> واژه نامه قهوه | ۱۳۹۸/۱/۴
اصطلاح کاربردی در عصاره گیری اسپرسو و بمعنای عصاره گیری کوتاهتر از حد استاندارد است .
در زبان ایتالیائی این قهوه را ریسترتو می نامند.
۱۴۰۰/۱۱/۱۳
۱۴۰۰/۱۰/۱۱
۱۴۰۰/۶/۱۲
۱۴۰۰/۴/۲۳
۱۴۰۰/۳/۱۲
۱۴۰۱/۴/۱
۱۴۰۰/۱۰/۲۱
۱۴۰۰/۱۰/۱۴
۱۴۰۰/۶/۳۱
۱۴۰۰/۳/۲۳
۱۴۰۰/۱/۲۹
۱۳۹۹/۱۰/۱۰
۱۳۹۹/۵/۲۲
۱۳۹۸/۲/۱۵
۱۳۹۸/۲/۱۳
۱۳۹۸/۱/۲۴
۱۳۹۷/۱۱/۲۳
۱۳۹۷/۱۱/۱۷
۱۳۹۷/۵/۱۵
۱۳۹۸/۲/۲۳
۱۳۹۸/۲/۶
۱۳۹۸/۱/۱۳
۱۳۹۹/۱۱/۲
۱۳۹۹/۶/۱۰