Specialty Coffee Association

IRAN
 

نکات کلیدی بررسی خریدو یا شراکت در یک کافی شاپ ، رستوران *


نکات کلیدی بررسی خریدو یا شراکت در یک کافی شاپ ، رستوران *

اگر شما علاقمند به خرید یا مشارکت در کسبی هستید ، قبل از خرید باید ده ها مورد را در نظر بگیرید . نگاهی نزدیک و تیز بینانه و پاسخ دقیق به این سوالات شما را به اینکه آیا این کسب سودمند است یا خیر راهنمایی می کند .
 
1. چرا مالک فعلی می خواهد این کسب را بفروشد ؟
2. چه عوامل بالقوه ای برای رشد این کسب وجود دارد ؟
3. اگر این کسب به سمت رکود پیش رود آیا توانایی نگهداری و به موفقیت رساندن آنرا دارید ؟
4. آیا این کسب و کار وضعیت مناسب مالی دارد ؟ آیا گزارش پایان سال مالی شرکت بررسی شده است ؟ آیا مالیاتهای پنج سال گذشته بررسی شده است ؟
5. آیا قراردادهای در حال حاضر شرکت بررسی شده است ؟
6. آیا هرگونه فروش بصورت حراجی در نظر گرفته شده بوده است ؟
7. آیا هرگونه تبلیغات وسیعی در جریان بوده است ؟
8. آیا این کسب در حال حاضر و یا در قبل زیر نظر بررسی ارگانهای دولتی قرار داشته است ؟ اگر بله، وضعیت حال حاضر به چه نحوی است ؟
9. آیا این کسب در این اواخر تحت یک تعهد مالی قرار گرفته است ؟ اگر جواب بلی است وضعیت به چه صورتی است ؟ 
10. آیا کسب بدهی یا تعهد خاصی را به شخص حقیقی یا حقوقی دارد ؟ اگر جواب بلی است اکنون وضعیت چگونه است ؟
11. چه میزانی از طلبهای شرکت از تاریخ پرداختشان گذشته است ؟ چه میزان طلب وجود دارد ؟
12. در حالت عادی چه تعدادی مشتری سرو می شود ؟
13. آیا شرکت به یک مشتری خاص که حجم بالایی خرید می کند وابسته است ؟ اگر بله ، ایا شرکت بدون این مشتری می تواند به کار خود ادامه دهد ؟
14. آیا حجم فروش شرکت فصل به فصل متغیر بوده است ؟
15. چه کسانی هدف فروش این شرکت می باشند ؟ مشتریان در کجا قرار دارند ؟ آیا آنها متعلق به دور وبر شما هستند یا ایالتهای مختلف و یا در اطراف دنیا ؟
16. چطور این شرکت برای سرویس و یا کالاهایش بازاریابی می کند ؟ آیا رقیب از همان روشها سود می برد ؟ اگر نه ، از چه روشهایی ؟ چه میزان موفق هستند ؟
17. آیا شرکت حق انحصاری کالا و یا سرویسی را دارا می باشد ؟ اگر بله ، چگونه آنرا بدست آورده است ؟ آیا از این انحصار به خوبی سود می برد ؟ آیا نوشته کتبی دارید که مالک فعلی شرکت قابلیت انتقال انحصار کالا را به شمادارد ؟
18. آیا شرکت برای کالا و سرویسهای خود هیچگونه مالکیت معنوی ثبت شده را دارا است ؟ کدامیک ؟ چه میزان از فروش متعلق به آن کالا می باشد ؟ آیا قیمت این شرکت با ارزش مالکیت های معنوی حساب شده است ؟
19. آیا شرکت کالاهای زیادی از شرکت های متفاوت را بفروش می رساند و یا گروه کوچکی بعنوان شرکتهای تامین کننده کالا وجود دارد ؟ اگر این تعداد کم باشد ، از دست دادن این گروه چه تاثیری بر روند کار شما می گذارد ؟ و آیا قابل جایگزینی هستند یا خیر ؟
20. آیا هیچکدام از لوازم و یا کالاها در شرایط متروکه ، منسوخ و یا از کار افتاده قرار دارند ؟
21. آیا این کسب نوعی کسب و کار زود گذر است ؟
22. سهم بازار این شرکت به چه میزان است ؟
23. این شرکت چه رقبایی دارد ؟ چگونه می تواند رقابتی موفق داشته باشد ؟ آیا رقبا در این اواخر تغییر کرده اند؟ آیا هیچکدام از آنها در این اواخر از کسب خارج شده اند ؟ به چه دلایی ؟
24. آیا شرکت ماشین آلات مورد نیاز را دارد ؟ آیا نیازی به خرید یا افزایش وسایل می باشد ؟
25. ارزش کالاهای موجود شرکت به چه میزان می باشد ؟ آیا می توانید از این کالاهای موجود استفاده کنید ؟ و یا با خط تولید کالاهای شما مغایرت دارد ؟
26. شرکت چه تعدادی کارمند دارد ؟ چه وظایفی دارند ؟
27. آیا شرکت حقوق بالایی به کارمندان پرداخت می کند و یا پایین و یا متوسط ؟
28. آیا کارمندان زیادی در شرکت در سالهای گذشته تعویض شده اند ؟ به چه علت ؟
29. چه مزایایی به کارکنان داده می شد ؟
30. مدیر اصلی شرکت به چه مدتی این مسئولیت را بعهده دارد ؟
31. آیا تغییر مالکیت شرکت منجر به تغییر پرسنل می شود ؟
32. چه گروه کارمند و یا کارمندانی بهترین انتخاب برای شرکت محسوب می شوند ؟

خانه قهوه تخصصی ایران / رضا حواله دار


اخبار

آزمون عملی دوره آموزشی باریستا ( متصدی کافی شاپ ) سازمان فنی و حرفه ای کشور
علاقمندان به دریافت گواهینامه بین المللی باریستا از سازمان فنی وحرفه ای می بایست پس از طی دوره های آموزشی در آزمونهای مهارتی شرکت و; نمرات لازم را کسب...


مراسم اهداء گواهینامه های دوره چهاردهم کاردان قهوه
چهاردهمین آئین اهداء گواهینامه به هنرجویان خانه قهوه تخصصی با حضور جمعی از هنرجویان و اعضاء در این مرکز برگزار ;گردید .;با آرزوی سلامتی و موفقیت روز ...


برشته کاری قهوه در منزل Home Coffee Roasting *
برشته کاری قهوه ساده است و یک مسیر خطی هنر آشپزی را دنبال می کند،;البته عوامل متعددی در آن می تواند تفاوتهای چشمگیری در نتیجه کار شما به وجود آورند.هر...


ترویج قهوه ترک در امریکای شمالی *
کامیونی با طراحی زیبای دوره عثمانی در کنار خیابان پنجم نیویورک ایستاده ، چند دختر و پسر با لباسهای سنتی ترکیه در حال سرو قهوه و پاسخ به سوالات رهگذران...


دوره آموزشی شکلات ساز با ارائه گواهینامه از طرف سازمان فنی و حرفه ای کشور
نام استاندارد آموزش شغل : شکلات سازشرح استاندارد : شکلات ساز شغلی است از مشاغل خدمات تغذیه که دارای شایستگی های انتخاب مواد پایه تشکیل دهنده شکلات و ک...


مقالات

هفت تا از بهترین قهوه سازهای سفری Mobile coffee maker *
وقتی با قهوه بیشتر آشنا می شویم وسواس و حساسیت بیشتری هم بهش پیدا می کنیم .قبلا هر جور; قهوه رو هر جائی می خوردیم برامون زیادمهم نبود و; به ریزه کاریه...


برداشت قهوه با کمک حیوانات Animal coffee harvest *
برخی از حیوانات علاقه زیادی به خوردن گیلاسهای رسیده قهوه دارند ، مخصوصا انهایی که شیرین بوده و عطر و طعم خوبی دارند ، گیلاسهای خورده شده توسط این جا...


قهوه و ورزش حرفه ای Coffee and professional sports *
اگر شما یک ورزشکار حرفه ای و همزمان یک قهوه باز هستید، این مطلب برای شما نوشته شده است. در این مطلب نکاتی مطرح میشود که باعث علاقه و وابستگی بیشتر شم...


قهوه امریکای مرکزی و جنوبی قسمت اول Central and south America Coffee *
امریکای مرکزی و جنوبی مناطق جدید و مدرن تولید قهوه می باشند. علیرغم اینکه این مناطق جدیدترین مناطق کاشت قهوه در جهان محسوب می شوند ولی توانسته اند بر...


رواج قهوه بخش اول Coffee goes public *
اولین قهوه خانه ها;qahveh khaneh;در قرن پانزدهم در محلی که امروز شبه جزیره عربستان نامیده می شودبه وجود آمد و خیلی سریع به دیگر شهرهای خاورمیانه نفوذ ...


مزرعه

خشک کردن قهوه با ابزار مکانیکی Mechanical Drying Process *
الف) دستگاه خشک کن عمودی;;در این دستگاه دانه های قهوه بر اساس خارج شدن هوای گرم از پایین دستگاه به سمت بالا حرکت می کنند و این جریان باعث خشک شدن د...


شستشو و جداسازی درون حوضچه غوطه وری Flotation Tank and Sorting
دراین مرحله گیلاسهایی که جمع آوری شده اند درون حوضچه های آب قرار می گیرند ، آنهایی که شناور هستند وروی آب قرار می گیرند از آنهایی که به عمق رفته اند...


طرح های مختلف کاشت در مزارع قهوه Coffee plantation Layout
کاشت گیاهان قهوه بصورت نرمال در قالب اشکال هندسی در زمین صورت می گیرد ، بطوریکه;کشاورز اطمینان حاصل کند که هر گیاه فضای کافی برای رشد دارد و همچنین د...


ارزش گذاری مقایسه ای Green bean Equivalent
اصطلاحی است که برای اهداف آماری توسط موسسه بین المللی قهوه معرفی شده است.برای داشتن 60 کیلوگرم قهوه سبز;120 کیلوگرم گیلاس خشک; مورد نیاز است.برای دا...


بازده در کشاورزی قهوه Coffee Yield
منظور از این اصطلاح مقدار قهوه سبزی است که از گیلاس قهوه به دست می آید ، به عنوان مثال بازده 6 به آن معنی است که 6 کیلوگرم گیلاس قهوه می تواند 1 کیلو...


تجارت

واردات قهوه سبز از کشورهای مبدا Importing Green Coffee Bean *
تنها دانه های قهوه سبز خامی می توان به کشور وارد کنید که در کشور مبدا تمامی مراحل مختلف فراوری و آماده سازی جهت صادرات را گذرانده باشند.به طور معمول ...


دسته بندی دانه های قهوه براساس اندازه Size Classification of green Coffee*
دانه های قهوه سبز نه تنها براساس خاستگاه ، موقعیت جغرافیایی ، گونه و طبقه بندی بر اساس عیوب ، معامله می شوند ، بلکه سایز و اندازه انها در پروسه فروش ...


بسته بندی قهوه سبز Coffee bag *
به طور متوسط وزن هر کیسه دانه قهوه سبز 60 کیلوگرم می باشد (برزیل) ، هر چند که در استرالیا کیسه هایی با وزن 20 کیلو گرم و همچنین در گویانا و گوادلوپ ...


مقیاس آگترون < Agtron Scale > چیست؟ *
ممکن است شما افرادی را دیده باشید که در رابطه با رنگ برشتهکاری قهوه بحث میکنند. هنگام بحث کردن در رابطه با رنگ قهوه،در حقیقت منظور روشنی و تیرگی قهوه ...


رکورد جدید 803 دلار برای 450 گرم قهوه پاناما گیشا فراوری خشک *
بالاترین قیمت برای قهوه سبز در پاناما با 803 دلار برای هر 450 گرم است. این قهوه از گونه عربیکای گیشا بوده و در مزرعه فامیلی لاماستوس در منطقة بوکوئت ک...


کتاب

قسمت 25-3- فرنچ پرس French Press
یکی از دستگاه‌های بسیار قدیمی و مرسوم برای دم کردن قهوه است. در دهه‌ی 1840 میلادی هنوز فرنچ پرسی بدین صورت وجود نداشت اما ایده‌ی اختراع دستگاهی ...


قسمت 25-4- قهوه ساز ناپولیتن فیلیپ Neapolitan coffee maker
6-4- قهوه ساز ناپولیتن فیلیپ قهوه‌جوش ناپولیتن بعضی‌ اوقات قهوه ساز دو طرفه نامیده می‌شود که نشان می دهد که این دستگاه چگونه کار می کند . ...


قسمت 25-5- قهوه ساز وکیوم پات
این ﻗﻬﻮه ﺟﻮش که ظاهری شبیه; یک ﺳﺎﻋﺖ شنی دارد، از 3 قسمت اصلی تشکیل شده که بر روي ﻫﻢ ﺳﻮار میﺷﻮند.قسمت زیرین، ﻣﺤﻔﻈـﻪ شیشه ای است که در آن آب می ریزند و ...


قسمت 25- 6- پرکولاتور perculator *
این دستگاه شامل محفظه‌ای برای جوشیدن آب، محفظه که فیلتر درون آن قرار گرفته و قهوه آسیاب شده را در درون آن می‌ریزیم است. در این روش آب در حال جوش به در...


قسمت 25-7- قهوه ترک ایبریک/ ترکی/ گریک
این ﻣﺘﺪ با اسامی بسیاری معرفی می شود که مشهورترین آنها می تواند قهوه ترک و یا قهوه گریک باشدوبا ریختن قهوه ای;که بصورت آردي آسیاب شده وآب بطور همز...


واژه نامه قهوه

جدا ساز چرخشی Cyclone Separator *
قسمتی از دستگاه برشته کاری قهوه برای جداسازی دود و ذرات (Chaff) که درفرآیند برشته کاری بوجود می اید ....


قهوه بدون کافئین Decaf Coffee *
قهوه بدون کافئین به روشهای متفاوتی تهیه می شود ولی نقطه اشتراک تمامی روشها این است که فرآوری بر روی قهوه سبز صورت می گیرد.دو روش رایج برای کافئین زدائ...


برشته کاری تیره Dark Roast *
درجه ای در برشته کاری قهوه که در آن دانه های قهوه به رنگ قهوه ای بسیار تیره یا مشکی در می آیند .این درجه از بو دادن باعث خروج روغنهای قهوه می شود و ظا...


سینی ریزش Drip Tray *
سینی در ماشین اسپرسو که فنجان را برای پر شدن روی ان قرار می دهند و برای جمع آوری سر ریز و چکه در زیر گروپ طراحی شده است....


دستگاه برشته کاری استوانه ای قهوه Drum Roaster*
دستگاه برشته کاری قهوه که دارای محفظه ای استوانه ای با حجم مشخصی برای فراوری قهوه می باشددر این روش برشته کاری قهوه; استوانه ها در حجمهای 100 گرم; الی...