگی های زیر را داشته باشد: کرمای منسجم فندقی رنگ همراه با راه راههایی به رنگ قهوه ای تیره(مانند بدن ببر)،تعادل بین اسیدی...


همه ی حواس پنجگانه ی ما در لذتی که از نوشیدن قهوه می بریم، نقش دارند. با آگاهی از اهمیت این حواس است که می توانیم قهوه ای با کیفیت و مطلوب، با هر رو...


حتما به این موضوع; آگاه هستید که محصولات به دست آمده از یک مزرعه در پایان هر سال کشاورزی تفاوت های بسیاری با هم دارند.;هویت اصلی محصول عوض نمیشود ولی ...


گونه های متفاوت قهوه که در کشورهای تولید کننده; رشد می‌کنند تا حدود زیادی تحت تاثیر اکوسیستم منطقه ای خصوصیات متمایز کننده کسب می نمایند.زمانی که ما م...


مزرعه

فرآوری خشک (طبیعی)در این روش که فرآوری خشک می باشد ، محصول نهایی ما قهوه طبیعی است ، ابتدا گیلاسهای قهوه را جداسازی می کنند ، سپس در آب شناور کرده ...


1);;; رشد زیر نور مستقیم خورشید (منطقه رویش برزیل)گونه هایی از گیاه قهوه در این مناطق وجود دارند که می توانند زیر نور کامل خورشید رشد پیدا کنند. قه...


کاشت گیاه قهوه در سرتاسر جهان در بخش استوایی یا کمربند استوایی زمین واقع شده است ، مناطقی که در این بخش قرار میگیرند مثل آفریقا ، آسیا و آمریکا می ب...


کاشت و تکثیر درخت قهوه;در روش سنتی کاشت قهوه در آغاز فصل بارندگی ۲۰ دانه قهوه در هر حفره کاشته می شود.; در این روش باعث از بین رفتن ۵۰ درصد پتانسیل ...


الف) دستگاه خشک کن عمودی;;در این دستگاه دانه های قهوه بر اساس خارج شدن هوای گرم از پایین دستگاه به سمت بالا حرکت می کنند و این جریان باعث خشک شدن د...


تجارت

تنها دانه های قهوه سبز خامی می توان به کشور وارد کنید که در کشور مبدا تمامی مراحل مختلف فراوری و آماده سازی جهت صادرات را گذرانده باشند.به طور معمول ...


دانه های قهوه سبز نه تنها براساس خاستگاه ، موقعیت جغرافیایی ، گونه و طبقه بندی بر اساس عیوب ، معامله می شوند ، بلکه سایز و اندازه انها در پروسه فروش ...


به طور متوسط وزن هر کیسه دانه قهوه سبز 60 کیلوگرم می باشد (برزیل) ، هر چند که در استرالیا کیسه هایی با وزن 20 کیلو گرم و همچنین در گویانا و گوادلوپ ...


ممکن است شما افرادی را دیده باشید که در رابطه با رنگ برشتهکاری قهوه بحث میکنند. هنگام بحث کردن در رابطه با رنگ قهوه،در حقیقت منظور روشنی و تیرگی قهوه ...


بالاترین قیمت برای قهوه سبز در پاناما با 803 دلار برای هر 450 گرم است. این قهوه از گونه عربیکای گیشا بوده و در مزرعه فامیلی لاماستوس در منطقة بوکوئت ک...


کتاب

1);;; خشک کردن طبیعی (زیر نور آفتاب)الف); خشک کردن در پاسیو (حیاط) یا فضای مسطحاین کار در زمینها یا تراسهای مختلفی می تواند انجام شود ، بعنوان مثال ...


دانه های قهوه قبل از اینکه وارد پروسه حمل و نقل گردند و درون بسته بندیهای مخصوص قرار بگیرند باید طبقه بندی و آماده شوند. ابتدا باید اجسام خارجی درشت...


یکی از دستگاه‌های بسیار قدیمی و مرسوم برای دم کردن قهوه است. در دهه‌ی 1840 میلادی هنوز فرنچ پرسی بدین صورت وجود نداشت اما ایده‌ی اختراع دستگاهی ...


این ﻗﻬﻮه ﺟﻮش که ظاهری شبیه; یک ﺳﺎﻋﺖ شنی دارد، از 3 قسمت اصلی تشکیل شده که بر روي ﻫﻢ ﺳﻮار میﺷﻮند.قسمت زیرین، ﻣﺤﻔﻈـﻪ شیشه ای است که در آن آب می ریزند و ...


ﻣﺘﺪ اُﭘﻦ ﭘﺎت ﺑﻪ معنی ﺟوشیدن آب و ﻗﻬﻮه ﻫﻤﺮاه ﻫﻢ می‌ﺑﺎﺷـﺪ. این ﻣﺘـﺪ اﺑﺘـﺪائی ترین روش دم آوری ﻗﻬﻮه می‌ﺑﺎﺷﺪ،برای تهیه قهوه به این روش شما فقط نیاز به یک ...


واژه نامه قهوه

تیغه های آسیاب های قهوه عموما به دو نوع صاف و مخروطی طراحی می شوند.در آسیاب قهوه با تیغه صاف , دو تیغه هم شکل و هم اندازه در روبروی هم قرار می گیرند ....


;گروهی از نژاد پرورش یافته خالص که منشاء آنها از آمیزش متقاطع بین هیبریدهای Timor ;و Caturra می باشد.این گیاه از سال 1980 انتشار یافته است ، دارای مح...


گونهای از قهوه ,;نژاد پرورش یافته خالص بوسیله انستیتو; (IAC); در برزیل ، منشاء ;catuai ;;مربوط به هیبرید بین : mundo novo ;و cuturra ی زرد می باشد ،...


یک موتانت خالص کوتاه قد از بوربون قرمزو یا زردرنگ که دارای میان گروهای کوتاه می باشد و در سال 1937 در برزیل یافت شد.دارای تولید محصول بالا، برگها و ...


در کشاورزی قهوه ,;پرورش مصنوعی دو گونه یاواریته متفاوت که نتیجه آن فرزندانی است که حامل بخشی از مواد ژنتیکی والدین خود هستند. والدینی که در اینجا است...