Specialty Coffee Association

IRAN
 

قهوه کره ای ، قهوه ضد گلوله Bulletproof Coffee *


قهوه کره ای ، قهوه ضد گلوله Bulletproof Coffee *

آیا می بایست ترکیب قهوه و کره را نوشید ؟
ترکیب قهوه و کره و نهایتاً نوشیدن آن از جدیدترین گرایشهای پژوهشی پزشکی می باشد ولی آیا واقعاً این ترکیب برای سلامتی مناسب است ؟
شما قهوه تان را چگونه دوست دارید ؟ سیاه ، با مقداری شکر و یا همراه شیر ؟
نظرتان درباره اضافه نمودن تکه ای کره ، بله کره ، به اولین فنجان قهوه صبحگاهی تان چیست ؟ ممکن است کمی عجیب و حتی برای گروهی حال به هم زن جلوه کند ولی می بایست بدانید که  ترکیب قهوه و کره بعنوان اکسیر سلامتی سر و صدای زیادی به پا کرده است .
هواخواهان قهوه کره ای قسم می خورند این معجون همه کار می کند . از افزایش انرژی گرفته تا بهبود وضعیت گوارش بدن .
کنجکاو شدیم و در عین حال ناباورانه تصمیم گرفتیم کمی در این مورد تحقیق کرده و کشف کنیم که آیا قهوه کره ای ارزشش را دارد که بعنوان نوشیدنی ما انتخاب شود و یا فقط یک داستان علمی تخیلی دیگری در علم پزشکی می باشد ؟
 
در تماسی با آقای Dave Asprey پیشگام موج قهوه کره ای و موسس شرکت  Bulletproof Executive ، ایشان اظهار داشتند قهوه کره ای به او برای کاهش وزن و بالا بردن راندمان کاری بسیار کمک کرده است . او اشاره می کند که ریزه کاریهایی هم وجود دارد که می بایست در نظر گرفته شود . مثلا شما می بایست میزان صحیحی از قهوه و نوع خاصی از کره را استفاده کنید تا بتوانید قهوه کره ای مناسبی با بالاترین منفعت پزشکی بدست آورید . 
آقایAsprey  توصیه می کند که کره بی نمک یا روغنهای MCT و یا ترکیب روغن نارگیل و ... را به قهوه با کیفیت بدون ناخالصی قارچی اضافه کنید. 
همانطوری که ایشان در وب سایت http://www.bulletproofexec.com توضیح دادند روغنهای MCT باعث ازدیاد انرژی ، سوختن چربیها و عملکرد بهتر مغز می شود و به شما اجازه می دهند احساس بهتری کنید و همچنین لاغرتر شوید .
 
جنبش قهوه کره ای که پیرو نظریه Paleo Diet بوده ، منطق و اصول رژیم غذایی چربی بالا پروتئین بالا شکل گرفته است.
به عقیده متخصصان سلامتی ، غلات باعث ثبات و ایجاد کالری در بدن می شوند و نهایتاً مصرف بیش از حد نتایج منفی برای مغز به وجود می آورد . مصرف بالای غلات بعنوان یکی از علل بیماریهایی چون پارکینسون و آلزایمر می باشد که بر اثر اختلالات عصبی صورت می گیرد.
نتایج بیش از 25 تحقیق که توسط دیوید پرموترز  در کتاب Grain Brain   آمده است ، به همگان پیشنهاد می کند از چربی های اشباع شده شبیه روغن نارگیل و کره استفاده کنند .
نوشیدن قهوه با چربیهای اشباع شده بالا شبیه کره و روغن نارگیل در شروع روز باعث رفع گرسنگی شده و بدن میزان کمتری غذا را در طی روز می طلبد . بعلاوه او قسم می خورد که این نوع قهوه برای اول صبح از قهوه لاته بسیار دلچسبتر است!!
 
قبل از اینکه قاشق کره خود را داخل قهوه وارد کنید در نظر داشته باشید که کره و روغنهای MCT اغلب حاوی میزان زیادی چربیهای ترانس و اشباع شده هستند که باعث احتمال افزایش ریسک حمله قلبی می شوند .
 
دکتر Christopher Ochner  ، معتقد است که یک قاشق غذاخوری از کره و یا روغنهای MCT به صورت 100 درصد جیره چربی روزانه شما را کامل می کند .کره به هیچ وجه غذایی با کالری پایین  نیست.
اگر شما می خواهید هرروز قهوه کره ای ضد گلوله را بنوشید . می بایست فکری هم برای 200 تا 300 کالری روزانه اضافه کنید .
برای اینکه از همین مزایا برخوردار شده ولی درگیر این 200 تا 300 کالری اضافی نشوید و ضمن اینکه می خواهید دستتان باز باشد تا غذاهای دیگر را نیز بخورید، می توانید قهوه تان را در کنار تخم مرغ نیمرو که با روغن MCT درست شده میل کنید .
قهوه کره ای ضد گلوله ما بهترین ایده برای کاهش وزن نیست ولی اگر دنبال افزایش انرژی روزانه خود هستید ، بهترین گزینه می باشد .
 
اگر می خواهید قهوه کره ای را امتحان کنید دستورالعمل زیر پیشنهاد میشود . حتما ارزش یکبار امتحان کردن را دارد !!
 
مواد لازم :
  •  کره بدون نمک  80 گرم 
  •  روغن MCT به میزان 15 تا 30 میلی گرم
  •  قهوه تازه دم شده  450 گرم 
 از متدهای دم کردن با فیلتر استفاده کنید.
 
پنج قدم برای تهیه قهوه کره ای ضد گلوله 
 
  • قهوه را به روش همیشگی دم کنید و مطمئن شوید که از نوع مناسبی از قهوه استفاده می کنید .
  • هم زن را با آب جوش پر کنید ( آبجوش را درون آن ریخته و اجازه دهید کاملاً گرم شود )
  • آبجوش را بیرون ریخته و قهوه و کره و روغن را درون هم زن بریزید . هم زدن را تا موقعی که لایه ای از کف برروی آن تشکیل نشده است ادامه دهید .
  • می توانید دارچین ، وانیل و شکرهای رژیمی به آن اضافه کنید .
  • معجون را درون لیوان ریخته و نوش جان کنید .
 
فوت کوزه گری
 
  • قهوه ها شبیه هم نیستند . قهوه با کیفیت پایین انرژی شما را میگیرد و شما را بحالت سست و گند مزاج در می آورد .
  • از کره Grass - Fed استفاده کنید چون کره Grain fed مزه متفاوتی دارد و بخوبی مخلوط نمی شود .
  • روغن MCT باعث افزایش انرژی ، از بین رفتن چربیها و عملکرد بهتر مغز می شود .همچنین برای گروهی مزه قهوه را بهتر می کند ولی می توانید فقط از کره استفاده کنید .
 
 
گردآوری : شیما حسین پور
 


اخبار

مراسم اهداء گواهینامه های دوره پانزدهم کاردان قهوه
پانزدهمین آئین اهداء گواهینامه به هنرجویان خانه قهوه تخصصی;با حضور جمعی از هنرجویان و اعضاء در این مرکز برگزار;;گردید;.;با آرزوی سلامتی و موفقیت روز ا...


پروتکل خلاق بهداشتی گامی در جهت شروع ایمن آموزشهای مهارتی فنی و حرفه ای
بدون شک امروزه تمامی مردم جهان به نحوی با ویرروس کرونا درگیرند . در ابتدا امید به این بود که این اپیدمی در بازه زمانی مشخصی پایان یافته و جهان به رو...


آزمون عملی دوره آموزشی باریستا سازمان فنی و حرفه ای کشور
علاقمندان به دریافت گواهینامه بین المللی باریستا از سازمان فنی وحرفه ای می بایست پس از طی دوره های آموزشی در آزمونهای مهارتی شرکت و; نمرات لازم را کسب...


مراسم اهداء گواهینامه های دوره چهاردهم کاردان قهوه
چهاردهمین آئین اهداء گواهینامه به هنرجویان خانه قهوه تخصصی با حضور جمعی از هنرجویان و اعضاء در این مرکز برگزار ;گردید .;با آرزوی سلامتی و موفقیت روز ...


برشته کاری قهوه در منزل Home Coffee Roasting *
برشته کاری قهوه ساده است و یک مسیر خطی هنر آشپزی را دنبال می کند،;البته عوامل متعددی در آن می تواند تفاوتهای چشمگیری در نتیجه کار شما به وجود آورند.هر...


مقالات

هفت تا از بهترین قهوه سازهای سفری Mobile coffee maker *
وقتی با قهوه بیشتر آشنا می شویم وسواس و حساسیت بیشتری هم بهش پیدا می کنیم .قبلا هر جور; قهوه رو هر جائی می خوردیم برامون زیادمهم نبود و; به ریزه کاریه...


برداشت قهوه با کمک حیوانات Animal coffee harvest *
برخی از حیوانات علاقه زیادی به خوردن گیلاسهای رسیده قهوه دارند ، مخصوصا انهایی که شیرین بوده و عطر و طعم خوبی دارند ، گیلاسهای خورده شده توسط این جا...


قهوه و ورزش حرفه ای Coffee and professional sports *
اگر شما یک ورزشکار حرفه ای و همزمان یک قهوه باز هستید، این مطلب برای شما نوشته شده است. در این مطلب نکاتی مطرح میشود که باعث علاقه و وابستگی بیشتر شم...


قهوه امریکای مرکزی و جنوبی قسمت اول Central and south America Coffee *
امریکای مرکزی و جنوبی مناطق جدید و مدرن تولید قهوه می باشند. علیرغم اینکه این مناطق جدیدترین مناطق کاشت قهوه در جهان محسوب می شوند ولی توانسته اند بر...


رواج قهوه بخش اول Coffee goes public *
اولین قهوه خانه ها;qahveh khaneh;در قرن پانزدهم در محلی که امروز شبه جزیره عربستان نامیده می شودبه وجود آمد و خیلی سریع به دیگر شهرهای خاورمیانه نفوذ ...


مزرعه

خشک کردن قهوه با ابزار مکانیکی Mechanical Drying Process *
الف) دستگاه خشک کن عمودی;;در این دستگاه دانه های قهوه بر اساس خارج شدن هوای گرم از پایین دستگاه به سمت بالا حرکت می کنند و این جریان باعث خشک شدن د...


شستشو و جداسازی درون حوضچه غوطه وری Flotation Tank and Sorting
دراین مرحله گیلاسهایی که جمع آوری شده اند درون حوضچه های آب قرار می گیرند ، آنهایی که شناور هستند وروی آب قرار می گیرند از آنهایی که به عمق رفته اند...


طرح های مختلف کاشت در مزارع قهوه Coffee plantation Layout
کاشت گیاهان قهوه بصورت نرمال در قالب اشکال هندسی در زمین صورت می گیرد ، بطوریکه;کشاورز اطمینان حاصل کند که هر گیاه فضای کافی برای رشد دارد و همچنین د...


ارزش گذاری مقایسه ای Green bean Equivalent
اصطلاحی است که برای اهداف آماری توسط موسسه بین المللی قهوه معرفی شده است.برای داشتن 60 کیلوگرم قهوه سبز;120 کیلوگرم گیلاس خشک; مورد نیاز است.برای دا...


بازده در کشاورزی قهوه Coffee Yield
منظور از این اصطلاح مقدار قهوه سبزی است که از گیلاس قهوه به دست می آید ، به عنوان مثال بازده 6 به آن معنی است که 6 کیلوگرم گیلاس قهوه می تواند 1 کیلو...


تجارت

واردات قهوه سبز از کشورهای مبدا Importing Green Coffee Bean *
تنها دانه های قهوه سبز خامی می توان به کشور وارد کنید که در کشور مبدا تمامی مراحل مختلف فراوری و آماده سازی جهت صادرات را گذرانده باشند.به طور معمول ...


دسته بندی دانه های قهوه براساس اندازه Size Classification of green Coffee*
دانه های قهوه سبز نه تنها براساس خاستگاه ، موقعیت جغرافیایی ، گونه و طبقه بندی بر اساس عیوب ، معامله می شوند ، بلکه سایز و اندازه انها در پروسه فروش ...


بسته بندی قهوه سبز Coffee bag *
به طور متوسط وزن هر کیسه دانه قهوه سبز 60 کیلوگرم می باشد (برزیل) ، هر چند که در استرالیا کیسه هایی با وزن 20 کیلو گرم و همچنین در گویانا و گوادلوپ ...


مقیاس آگترون < Agtron Scale > چیست؟ *
ممکن است شما افرادی را دیده باشید که در رابطه با رنگ برشتهکاری قهوه بحث میکنند. هنگام بحث کردن در رابطه با رنگ قهوه،در حقیقت منظور روشنی و تیرگی قهوه ...


رکورد جدید 803 دلار برای 450 گرم قهوه پاناما گیشا فراوری خشک *
بالاترین قیمت برای قهوه سبز در پاناما با 803 دلار برای هر 450 گرم است. این قهوه از گونه عربیکای گیشا بوده و در مزرعه فامیلی لاماستوس در منطقة بوکوئت ک...


کتاب

قسمت 25-3- فرنچ پرس French Press
یکی از دستگاه‌های بسیار قدیمی و مرسوم برای دم کردن قهوه است. در دهه‌ی 1840 میلادی هنوز فرنچ پرسی بدین صورت وجود نداشت اما ایده‌ی اختراع دستگاهی ...


قسمت 25-4- قهوه ساز ناپولیتن فیلیپ Neapolitan coffee maker
6-4- قهوه ساز ناپولیتن فیلیپ قهوه‌جوش ناپولیتن بعضی‌ اوقات قهوه ساز دو طرفه نامیده می‌شود که نشان می دهد که این دستگاه چگونه کار می کند . ...


قسمت 25-5- قهوه ساز وکیوم پات
این ﻗﻬﻮه ﺟﻮش که ظاهری شبیه; یک ﺳﺎﻋﺖ شنی دارد، از 3 قسمت اصلی تشکیل شده که بر روي ﻫﻢ ﺳﻮار میﺷﻮند.قسمت زیرین، ﻣﺤﻔﻈـﻪ شیشه ای است که در آن آب می ریزند و ...


قسمت 25- 6- پرکولاتور perculator *
این دستگاه شامل محفظه‌ای برای جوشیدن آب، محفظه که فیلتر درون آن قرار گرفته و قهوه آسیاب شده را در درون آن می‌ریزیم است. در این روش آب در حال جوش به در...


قسمت 25-7- قهوه ترک ایبریک/ ترکی/ گریک
این ﻣﺘﺪ با اسامی بسیاری معرفی می شود که مشهورترین آنها می تواند قهوه ترک و یا قهوه گریک باشدوبا ریختن قهوه ای;که بصورت آردي آسیاب شده وآب بطور همز...