Specialty Coffee Association

IRAN
 

بدن و مغز در بهترین حالت *


بدن و مغز در بهترین حالت *

چه تعداد از ما دوست داریم اطلاعاتی را که در حافظه خود ذخیره کرده ایم ابراز کنیم ؟آیا کسی میتواند ادعا کند که تا بحال در موقعیتی نبوده که چند بیت از شعری که در زمان مدرسه یاد گرفته یا در به تازگی مطالعه کرده را از حفظ نخوانده باشد؟!

قهوه نقش موثری در این مکانیسم دارد. حافظه به چند  قسمت تقسیم میشود. از جمله آن، حافظه کوتاه مدت (یا در حال کار کردن) است . این سیستم وقایعی را که در مدت زمان نزدیک اتفاق افتاده است حفظ میکند. قسمت دیگر حافظه بلند مدت است که نسبتا وسیع تر است. همچنین دارای دوام و ظرفیت بیشتری برای ذخیره اطلاعات دارد و قسمت اعظم اطلاعات ذخیره شده در حافظه ما، مربوط به این قسمت میشود . قهوه باعث میشود موضوعات را با وضوح بیشتری حفظ کرده واصولا سطح فرآیند یادگیری را بالا می برد .

کافئین به احیاء یک ذهن خسته کمک میکند و باعث افزایش تمرکز میشود. حتی درزمانی که هزاران موضوع مختلف حواس ما را پرت میکنند، که یک کمک حیاتی برای تمرکز کردن ما است. برای مثال زمانی که برای امتحان دروس را مرور میکنیم تمرکز بیشتری داریم.حال نگاهی به کافئین و مواد تشکیل دهنده آن که شرایظ جسمی را بهبود می بخشد خواهیم داشت.

تاکنون تحقیقات در مورد قهوه بیانگر این واقعیت است که قهوه باعث کاهش خستگی برای گروه کسانی می شود که تمرینات بدنی و ورزشی دارند. کافئین یک محرک سبک می باشد و تاثیرات آن بستگی به نوع فعالیتی دارد که ما انجام میدهیم. هنگامی که نوع فعالیت طولانی است و ما انگیزه خود را برای ادامه دادن آن از دست می دهیم، کافئین محرکی است برای تخلیه انرژی در زمان طولانی تر و ما با احساس خستگی کمتر، توانایی انجام فعالیتی را در زمان طولانی تر خواهیم داشت.

تاثیر کافئین در مورد فعالیت هایی که به صورت متعادل و طولانی صورت میگیرند مشهودتر است. خبر خوب برای تمامی ورزشکاران در سال 2004 این بود که کمیته ورزشی کافئین را از لیست مواد ممنوعه حذف کرد.

نوشیدن روزمره قهوه در یک مدت زمان طولانی همراه با یک رژیم غذایی متعادل، به ما کمک می کند که بدن متناسب و ذهنی هشیار داشته باشیم.

یکی دیگر از تاثیرات مثبت قهوه، توانایی مقابله علیه یکی از از انواع بیماری قند می باشد. تعدادی از تحقیقات و مطالعات دقیق و مهمی درمورد نحوه زندگی کردن سالم ( نوع زندگی که اجازه نمی دهد انسان به چاقی مفرط دچار شود)، نشان داده اند که مصرف قهوه تاثیرات مثبتی برروی مقابله با نوع دوم بیماری قند دارد.نوعی که از کمبود انسولین حادث نمی شود، بلکه از ناتوانایی بدن برای ایجاد هورمون های مناسب می باشد.

هنوز مشخص نیست که قهوه دقیقا به چه صورتی این کار را انجام میدهد و کدامیک از مواد موجود در قهوه درگیر این کار هستند. از این رو، قهوه به یک موضوع تحقیقاتی جذاب تبدیل شده است. 


اخبار

هجدهمین آئین اهداء گواهینامه به هنرجویان خانه قهوه تخصصی; با حضور جمعی از هنرجویان و اعضاء; در این مرکز;برگزار;;گردید;.;با آرزوی سلامتی و موفقیت روز ا...


یک پژوهش که به دنبال پایه‌های ژنتیکی برخی ترجیحات ما است، نشان داده افرادی که قهوه;،چای و;یا شکلات را تلخ می پسندند سویه ژنتیکی مشابهی دارند.;پژوهش ...


در اواسط فصل تابستان هستیم و اگر هنوز قهوه های سرد را تجربه نکردید بهتر است تا تابستان آینده صبر نکنید. در واقع دو روش عالی برای تهیه قهوه سرد وجود دا...


شرکت واکاکو اخیرا قهوه سازی را معرفی کرده که میتوان به عنوان کوچک ترین و سبک ترین اسپرسو ساز آن را شناخت .پیکوپرسو نام این اسپرسو ساز کوچک است .طراح...


هفدهمین آئین اهداء گواهینامه به هنرجویان خانه قهوه تخصصی;با حضور جمعی از هنرجویان و اعضاء مجموعه; قهوه آدنیس در این مرکز برگزار;;گردید;.این دوره به ...


مقالات

1- دوپیو ( Doppio) :; به اسپرسو ایی گفته می‌شود که از دو شات تهیه شده باشد یا در واقع از یک پرتافیلتر دابل; برای عصاره گیری; استفاده شود.; حجم این ن...


یک فنجان اسپرسوی خوب باید ویژگی های زیر را داشته باشد: کرمای منسجم فندقی رنگ همراه با راه راههایی به رنگ قهوه ای تیره(مانند بدن ببر)،تعادل بین اسیدی...


همه ی حواس پنجگانه ی ما در لذتی که از نوشیدن قهوه می بریم، نقش دارند. با آگاهی از اهمیت این حواس است که می توانیم قهوه ای با کیفیت و مطلوب، با هر رو...


حتما به این موضوع; آگاه هستید که محصولات به دست آمده از یک مزرعه در پایان هر سال کشاورزی تفاوت های بسیاری با هم دارند.;هویت اصلی محصول عوض نمیشود ولی ...


گونه های متفاوت قهوه که در کشورهای تولید کننده; رشد می‌کنند تا حدود زیادی تحت تاثیر اکوسیستم منطقه ای خصوصیات متمایز کننده کسب می نمایند.زمانی که ما م...


مزرعه

فرآوری خشک (طبیعی)در این روش که فرآوری خشک می باشد ، محصول نهایی ما قهوه طبیعی است ، ابتدا گیلاسهای قهوه را جداسازی می کنند ، سپس در آب شناور کرده ...


1);;; رشد زیر نور مستقیم خورشید (منطقه رویش برزیل)گونه هایی از گیاه قهوه در این مناطق وجود دارند که می توانند زیر نور کامل خورشید رشد پیدا کنند. قه...


کاشت گیاه قهوه در سرتاسر جهان در بخش استوایی یا کمربند استوایی زمین واقع شده است ، مناطقی که در این بخش قرار میگیرند مثل آفریقا ، آسیا و آمریکا می ب...


کاشت و تکثیر درخت قهوه;در روش سنتی کاشت قهوه در آغاز فصل بارندگی ۲۰ دانه قهوه در هر حفره کاشته می شود.; در این روش باعث از بین رفتن ۵۰ درصد پتانسیل ...


الف) دستگاه خشک کن عمودی;;در این دستگاه دانه های قهوه بر اساس خارج شدن هوای گرم از پایین دستگاه به سمت بالا حرکت می کنند و این جریان باعث خشک شدن د...


تجارت

تنها دانه های قهوه سبز خامی می توان به کشور وارد کنید که در کشور مبدا تمامی مراحل مختلف فراوری و آماده سازی جهت صادرات را گذرانده باشند.به طور معمول ...


دانه های قهوه سبز نه تنها براساس خاستگاه ، موقعیت جغرافیایی ، گونه و طبقه بندی بر اساس عیوب ، معامله می شوند ، بلکه سایز و اندازه انها در پروسه فروش ...


به طور متوسط وزن هر کیسه دانه قهوه سبز 60 کیلوگرم می باشد (برزیل) ، هر چند که در استرالیا کیسه هایی با وزن 20 کیلو گرم و همچنین در گویانا و گوادلوپ ...


ممکن است شما افرادی را دیده باشید که در رابطه با رنگ برشتهکاری قهوه بحث میکنند. هنگام بحث کردن در رابطه با رنگ قهوه،در حقیقت منظور روشنی و تیرگی قهوه ...


بالاترین قیمت برای قهوه سبز در پاناما با 803 دلار برای هر 450 گرم است. این قهوه از گونه عربیکای گیشا بوده و در مزرعه فامیلی لاماستوس در منطقة بوکوئت ک...


کتاب

1);;; خشک کردن طبیعی (زیر نور آفتاب)الف); خشک کردن در پاسیو (حیاط) یا فضای مسطحاین کار در زمینها یا تراسهای مختلفی می تواند انجام شود ، بعنوان مثال ...


دانه های قهوه قبل از اینکه وارد پروسه حمل و نقل گردند و درون بسته بندیهای مخصوص قرار بگیرند باید طبقه بندی و آماده شوند. ابتدا باید اجسام خارجی درشت...


یکی از دستگاه‌های بسیار قدیمی و مرسوم برای دم کردن قهوه است. در دهه‌ی 1840 میلادی هنوز فرنچ پرسی بدین صورت وجود نداشت اما ایده‌ی اختراع دستگاهی ...


این ﻗﻬﻮه ﺟﻮش که ظاهری شبیه; یک ﺳﺎﻋﺖ شنی دارد، از 3 قسمت اصلی تشکیل شده که بر روي ﻫﻢ ﺳﻮار میﺷﻮند.قسمت زیرین، ﻣﺤﻔﻈـﻪ شیشه ای است که در آن آب می ریزند و ...


ﻣﺘﺪ اُﭘﻦ ﭘﺎت ﺑﻪ معنی ﺟوشیدن آب و ﻗﻬﻮه ﻫﻤﺮاه ﻫﻢ می‌ﺑﺎﺷـﺪ. این ﻣﺘـﺪ اﺑﺘـﺪائی ترین روش دم آوری ﻗﻬﻮه می‌ﺑﺎﺷﺪ،برای تهیه قهوه به این روش شما فقط نیاز به یک ...


واژه نامه قهوه

تیغه های آسیاب های قهوه عموما به دو نوع صاف و مخروطی طراحی می شوند.در آسیاب قهوه با تیغه صاف , دو تیغه هم شکل و هم اندازه در روبروی هم قرار می گیرند ....


;گروهی از نژاد پرورش یافته خالص که منشاء آنها از آمیزش متقاطع بین هیبریدهای Timor ;و Caturra می باشد.این گیاه از سال 1980 انتشار یافته است ، دارای مح...


گونهای از قهوه ,;نژاد پرورش یافته خالص بوسیله انستیتو; (IAC); در برزیل ، منشاء ;catuai ;;مربوط به هیبرید بین : mundo novo ;و cuturra ی زرد می باشد ،...


یک موتانت خالص کوتاه قد از بوربون قرمزو یا زردرنگ که دارای میان گروهای کوتاه می باشد و در سال 1937 در برزیل یافت شد.دارای تولید محصول بالا، برگها و ...


در کشاورزی قهوه ,;پرورش مصنوعی دو گونه یاواریته متفاوت که نتیجه آن فرزندانی است که حامل بخشی از مواد ژنتیکی والدین خود هستند. والدینی که در اینجا است...