بی مزه(Flat): طعمی بی روح و مقدار اسیدییته آن بسیار کم میباشد.
طعم( flavor): طعم و بوی قهوه که از ترکیب رایحه و خاصیت اسیدی و
بافت ایجاد میشود.
میوه ای(Fruity ): عطر و بوی بسیار قوی از طعمی بسیار رسیده.
علفی (Grassy): عطر وطعم کال که نشان دهنده آن است که
دانه ها قبل از رسیدن کامل، برداشت شده
اند .
زننده (Harsh ): طعم ناخوشایند محکم و تیز یا طعم تقلیدی.
سبک (Light): این واژه برای دو حالت متفاوت استفاده می شود : 1 –
برای طعم معتدل و خوشایند 2- برای کمبود اسیدیته و بافت و طعم قهوه.
مالتی(Malty):طعم
یا رایحه ای که یادآور غلات تفت داده شده است.
معتدل و جا افتاده (
Mellow) : طعمی
بسیار معتدل ، کامل، صیقلی اما دارای اسیدیته ضعیف می باشد.
لرد دار(Muddy) : دارای
طعم مبهم و بی حس که احتمالا از آسیاب نامنظم بوجود می آید.
آجیلی(Nutty): طعمی که یادآور آجیل بوداده شده است.
غلیظ(Rich): واژه ای برای نشان دادن عمق و پیچیدگی طعم و بافت
قهوه.
صاف(Smooth) : واژه ای برای نشان دادن بافت کامل قهوه با خاصیت
اسیدییته پایین.
نرم(Soft) : طعمی که به
خوبی کامل شده و اسیدیته یا زنندگی بسیار کمی دارد.
تند(Spicy) : طعمی که
یادآور ادویجات می باشد.
بیات (Stale): طعمی که شیرین
است اما خوشایند نیست به
این دلیل که قسمتی از قهوه مرغوب می باشد.
شیرین ( Sweet): طعمی خوشایند تمیز و صاف دارد که از هرگونه تلخی
یا زنندگی به دور است.
رقیق(Thin): واژه ای که
برای طعمی بی روح و آبکی و دارای زنندگی است بکار می رود.
شراب مانند( winy) : طعمی غلیظ صاف و دلنشین که
یادآور طعم شراب قرمز است.
چوبی(woody): طعمی مانند چوب که ممکن است به علت این بوجود آید
که دانه های سبز قهوه بیش از حد ذخیرشده باشند.