Specialty Coffee Association

IRAN
 

گرمایش زمین و کاهش محصول قهوه برزیل در سال 2021


گرمایش زمین و کاهش محصول قهوه برزیل در سال 2021


هرساله تا اواخر شهریورماه بیشتراز 90% محصول قهوه برزیل جمع آوری شده است و این دقیقا زمانی است که بازیگران جهانی صنعت قهوه شروع به بررسی و برنامه ریزی خرید سال آینده می کنند.

ازچندین دهه گذشته تاکنون  برزیل همواره قهرمان اول در تولید جهانی قهوه بوده است و هرگونه تغییر در شرایط موجود در برزیل می تواند به تغییرات گسترده ای در بازار جهانی قهوه ختم گردد.

با نگاهی به گزارشات اقتصادی متوجه می شویم که امروزبرزیل چون سالهای دهه 50 وابستگی اقتصادی چندانی به فروش قهوه ندارد ولی نمی توان کتمان کرد که حجم عمده ای از پاکتهای اسپرسو برندهای قهوه جهانی با محصولات این کشور پر می شوند و تصور کاهش محصول برزیل در بازار جهانی قهوه بسیار رعب انگیز است .

در دهه اخیر گرمایش زمین و تغییرات آب و هوائی چالشهای بسیاری را برای صنعت قهوه برزیل پدید آورده است .

تحقیقات نشان می دهد که این تغییرات الگوهای آب و هوائی جدید اتفاقی و فصلی نیستند بلکه بخشی از یک الگوی بزرگتر و ثابت آب و هوائی هستند که می توانند محصول سالهای 2021 و 2022 را بشدت تحت تاثیر خود کاهش دهند.

درجه حرارت بالای هوا / کاهش رطوبت و افزایش خشکی هوا / بارانهای ناپایدار وناهماهنگ با فصل گل دهی قهوه قطعا اثرات جبران ناپذیری بر برداشت سال 2021 خواهد داشت .

با ادامه این شرایط تغییراتی رخ خواهد داد که خلاصه وار در ذیل به آن اشاره میکنم :

  • احتمال کاهش تولید قهوه برزیل از 47.5 میلیون کیسه در 2020 به حدود 37 میلیون کیسه در سال  2021
  •  با توجه به محصول نسبتا خوب سال 2020به احتمال زیاد سال 2021 درختان بصورت طبیعی  بیشتر به تکثیر و رشد شاخه و برگ و دیگر اجزاء پرداخته و محصول کمتری خواهند داد .
  • وضعیت نابسامان اقتصادی جهان وقیمتهای پائین برای خرید قهوه در این سال کشاورزان را به فکر هرس های دوره ای و استراحت دادن به درختان برای سال زراعی بعد می اندازد که این موضوع  در آمار نهائی تولید  بسیارتاثیر گزار خواهد بود.
  • عدم ریزش باران مناسب باعث می شود شکوفه ها در خواب بمانند و بصورت ناهماهنگ بیدار شوند
  • کمبود آب و حرارت بالای 34 درجه هوا در زمان بیداری شکوفه ها باعث از بین رفتن آنها می شود.
  • کاهش باران و رطوبت و افزایش برگهای خشک باعث ایجاد آتش سوزی و گسترش سریع آن می گردد.
  • همچنین کاهش ارزش واحد پول برزیل در برابر دلار امریکا باعث می گردد باعث دلسردی تولید کنندگان برزیلی در زمان عرضه محصول می گردد
  • مواد اولیه صنعتی تولید غرب و خدمات شرکتها برای بروز رسانی و احیاء مزارع  باید بصورت دلاری پرداخته شود و دراین شرایط پرداخت چنین هزینه های ممکن نیست.

        نهایتا مواردذکر شده فوق می تواند شرایط تولید قهوه برزیل را در سالهای پیش رو بشدت تحت تاثیر قرار دهد.


                       رضا حواله دار




اخبار

هجدهمین آئین اهداء گواهینامه به هنرجویان خانه قهوه تخصصی; با حضور جمعی از هنرجویان و اعضاء; در این مرکز;برگزار;;گردید;.;با آرزوی سلامتی و موفقیت روز ا...


یک پژوهش که به دنبال پایه‌های ژنتیکی برخی ترجیحات ما است، نشان داده افرادی که قهوه;،چای و;یا شکلات را تلخ می پسندند سویه ژنتیکی مشابهی دارند.;پژوهش ...


در اواسط فصل تابستان هستیم و اگر هنوز قهوه های سرد را تجربه نکردید بهتر است تا تابستان آینده صبر نکنید. در واقع دو روش عالی برای تهیه قهوه سرد وجود دا...


شرکت واکاکو اخیرا قهوه سازی را معرفی کرده که میتوان به عنوان کوچک ترین و سبک ترین اسپرسو ساز آن را شناخت .پیکوپرسو نام این اسپرسو ساز کوچک است .طراح...


هفدهمین آئین اهداء گواهینامه به هنرجویان خانه قهوه تخصصی;با حضور جمعی از هنرجویان و اعضاء مجموعه; قهوه آدنیس در این مرکز برگزار;;گردید;.این دوره به ...


مقالات

1- دوپیو ( Doppio) :; به اسپرسو ایی گفته می‌شود که از دو شات تهیه شده باشد یا در واقع از یک پرتافیلتر دابل; برای عصاره گیری; استفاده شود.; حجم این ن...


یک فنجان اسپرسوی خوب باید ویژگی های زیر را داشته باشد: کرمای منسجم فندقی رنگ همراه با راه راههایی به رنگ قهوه ای تیره(مانند بدن ببر)،تعادل بین اسیدی...


همه ی حواس پنجگانه ی ما در لذتی که از نوشیدن قهوه می بریم، نقش دارند. با آگاهی از اهمیت این حواس است که می توانیم قهوه ای با کیفیت و مطلوب، با هر رو...


حتما به این موضوع; آگاه هستید که محصولات به دست آمده از یک مزرعه در پایان هر سال کشاورزی تفاوت های بسیاری با هم دارند.;هویت اصلی محصول عوض نمیشود ولی ...


گونه های متفاوت قهوه که در کشورهای تولید کننده; رشد می‌کنند تا حدود زیادی تحت تاثیر اکوسیستم منطقه ای خصوصیات متمایز کننده کسب می نمایند.زمانی که ما م...


مزرعه

فرآوری خشک (طبیعی)در این روش که فرآوری خشک می باشد ، محصول نهایی ما قهوه طبیعی است ، ابتدا گیلاسهای قهوه را جداسازی می کنند ، سپس در آب شناور کرده ...


1);;; رشد زیر نور مستقیم خورشید (منطقه رویش برزیل)گونه هایی از گیاه قهوه در این مناطق وجود دارند که می توانند زیر نور کامل خورشید رشد پیدا کنند. قه...


کاشت گیاه قهوه در سرتاسر جهان در بخش استوایی یا کمربند استوایی زمین واقع شده است ، مناطقی که در این بخش قرار میگیرند مثل آفریقا ، آسیا و آمریکا می ب...


کاشت و تکثیر درخت قهوه;در روش سنتی کاشت قهوه در آغاز فصل بارندگی ۲۰ دانه قهوه در هر حفره کاشته می شود.; در این روش باعث از بین رفتن ۵۰ درصد پتانسیل ...


الف) دستگاه خشک کن عمودی;;در این دستگاه دانه های قهوه بر اساس خارج شدن هوای گرم از پایین دستگاه به سمت بالا حرکت می کنند و این جریان باعث خشک شدن د...


تجارت

تنها دانه های قهوه سبز خامی می توان به کشور وارد کنید که در کشور مبدا تمامی مراحل مختلف فراوری و آماده سازی جهت صادرات را گذرانده باشند.به طور معمول ...


دانه های قهوه سبز نه تنها براساس خاستگاه ، موقعیت جغرافیایی ، گونه و طبقه بندی بر اساس عیوب ، معامله می شوند ، بلکه سایز و اندازه انها در پروسه فروش ...


به طور متوسط وزن هر کیسه دانه قهوه سبز 60 کیلوگرم می باشد (برزیل) ، هر چند که در استرالیا کیسه هایی با وزن 20 کیلو گرم و همچنین در گویانا و گوادلوپ ...


ممکن است شما افرادی را دیده باشید که در رابطه با رنگ برشتهکاری قهوه بحث میکنند. هنگام بحث کردن در رابطه با رنگ قهوه،در حقیقت منظور روشنی و تیرگی قهوه ...


بالاترین قیمت برای قهوه سبز در پاناما با 803 دلار برای هر 450 گرم است. این قهوه از گونه عربیکای گیشا بوده و در مزرعه فامیلی لاماستوس در منطقة بوکوئت ک...


کتاب

1);;; خشک کردن طبیعی (زیر نور آفتاب)الف); خشک کردن در پاسیو (حیاط) یا فضای مسطحاین کار در زمینها یا تراسهای مختلفی می تواند انجام شود ، بعنوان مثال ...


دانه های قهوه قبل از اینکه وارد پروسه حمل و نقل گردند و درون بسته بندیهای مخصوص قرار بگیرند باید طبقه بندی و آماده شوند. ابتدا باید اجسام خارجی درشت...


یکی از دستگاه‌های بسیار قدیمی و مرسوم برای دم کردن قهوه است. در دهه‌ی 1840 میلادی هنوز فرنچ پرسی بدین صورت وجود نداشت اما ایده‌ی اختراع دستگاهی ...


این ﻗﻬﻮه ﺟﻮش که ظاهری شبیه; یک ﺳﺎﻋﺖ شنی دارد، از 3 قسمت اصلی تشکیل شده که بر روي ﻫﻢ ﺳﻮار میﺷﻮند.قسمت زیرین، ﻣﺤﻔﻈـﻪ شیشه ای است که در آن آب می ریزند و ...


ﻣﺘﺪ اُﭘﻦ ﭘﺎت ﺑﻪ معنی ﺟوشیدن آب و ﻗﻬﻮه ﻫﻤﺮاه ﻫﻢ می‌ﺑﺎﺷـﺪ. این ﻣﺘـﺪ اﺑﺘـﺪائی ترین روش دم آوری ﻗﻬﻮه می‌ﺑﺎﺷﺪ،برای تهیه قهوه به این روش شما فقط نیاز به یک ...


واژه نامه قهوه

تیغه های آسیاب های قهوه عموما به دو نوع صاف و مخروطی طراحی می شوند.در آسیاب قهوه با تیغه صاف , دو تیغه هم شکل و هم اندازه در روبروی هم قرار می گیرند ....


;گروهی از نژاد پرورش یافته خالص که منشاء آنها از آمیزش متقاطع بین هیبریدهای Timor ;و Caturra می باشد.این گیاه از سال 1980 انتشار یافته است ، دارای مح...


گونهای از قهوه ,;نژاد پرورش یافته خالص بوسیله انستیتو; (IAC); در برزیل ، منشاء ;catuai ;;مربوط به هیبرید بین : mundo novo ;و cuturra ی زرد می باشد ،...


یک موتانت خالص کوتاه قد از بوربون قرمزو یا زردرنگ که دارای میان گروهای کوتاه می باشد و در سال 1937 در برزیل یافت شد.دارای تولید محصول بالا، برگها و ...


در کشاورزی قهوه ,;پرورش مصنوعی دو گونه یاواریته متفاوت که نتیجه آن فرزندانی است که حامل بخشی از مواد ژنتیکی والدین خود هستند. والدینی که در اینجا است...