Specialty Coffee Association

IRAN
 

نکات کلیدی بررسی خریدو یا شراکت در یک کافی شاپ ، رستوران *


نکات کلیدی بررسی خریدو یا شراکت در یک کافی شاپ ، رستوران *

اگر شما علاقمند به خرید یا مشارکت در کسبی هستید ، قبل از خرید باید ده ها مورد را در نظر بگیرید . نگاهی نزدیک و تیز بینانه و پاسخ دقیق به این سوالات شما را به اینکه آیا این کسب سودمند است یا خیر راهنمایی می کند .
 
1. چرا مالک فعلی می خواهد این کسب را بفروشد ؟
2. چه عوامل بالقوه ای برای رشد این کسب وجود دارد ؟
3. اگر این کسب به سمت رکود پیش رود آیا توانایی نگهداری و به موفقیت رساندن آنرا دارید ؟
4. آیا این کسب و کار وضعیت مناسب مالی دارد ؟ آیا گزارش پایان سال مالی شرکت بررسی شده است ؟ آیا مالیاتهای پنج سال گذشته بررسی شده است ؟
5. آیا قراردادهای در حال حاضر شرکت بررسی شده است ؟
6. آیا هرگونه فروش بصورت حراجی در نظر گرفته شده بوده است ؟
7. آیا هرگونه تبلیغات وسیعی در جریان بوده است ؟
8. آیا این کسب در حال حاضر و یا در قبل زیر نظر بررسی ارگانهای دولتی قرار داشته است ؟ اگر بله، وضعیت حال حاضر به چه نحوی است ؟
9. آیا این کسب در این اواخر تحت یک تعهد مالی قرار گرفته است ؟ اگر جواب بلی است وضعیت به چه صورتی است ؟ 
10. آیا کسب بدهی یا تعهد خاصی را به شخص حقیقی یا حقوقی دارد ؟ اگر جواب بلی است اکنون وضعیت چگونه است ؟
11. چه میزانی از طلبهای شرکت از تاریخ پرداختشان گذشته است ؟ چه میزان طلب وجود دارد ؟
12. در حالت عادی چه تعدادی مشتری سرو می شود ؟
13. آیا شرکت به یک مشتری خاص که حجم بالایی خرید می کند وابسته است ؟ اگر بله ، ایا شرکت بدون این مشتری می تواند به کار خود ادامه دهد ؟
14. آیا حجم فروش شرکت فصل به فصل متغیر بوده است ؟
15. چه کسانی هدف فروش این شرکت می باشند ؟ مشتریان در کجا قرار دارند ؟ آیا آنها متعلق به دور وبر شما هستند یا ایالتهای مختلف و یا در اطراف دنیا ؟
16. چطور این شرکت برای سرویس و یا کالاهایش بازاریابی می کند ؟ آیا رقیب از همان روشها سود می برد ؟ اگر نه ، از چه روشهایی ؟ چه میزان موفق هستند ؟
17. آیا شرکت حق انحصاری کالا و یا سرویسی را دارا می باشد ؟ اگر بله ، چگونه آنرا بدست آورده است ؟ آیا از این انحصار به خوبی سود می برد ؟ آیا نوشته کتبی دارید که مالک فعلی شرکت قابلیت انتقال انحصار کالا را به شمادارد ؟
18. آیا شرکت برای کالا و سرویسهای خود هیچگونه مالکیت معنوی ثبت شده را دارا است ؟ کدامیک ؟ چه میزان از فروش متعلق به آن کالا می باشد ؟ آیا قیمت این شرکت با ارزش مالکیت های معنوی حساب شده است ؟
19. آیا شرکت کالاهای زیادی از شرکت های متفاوت را بفروش می رساند و یا گروه کوچکی بعنوان شرکتهای تامین کننده کالا وجود دارد ؟ اگر این تعداد کم باشد ، از دست دادن این گروه چه تاثیری بر روند کار شما می گذارد ؟ و آیا قابل جایگزینی هستند یا خیر ؟
20. آیا هیچکدام از لوازم و یا کالاها در شرایط متروکه ، منسوخ و یا از کار افتاده قرار دارند ؟
21. آیا این کسب نوعی کسب و کار زود گذر است ؟
22. سهم بازار این شرکت به چه میزان است ؟
23. این شرکت چه رقبایی دارد ؟ چگونه می تواند رقابتی موفق داشته باشد ؟ آیا رقبا در این اواخر تغییر کرده اند؟ آیا هیچکدام از آنها در این اواخر از کسب خارج شده اند ؟ به چه دلایی ؟
24. آیا شرکت ماشین آلات مورد نیاز را دارد ؟ آیا نیازی به خرید یا افزایش وسایل می باشد ؟
25. ارزش کالاهای موجود شرکت به چه میزان می باشد ؟ آیا می توانید از این کالاهای موجود استفاده کنید ؟ و یا با خط تولید کالاهای شما مغایرت دارد ؟
26. شرکت چه تعدادی کارمند دارد ؟ چه وظایفی دارند ؟
27. آیا شرکت حقوق بالایی به کارمندان پرداخت می کند و یا پایین و یا متوسط ؟
28. آیا کارمندان زیادی در شرکت در سالهای گذشته تعویض شده اند ؟ به چه علت ؟
29. چه مزایایی به کارکنان داده می شد ؟
30. مدیر اصلی شرکت به چه مدتی این مسئولیت را بعهده دارد ؟
31. آیا تغییر مالکیت شرکت منجر به تغییر پرسنل می شود ؟
32. چه گروه کارمند و یا کارمندانی بهترین انتخاب برای شرکت محسوب می شوند ؟

خانه قهوه تخصصی ایران / رضا حواله دار


اخبار

اگر میخواهید قهوه ای کاملا متفاوت و خاص را تجربه کنید قطعا Wine Processed Coffee ;یعنی قهوه فرآوری شرابی ارزشش را دارد.قهوه ای که به شما تجربه ی عطر...


نوروز 1402، این عید باستانی و خوش یمن بر شما و خانواده محترمتان مبارک باد .برایتان دراین سال نو تندرستی ، نیک ورزی ، کامروایی و شادمانی را آرزومندم ...


شرح محصول :PCC یک پودر رسوب بر و جرم گیر دستگاه های قهوه ساز و اسپرسو ساز می باشد و با جرم گیری سریع و اصولی ، باعث افزایش طول عمر ماشین قهوه ساز شد...


هجدهمین آئین اهداء گواهینامه به هنرجویان خانه قهوه تخصصی; با حضور جمعی از هنرجویان و اعضاء; در این مرکز;برگزار;;گردید;.;با آرزوی سلامتی و موفقیت روز ا...


یک پژوهش که به دنبال پایه‌های ژنتیکی برخی ترجیحات ما است، نشان داده افرادی که قهوه;،چای و;یا شکلات را تلخ می پسندند سویه ژنتیکی مشابهی دارند.;پژوهش ...


مقالات

مطابق گزارشات سازمان بین المللی قهوه ، ژاپن پس از ایالات متحده آمریکا رتبه سومین کشور بزرگ مصرف کننده قهوه در جهان را به خود اختصاص داده است. واردات...


1- دوپیو ( Doppio) :; به اسپرسو ایی گفته می‌شود که از دو شات تهیه شده باشد یا در واقع از یک پرتافیلتر دابل; برای عصاره گیری; استفاده شود.; حجم این ن...


یک فنجان اسپرسوی خوب باید ویژگی های زیر را داشته باشد: کرمای منسجم فندقی رنگ همراه با راه راههایی به رنگ قهوه ای تیره(مانند بدن ببر)،تعادل بین اسیدی...


همه ی حواس پنجگانه ی ما در لذتی که از نوشیدن قهوه می بریم، نقش دارند. با آگاهی از اهمیت این حواس است که می توانیم قهوه ای با کیفیت و مطلوب، با هر رو...


حتما به این موضوع; آگاه هستید که محصولات به دست آمده از یک مزرعه در پایان هر سال کشاورزی تفاوت های بسیاری با هم دارند.;هویت اصلی محصول عوض نمیشود ولی ...


مزرعه

فرآوری خشک (طبیعی)در این روش که فرآوری خشک می باشد ، محصول نهایی ما قهوه طبیعی است ، ابتدا گیلاسهای قهوه را جداسازی می کنند ، سپس در آب شناور کرده ...


1);;; رشد زیر نور مستقیم خورشید (منطقه رویش برزیل)گونه هایی از گیاه قهوه در این مناطق وجود دارند که می توانند زیر نور کامل خورشید رشد پیدا کنند. قه...


کاشت گیاه قهوه در سرتاسر جهان در بخش استوایی یا کمربند استوایی زمین واقع شده است ، مناطقی که در این بخش قرار میگیرند مثل آفریقا ، آسیا و آمریکا می ب...


کاشت و تکثیر درخت قهوه;در روش سنتی کاشت قهوه در آغاز فصل بارندگی ۲۰ دانه قهوه در هر حفره کاشته می شود.; در این روش باعث از بین رفتن ۵۰ درصد پتانسیل ...


الف) دستگاه خشک کن عمودی;;در این دستگاه دانه های قهوه بر اساس خارج شدن هوای گرم از پایین دستگاه به سمت بالا حرکت می کنند و این جریان باعث خشک شدن د...


تجارت

تنها دانه های قهوه سبز خامی می توان به کشور وارد کنید که در کشور مبدا تمامی مراحل مختلف فراوری و آماده سازی جهت صادرات را گذرانده باشند.به طور معمول ...


دانه های قهوه سبز نه تنها براساس خاستگاه ، موقعیت جغرافیایی ، گونه و طبقه بندی بر اساس عیوب ، معامله می شوند ، بلکه سایز و اندازه انها در پروسه فروش ...


به طور متوسط وزن هر کیسه دانه قهوه سبز 60 کیلوگرم می باشد (برزیل) ، هر چند که در استرالیا کیسه هایی با وزن 20 کیلو گرم و همچنین در گویانا و گوادلوپ ...


ممکن است شما افرادی را دیده باشید که در رابطه با رنگ برشتهکاری قهوه بحث میکنند. هنگام بحث کردن در رابطه با رنگ قهوه،در حقیقت منظور روشنی و تیرگی قهوه ...


بالاترین قیمت برای قهوه سبز در پاناما با 803 دلار برای هر 450 گرم است. این قهوه از گونه عربیکای گیشا بوده و در مزرعه فامیلی لاماستوس در منطقة بوکوئت ک...


کتاب

1);;; خشک کردن طبیعی (زیر نور آفتاب)الف); خشک کردن در پاسیو (حیاط) یا فضای مسطحاین کار در زمینها یا تراسهای مختلفی می تواند انجام شود ، بعنوان مثال ...


دانه های قهوه قبل از اینکه وارد پروسه حمل و نقل گردند و درون بسته بندیهای مخصوص قرار بگیرند باید طبقه بندی و آماده شوند. ابتدا باید اجسام خارجی درشت...


یکی از دستگاه‌های بسیار قدیمی و مرسوم برای دم کردن قهوه است. در دهه‌ی 1840 میلادی هنوز فرنچ پرسی بدین صورت وجود نداشت اما ایده‌ی اختراع دستگاهی ...


این ﻗﻬﻮه ﺟﻮش که ظاهری شبیه; یک ﺳﺎﻋﺖ شنی دارد، از 3 قسمت اصلی تشکیل شده که بر روي ﻫﻢ ﺳﻮار میﺷﻮند.قسمت زیرین، ﻣﺤﻔﻈـﻪ شیشه ای است که در آن آب می ریزند و ...


ﻣﺘﺪ اُﭘﻦ ﭘﺎت ﺑﻪ معنی ﺟوشیدن آب و ﻗﻬﻮه ﻫﻤﺮاه ﻫﻢ می‌ﺑﺎﺷـﺪ. این ﻣﺘـﺪ اﺑﺘـﺪائی ترین روش دم آوری ﻗﻬﻮه می‌ﺑﺎﺷﺪ،برای تهیه قهوه به این روش شما فقط نیاز به یک ...


واژه نامه قهوه

تیغه های آسیاب های قهوه عموما به دو نوع صاف و مخروطی طراحی می شوند.در آسیاب قهوه با تیغه صاف , دو تیغه هم شکل و هم اندازه در روبروی هم قرار می گیرند ....


;گروهی از نژاد پرورش یافته خالص که منشاء آنها از آمیزش متقاطع بین هیبریدهای Timor ;و Caturra می باشد.این گیاه از سال 1980 انتشار یافته است ، دارای مح...


گونهای از قهوه ,;نژاد پرورش یافته خالص بوسیله انستیتو; (IAC); در برزیل ، منشاء ;catuai ;;مربوط به هیبرید بین : mundo novo ;و cuturra ی زرد می باشد ،...


یک موتانت خالص کوتاه قد از بوربون قرمزو یا زردرنگ که دارای میان گروهای کوتاه می باشد و در سال 1937 در برزیل یافت شد.دارای تولید محصول بالا، برگها و ...


در کشاورزی قهوه ,;پرورش مصنوعی دو گونه یاواریته متفاوت که نتیجه آن فرزندانی است که حامل بخشی از مواد ژنتیکی والدین خود هستند. والدینی که در اینجا است...