Specialty Coffee Association

IRAN
 

دستگاه تفت دهندة آزمایشگاهی Røst با ورود به مرحلة تولید در مسیر موفقیت


دستگاه تفت دهندة آزمایشگاهی Røst با ورود به مرحلة تولید در مسیر موفقیت

یکی از برجسته ترین محصولاتی که در رویداد جهانی قهوه رونمایی شد (در بهار اخیر برگزار شد)، تفت دهندة آزمایشگاهی Røst بود. دستگاهی با اندازه batch 100 گرم که طراحی و تولید آن در نروژ انجام شده است. شرکت Røst جایزه بهترین محصول را در این همایش از آن خود کرد. اولین مرحلة تولید تجاری این دستگاه هم اکنون آغاز شده است.

این دستگاه کوچک و شیک ویژگی های منحصر به فردی دارد:

جداسازی پوسته دانه ها

سیستم تهویه دود خروجی

صدای بسیار کم

نمایشگر لمسی برای نمایش، ذخیره و اشتراک گذاری روند فرآیند تفت که به این وسیله کاربران می توانند فرآیند تفت دانه ها را به صورت خودکارو یا دستی اجرا کنند.

این دستگاه توانایی اجرای فرآیندهای تفت را به صورت پی در پی و بی وقفه دارد. به این منظور در منبع حرارتی دستگاه از یک مشعل خاص (مشعل پروپان) استفاده شده است. این مشعل هوا را گرم کرده و آن را از طریق صفحة استیل استوانه ای شکل (درام)، به گردش درمی آورد. هوای گرم دانه های قهوه را گرم می کند و در عین حال درام دانه ها را به حرکت درمی آورد. بنابراین این دستگاه فرآیند تفت توسط درام (Drum Roasting) را با انتقال حرارت ناشی از حرکت دانه ها (Fluid-bed-like heat transfer) ترکیب می کند.

 Sverre Simonsen، مؤسس و مدیر ارشد فناوری Røst Coffee در مصاحبه با روزنامه Coffee News دربارة اختراع جدیدی که درحال ثبت است گفته است: « انتقال حرارت از طریق درام در طول فرآیند تفت هیچ تأثیر منفی روی دانه ها ندارد و پس از پیش گرم شدن دستگاه، هیچ اختلاف دمایی وجود نخواهد داشت».

Sverre Simonson و برادرش Trond Simonson، مؤسس و مدیرعامل Røst Coffee، در ابتدا می خواستند دستگاه تفت دهنده ای با ظرفیت یک کیلوگرم برای علاقمندان روسترهای خانگی طراحی کنند. بعد از اینکه آن ها نمونة اولیة دستگاه را برای Tim Wendelboe و Morten Wennersgaard از شرکت Nordic Approach نمایش دادند، اشخاص برجسته ای دو برادر را ترغیب کردند تا اهداف پروژه را تغییر دهند و یک تفت دهندة آزمایشگاهی حرفه ای بسازند. از این طرح با اختصاص کمک هزینه ای از طرف بانک توسعه نوآوری نروژ حمایت شد. نمونة اولیة محصول 6 ماه بعد تهیه شد. 3 سال پس از آن نمونة نهایی آماده شد و هم اکنون فاز تولید محصول آغاز شده است.

Sverre Simonson می گوید: « ما هم اکنون در حال کارکردن روی تولید برای مشتریان آزمایشی هستیم. همچنین ما روی چرخة دوم تولید خود که تا اواخر اکتبر آماده می شود، کار می کنیم. در این سطح ما روی بازار اروپا متمرکز هستیم.»

همچنین سیمونسون اضافه کرد که این دستگاه با قیمت 5800 دلار آمریکا به فروش خواهد رسید که این به این معناست که این محصول به طور کامل از هدف اولیة خود (به عنوان یک دستگاه خانگی) فاصله گرفته است. البته با توجه به اینکه این پروژه با موفقیت عملیاتی شده است، امکان دارد در آینده در سطح مصرف کننده نهایی نیز اجرا شود.

سیمونسون می گوید: « در حال حاضر ما صرفاً روی تفت دهندة آزمایشگاهی Røst تمرکز داریم. ولی شاید در آینده از این تکنولوژی برای تولید محصولات دیگری استفاده کنیم».

 

ابوذر مفید

خانه قهوه تخصصی


اخبار

هجدهمین آئین اهداء گواهینامه به هنرجویان خانه قهوه تخصصی; با حضور جمعی از هنرجویان و اعضاء; در این مرکز;برگزار;;گردید;.;با آرزوی سلامتی و موفقیت روز ا...


یک پژوهش که به دنبال پایه‌های ژنتیکی برخی ترجیحات ما است، نشان داده افرادی که قهوه;،چای و;یا شکلات را تلخ می پسندند سویه ژنتیکی مشابهی دارند.;پژوهش ...


در اواسط فصل تابستان هستیم و اگر هنوز قهوه های سرد را تجربه نکردید بهتر است تا تابستان آینده صبر نکنید. در واقع دو روش عالی برای تهیه قهوه سرد وجود دا...


شرکت واکاکو اخیرا قهوه سازی را معرفی کرده که میتوان به عنوان کوچک ترین و سبک ترین اسپرسو ساز آن را شناخت .پیکوپرسو نام این اسپرسو ساز کوچک است .طراح...


هفدهمین آئین اهداء گواهینامه به هنرجویان خانه قهوه تخصصی;با حضور جمعی از هنرجویان و اعضاء مجموعه; قهوه آدنیس در این مرکز برگزار;;گردید;.این دوره به ...


مقالات

1- دوپیو ( Doppio) :; به اسپرسو ایی گفته می‌شود که از دو شات تهیه شده باشد یا در واقع از یک پرتافیلتر دابل; برای عصاره گیری; استفاده شود.; حجم این ن...


یک فنجان اسپرسوی خوب باید ویژگی های زیر را داشته باشد: کرمای منسجم فندقی رنگ همراه با راه راههایی به رنگ قهوه ای تیره(مانند بدن ببر)،تعادل بین اسیدی...


همه ی حواس پنجگانه ی ما در لذتی که از نوشیدن قهوه می بریم، نقش دارند. با آگاهی از اهمیت این حواس است که می توانیم قهوه ای با کیفیت و مطلوب، با هر رو...


حتما به این موضوع; آگاه هستید که محصولات به دست آمده از یک مزرعه در پایان هر سال کشاورزی تفاوت های بسیاری با هم دارند.;هویت اصلی محصول عوض نمیشود ولی ...


گونه های متفاوت قهوه که در کشورهای تولید کننده; رشد می‌کنند تا حدود زیادی تحت تاثیر اکوسیستم منطقه ای خصوصیات متمایز کننده کسب می نمایند.زمانی که ما م...


مزرعه

فرآوری خشک (طبیعی)در این روش که فرآوری خشک می باشد ، محصول نهایی ما قهوه طبیعی است ، ابتدا گیلاسهای قهوه را جداسازی می کنند ، سپس در آب شناور کرده ...


1);;; رشد زیر نور مستقیم خورشید (منطقه رویش برزیل)گونه هایی از گیاه قهوه در این مناطق وجود دارند که می توانند زیر نور کامل خورشید رشد پیدا کنند. قه...


کاشت گیاه قهوه در سرتاسر جهان در بخش استوایی یا کمربند استوایی زمین واقع شده است ، مناطقی که در این بخش قرار میگیرند مثل آفریقا ، آسیا و آمریکا می ب...


کاشت و تکثیر درخت قهوه;در روش سنتی کاشت قهوه در آغاز فصل بارندگی ۲۰ دانه قهوه در هر حفره کاشته می شود.; در این روش باعث از بین رفتن ۵۰ درصد پتانسیل ...


الف) دستگاه خشک کن عمودی;;در این دستگاه دانه های قهوه بر اساس خارج شدن هوای گرم از پایین دستگاه به سمت بالا حرکت می کنند و این جریان باعث خشک شدن د...


تجارت

تنها دانه های قهوه سبز خامی می توان به کشور وارد کنید که در کشور مبدا تمامی مراحل مختلف فراوری و آماده سازی جهت صادرات را گذرانده باشند.به طور معمول ...


دانه های قهوه سبز نه تنها براساس خاستگاه ، موقعیت جغرافیایی ، گونه و طبقه بندی بر اساس عیوب ، معامله می شوند ، بلکه سایز و اندازه انها در پروسه فروش ...


به طور متوسط وزن هر کیسه دانه قهوه سبز 60 کیلوگرم می باشد (برزیل) ، هر چند که در استرالیا کیسه هایی با وزن 20 کیلو گرم و همچنین در گویانا و گوادلوپ ...


ممکن است شما افرادی را دیده باشید که در رابطه با رنگ برشتهکاری قهوه بحث میکنند. هنگام بحث کردن در رابطه با رنگ قهوه،در حقیقت منظور روشنی و تیرگی قهوه ...


بالاترین قیمت برای قهوه سبز در پاناما با 803 دلار برای هر 450 گرم است. این قهوه از گونه عربیکای گیشا بوده و در مزرعه فامیلی لاماستوس در منطقة بوکوئت ک...


کتاب

1);;; خشک کردن طبیعی (زیر نور آفتاب)الف); خشک کردن در پاسیو (حیاط) یا فضای مسطحاین کار در زمینها یا تراسهای مختلفی می تواند انجام شود ، بعنوان مثال ...


دانه های قهوه قبل از اینکه وارد پروسه حمل و نقل گردند و درون بسته بندیهای مخصوص قرار بگیرند باید طبقه بندی و آماده شوند. ابتدا باید اجسام خارجی درشت...


یکی از دستگاه‌های بسیار قدیمی و مرسوم برای دم کردن قهوه است. در دهه‌ی 1840 میلادی هنوز فرنچ پرسی بدین صورت وجود نداشت اما ایده‌ی اختراع دستگاهی ...


این ﻗﻬﻮه ﺟﻮش که ظاهری شبیه; یک ﺳﺎﻋﺖ شنی دارد، از 3 قسمت اصلی تشکیل شده که بر روي ﻫﻢ ﺳﻮار میﺷﻮند.قسمت زیرین، ﻣﺤﻔﻈـﻪ شیشه ای است که در آن آب می ریزند و ...


ﻣﺘﺪ اُﭘﻦ ﭘﺎت ﺑﻪ معنی ﺟوشیدن آب و ﻗﻬﻮه ﻫﻤﺮاه ﻫﻢ می‌ﺑﺎﺷـﺪ. این ﻣﺘـﺪ اﺑﺘـﺪائی ترین روش دم آوری ﻗﻬﻮه می‌ﺑﺎﺷﺪ،برای تهیه قهوه به این روش شما فقط نیاز به یک ...


واژه نامه قهوه

تیغه های آسیاب های قهوه عموما به دو نوع صاف و مخروطی طراحی می شوند.در آسیاب قهوه با تیغه صاف , دو تیغه هم شکل و هم اندازه در روبروی هم قرار می گیرند ....


;گروهی از نژاد پرورش یافته خالص که منشاء آنها از آمیزش متقاطع بین هیبریدهای Timor ;و Caturra می باشد.این گیاه از سال 1980 انتشار یافته است ، دارای مح...


گونهای از قهوه ,;نژاد پرورش یافته خالص بوسیله انستیتو; (IAC); در برزیل ، منشاء ;catuai ;;مربوط به هیبرید بین : mundo novo ;و cuturra ی زرد می باشد ،...


یک موتانت خالص کوتاه قد از بوربون قرمزو یا زردرنگ که دارای میان گروهای کوتاه می باشد و در سال 1937 در برزیل یافت شد.دارای تولید محصول بالا، برگها و ...


در کشاورزی قهوه ,;پرورش مصنوعی دو گونه یاواریته متفاوت که نتیجه آن فرزندانی است که حامل بخشی از مواد ژنتیکی والدین خود هستند. والدینی که در اینجا است...