Specialty Coffee Association

IRAN
 

برنامه دم چش (Cupping) قهوه های Specialty در خانه قهوه تخصصی ایران


برنامه دم چش (Cupping) قهوه های Specialty در خانه قهوه تخصصی ایران

 

برنامه دم چش* (Cupping) قهوه های Specialty در خانه قهوه تخصصی برگزار گردید

 برنامه دم چش (Cupping) قهوه های Specialty در خانه قهوه تخصصی برگزار گردید.

*دم چش معادل فارسی کلمه Cupping میباشد و به این معناست که قهوه تازه رست شده را مطابق پروتکل خاصی عصاره گیری نموده و میچشند و اطلاعات مرتبط با عطر و بو، مزه و ته مزه، بافت، یکنواختی، شیرینی، تعادل و طعم کلی را یادداشت و بررسی مینمایند.

این بررسی به کشف و ارتباط خصوصیات مبدا (ذاتی) قهوه و اینکه آیا تمامی مراحل از مزرعه تا فنجان به صورت صحیح انجام شده است، کمک مینماید.

قهوه های مورد بررسی قرار گرفته در این برنامه به ترتیب به شرح ذیل است:

 

 

1) Ethiopia Sidamo Corona

Traceability: Country: Ethiopia

Traceability: Location: Sidamo region

Coffee: Botanical Species: Arabica

Coffee: Botanical Variety: Typical and varieties

Fragrance: floral, fruity

Flavour: chocolate, floral, fruity

Acidity: citrus-like

Aftertaste: caramelly, toasty

--------------------------------------------------------------------

2) Guatemala Arabica La Delicia

Traceability: Country: Guatemala

Traceability: Location: ew oriente, coban, Huehuetenango

Coffee: Botanical Species: Arabica

Coffee: Botanical Variety: Typica, Bourbon, Catuai

Fragrance: floral

Flavour: chocolate, nutty, fruity

Acidity: citrus-like

Aftertaste: caramelly, toasty

--------------------------------------------------------------------

3) Colombia Felice

Traceability: Country: Colombia

Traceability: Location: Department of Risaralda

Coffee: Botanical Species: Arabica

Coffee: Botanical Variety: Colombia, Castilla

Fragrance: floral

Flavour: floral, fruity

Acidity: mild

Aftertaste: toasty

--------------------------------------------------------------------

4) Indonesia Bali Blue Moon

Traceability: Country: Indonesia

Traceability: Location: Kintamani highland, Bali

Coffee: Botanical Species: Arabica

Coffee: Botanical Variety: S795, USDA 762(Typica Group)

Fragrance: Spicy, floral

Flavour: Spicy, Chocolate, nutty

Acidity: mild

Aftertaste: Spicy, Woody

--------------------------------------------------------------------

5) Brasil Blaser Dulce

Traceability: Country: Brazil

Traceability: Location: Minas Gerais

Coffee: Botanical Species: Arabica

Coffee: Botanical Variety: Catuai Amarelo/Vermelho
 
Fragrance: floral

Flavour: floral, nutty

Acidity: mild

Aftertaste: caramelly, toasty