Specialty Coffee Association

IRAN
 

برداشت قهوه با دست از طریق برهنه کردن شاخه Coffee Stripping


برداشت قهوه با دست از طریق برهنه کردن شاخه Coffee Stripping

 

برداشت قهوه با دست از طریق برهنه کردن شاخه :

این روش هنگامی استفاده می شود که درصد بالایی از گیلاسهای قهوه به وضعیت ایده آل رسیده باشند ، در این روش تمامی گیلاسها توسط دست و یکجا از شاخه ها کنده شده و روی صفحه و یا پارچه هایی از جنس کرباس که زیر درخت قهوه پهن شده است می ریزد .

واژه  Café o l’ encol از زمانی ابداع شد که پارچه کتانی برای این کار استفاده شد.

گیلاسها بعلاوه برگها و مقداری شاخه های ریز روی پارچه های زیر درخت ریخته می شود ، پس از برداشت این برگهای کنده شده و شاخه ها توسط دست از گیلاس قهوه جدا می شوند ، سپس گیلاسها بسته بندی شده و برای نقل و انتقال آماده می شوند.



در برخی ازکشورها روشهایی که برای برداشت استفاده می شود از روش برداشت زیتون مشتق شده است  ، علاوه بر تکاندن شاخه ها از وسیله و ابزاری شانه مانند جهت برداشت گیلاسها استفاده می کنند ، هرچند که این روش باعث آسیب رساندن به گیاه می شود و همچنین باعث کاهش میزان محصول در سالهای بعدی می گردد.


نقاط قوت این روش :

·       سرعت در برداشت

·       هزینه پایین تر

نقاط ضعف این روش :

·       محصول بدست آمده یکدست نیست

·       اندکی آسیب به گیاه وارد می شود


خانه قهوه تخصصی ایران/ مهدی قاسمی


بازدید کننده گرامی : خانه قهوه تخصصی ایران Scairan مرکزی است تحقیقاتی،آموزشی که در زمینه آموزشهای تخصصی قهوه و همچنین پژوهش و مشاوره در صنایع قهوه فعالیت دارد.خواهشمندیم نظرات و پیشنهادات خود را جهت پیشبرد بهتر فعالیت این مرکز برای ما ارسال فرمائید.همچنین استفاده از مطالب ومحتوای وب سایت جهت امورمرتبط به آموزش قهوه باذکر منبع بلامانع می باشد.