Specialty Coffee Association

IRAN
 

ناآرامی در نیکاراگوئه برخی از مسیرهای صادراتی را مختل می کند *


ناآرامی در نیکاراگوئه برخی از مسیرهای صادراتی را مختل می کند *

Lily Kubota | May 23, 2018

(یادداشت سردبیر: برای نشان دادن اطلاعات جدید تیتر این مقاله نسبت به زمان انتشار اولیه آن تغییر کرده است. داستان زیر به روز شده است که شامل یک منبع اضافی، بنجامین وینر از تولید کنندگان قهوه کوهستان طلایی (Gold Mountain Coffee) است که در نسخه اصلی منتشر نشده است .)

اعتراض ماهانه در نتیجه خشونت و ناآرامی های مدنی در نیکاراگوئه باعث توقف حمل و نقل قهوه نیکاراگوئه در فصل برداشت اخیر شده است. اعتراضات دانشجویان دانشگاهی علیه دولت دانیل اورتگا رئیس جمهور نیکاراگوئه آغاز شد و براساس آخرین گزارش ها، درگیری های شدید میان معترضان و پلیس باعث مرگ 76 نفر و زخمی شدن 900 نفر شده است. این اعتراضات در پاسخ به قانون اصلاحات اجتماعی که به دنبال افزایش سهم کارگران و کاهش حقوق بازنشستگی بازنشستگان بود انجام شد. اگرچه قانون در ظرف چند روز لغو شد، اما ناآرامی با حضور گستردۀ نیروهای دولتی همچنان ادامه دارد. هفته گذشته، دولت یک جلسه با کمیسیون بین المللی آمریکا در حقوق بشر (IACHR) داشت و روز دوشنبه در یک گزارش اولیه نقض حقوق بشر را اعلام کرد است. همچنین حکومت را به تصویب رسانیدن تدابیر امنیتی "حق کامل آزادی بیان، جمع آوری صلح آمیز و مشارکت سیاسی " ملزم کرد. در همین حال بر اساس برخی منابع، پس از اعتصاب تاکسی ها در اوایل ماه جاری در ماناگوا که به دلیل افزایش دولت قیمت سوخت بود - و باعث مرگ نفراتی و سوختن تعدادی ماشین شد - تمام بخش حمل و نقل ملی تحت تاثیر قرار گرفت و حرکت محموله های قهوه مختل شد.


شرکت تجاری قهوه سبز کاروالا قهوه (Caravela Coffee) که در نیکاراگوئه فعالیت دارد اخیرا در مورد این وضعیت به  تهیه کنندگان و خریداران هشدار داده است. ویلیام اورتیز، مدیر ملی شرکت کاروالا در نیکاراگوئه، در ایمیلی اشاره کرد: " برای برآورده ساختن تعهدات ما از نیکاراگوئه در تلاشیم و ما همچنان به دنبال راه حل خواهیم بود، و به دنبال حفظ امنیت برای مردم و قهوه هستم." اورتیز به Daily Coffee News گفت بدون شک، این وضعیت بر همه تاثیر می گذارد. "ما اکنون قادر به صادرات قهوه نیستیم، زیرا جاده ها مسدود شده اند و ناامنی زیادی وجود دارد. بنابراین، درآمد لازم برای پرداخت به تولیدکنندگان را نداریم. " سایر شرکت های قهوه تحت تأثیر مشکلات ناشی از اعتراض قرار نگرفته اند. بنجامین وینر، رئیس و مدیر عامل شرکت صادراتی قهوه کوهستان طلایی (Gold Mountain Coffee) گفت: "تا کنون ما هیچ مشکلی نداشتیم تا اینکه صادرات قهوۀ ما با این اعتراضات همزمان شد." "با اینکه موانعی در این کشور وجود دارد اما ما صادرات را متوقف نکرده ایم." شرکت کاراولا گفت، برای اینکه این ضرر تا آنجا که ممکن است برای تولید کنندگان کاهش یابد، با 70 درصد قیمت بازار قهوه خود را به پیش ببرید تا آنها بتوانند فعالیت های مزرعه ای روزانه خود را ادامه دهند و  پس از صادرات 100 درصد قیمت ها پرداخت می شود. اورتیز گفت: "با قیمت های پایین بازار، تولید کنندگان پول بسیار کمی برای بازپرداخت بدهی های خود از بانک ها دارند." "این به نوبه خود به این معنی است که آنها نمیتوانند اعتبار بیشتری از آنها دریافت کنند. این زنجیره ای است که در آن ضعیف ترین و کوچکترین تولید کنندگان قهوه بیشترین آسیب را می بینند. » از آنجایی که فصل نهایی صادرات در نیکاراگوئه از آوریل تا ژوئیه است، اکثر قهوه های مخصوص هنوز صادر نشده است. به گفته اورتیز، اگر وضعیت به سرعت بهبود نیافت، ممکن است کشاورزان منابع کافی برای پرداخت هزینه های کود، هرس کردن و بازسازی قبل از برداشت بعدی را نداشته باشند، که این باعث کاهش حجم و کیفیت محصول می شود. اوریتز گفت: "قهوۀ آماده ارسال است، اما خطوط حمل و نقل اجازۀ حرکت به سمت بندر را نمی دهد." "ما قصد داریم به محض آرام شده اوضاع، محموله های خود را دوباره راه اندازی و ارسال کنیم. ما صمیمانه امیدواریم که با ورود کمیسیون، وضعیت بهبود یابد تا تمام فعالیت ها بتوانند به حالت عادی برگردند. " وینر مدیر عامل شرکت صادراتی قهوه کوهستان طلایی (Gold Mountain Coffee) گفت: برخی اقدامات پیشگیرانه و مشاوره ای برای حفظ کارکنان شرکت برای اجتناب از اعتراض انجام شده است. او گفت: "تولید کنندگان قهوه از ما در مورد وضعیت نیکاراگوئه پرسیدند و ما برایشان توضیح دادیم." "شرکت ما هیچ مشکلی با صادرات ندارد." اوریتز مدیر شرکت Caravela در مورد اعتراضات و اعتصاب حمل و نقل گفت: "معترضان خواهان رنج  مردم برای و یا سقوط کشور نیستند. مبارزه آنها با دولت است نه با مردم. متاسفانه، پلیس همچنان به حملۀ به معترضین در چندین قسمت از کشور ادامه می دهد و بنابراین بسیاری از جاده های اصلی کماکان مسدود است. "

لیلی کوباتا

لیلی کوباتا مدیر دیجیتال Daily Coffee News توسط مجله Roast است. او در جنوب کالیفرنیا مستقر است.


اخبار

موقعیت و محیط آموزشی
موقعيت و محيط آموزشی هر دو از عوامل بسيار مؤثر در يادگيرى هستند.منظور ما از محيط ممکن است هویت فيزيکى مکان آموزشی باشد، مانند نور، هوا، تجهيزات و امک...


تغییرات مهم چگونه رخ می دهند؟
وقتی یک تخم مرغ با نیرویی خارجی شکسته می شود یک زندگی پایان می یابد.وقتی یک تخم مرغ با نیرویی داخلی شکسته می شود یک زندگی آغاز می شود.تغییرات مهم همیش...


برای کمک جمع شویم Come together
در كشورهاى توسعه يافته ، ايده جديدى براى كمك به كافه هاى بحران زده از كرونا در حال شكل گيرى است . افراد خلاق با تشكيل گروههاى داوطلب به درخواست كمك از...


دوره آموزشی کاردان قهوه Barista/ Coffeologist
دوره آموزشی کاردان قهوهCoffeologist; /; Barista;مجری : خانه قهوه تخصصی ایرانوب سایت : www.scairan.irمهارت هایی که شما در طی دوره باریستا " کاردان قه...


مراسم اهداء گواهینامه های دوره پانزدهم کاردان قهوه
پانزدهمین آئین اهداء گواهینامه به هنرجویان خانه قهوه تخصصی;با حضور جمعی از هنرجویان و اعضاء در این مرکز برگزار;;گردید;.;با آرزوی سلامتی و موفقیت روز ا...


مقالات

چگونه کیفیت دانه های سبز قهوه روی نمودار برشته کاری تاثیر می گذارد
;بعنوان یک علاقمند و یا یک متخصص قهوه شما احتمالا مطالب زیادی را پیرامون برشته کاری قهوه مطالعه کرده اید ، با این حال موردی که من یافته ام بطور خلاص...


گیاه شناسی قهوه The botany of coffee
انسان از دیر باز به گیاهان; علاقه و وابستگی داشته است.;از گیاهان به عنوان غذا، سرپناه، پوشش و مصالح برای ساختن ابزار بهره می گرفته. هم چنین توانست...


طیف رنگ بندی در دانه سبز قهوه و تاثیر آن بر نمودار برشته کاری- قسمت اول
;چگونه رنگ دانه های سبز قهوه روی نمودار برشته کاری تاثیر می گذارد فاکتورها و عوامل بسیار زیادی در هنگام چیدن ، خشک کردن ، پوست کندن و درجه بندی دانه ...


حقایقی در مورد قهوه بدون کافئین
کافئینCaffeine;یک ماده شیمیایی خوراکی است که درگیاهان مختلفی ازجمله;قهوه،;کاکائو،;کولا;و;چای;یافت می‌شود و نوعی داروی محرک است که می‌تواند از;خوابید...


نوآوری شرکت کافک در تهیه فیلترهای کاغذی قهوه
شرکت تجهیزات قهوه کافک ژاپن نسل جدیدی از فیلتر های کاغذی را طراحی و به بازار ارائه نموده است . شرکت کافک Cafec طراح و سازنده ;انواع دستگاه های قهوه...


مزرعه

تولید گیاه قهوه
کاشت و تکثیر درخت قهوه;در روش سنتی کاشت قهوه در آغاز فصل بارندگی ۲۰ دانه قهوه در هر حفره کاشته می شود.; در این روش باعث از بین رفتن ۵۰ درصد پتانسیل ...


خشک کردن قهوه با ابزار مکانیکی Mechanical Drying Process *
الف) دستگاه خشک کن عمودی;;در این دستگاه دانه های قهوه بر اساس خارج شدن هوای گرم از پایین دستگاه به سمت بالا حرکت می کنند و این جریان باعث خشک شدن د...


شستشو و جداسازی درون حوضچه غوطه وری Flotation Tank and Sorting
دراین مرحله گیلاسهایی که جمع آوری شده اند درون حوضچه های آب قرار می گیرند ، آنهایی که شناور هستند وروی آب قرار می گیرند از آنهایی که به عمق رفته اند...


طرح های مختلف کاشت در مزارع قهوه Coffee plantation Layout
کاشت گیاهان قهوه بصورت نرمال در قالب اشکال هندسی در زمین صورت می گیرد ، بطوریکه;کشاورز اطمینان حاصل کند که هر گیاه فضای کافی برای رشد دارد و همچنین د...


ارزش گذاری مقایسه ای Green bean Equivalent
اصطلاحی است که برای اهداف آماری توسط موسسه بین المللی قهوه معرفی شده است.برای داشتن 60 کیلوگرم قهوه سبز;120 کیلوگرم گیلاس خشک; مورد نیاز است.برای دا...


تجارت

واردات قهوه سبز از کشورهای مبدا Importing Green Coffee Bean *
تنها دانه های قهوه سبز خامی می توان به کشور وارد کنید که در کشور مبدا تمامی مراحل مختلف فراوری و آماده سازی جهت صادرات را گذرانده باشند.به طور معمول ...


دسته بندی دانه های قهوه براساس اندازه Size Classification of green Coffee*
دانه های قهوه سبز نه تنها براساس خاستگاه ، موقعیت جغرافیایی ، گونه و طبقه بندی بر اساس عیوب ، معامله می شوند ، بلکه سایز و اندازه انها در پروسه فروش ...


بسته بندی قهوه سبز Coffee bag *
به طور متوسط وزن هر کیسه دانه قهوه سبز 60 کیلوگرم می باشد (برزیل) ، هر چند که در استرالیا کیسه هایی با وزن 20 کیلو گرم و همچنین در گویانا و گوادلوپ ...


مقیاس آگترون < Agtron Scale > چیست؟ *
ممکن است شما افرادی را دیده باشید که در رابطه با رنگ برشتهکاری قهوه بحث میکنند. هنگام بحث کردن در رابطه با رنگ قهوه،در حقیقت منظور روشنی و تیرگی قهوه ...


رکورد جدید 803 دلار برای 450 گرم قهوه پاناما گیشا فراوری خشک *
بالاترین قیمت برای قهوه سبز در پاناما با 803 دلار برای هر 450 گرم است. این قهوه از گونه عربیکای گیشا بوده و در مزرعه فامیلی لاماستوس در منطقة بوکوئت ک...


کتاب

فرنچ پرس French Press
یکی از دستگاه‌های بسیار قدیمی و مرسوم برای دم کردن قهوه است. در دهه‌ی 1840 میلادی هنوز فرنچ پرسی بدین صورت وجود نداشت اما ایده‌ی اختراع دستگاهی ...


قهوه ساز ناپولیتن فیلیپ Neapolitan coffee maker
6-4- قهوه ساز ناپولیتن فیلیپ قهوه‌جوش ناپولیتن بعضی‌ اوقات قهوه ساز دو طرفه نامیده می‌شود که نشان می دهد که این دستگاه چگونه کار می کند . ...


قسمت 25-5- قهوه ساز وکیوم پات
این ﻗﻬﻮه ﺟﻮش که ظاهری شبیه; یک ﺳﺎﻋﺖ شنی دارد، از 3 قسمت اصلی تشکیل شده که بر روي ﻫﻢ ﺳﻮار میﺷﻮند.قسمت زیرین، ﻣﺤﻔﻈـﻪ شیشه ای است که در آن آب می ریزند و ...


پرکولاتور perculator
این دستگاه شامل محفظه‌ای برای جوشیدن آب، محفظه که فیلتر درون آن قرار گرفته و قهوه آسیاب شده را در درون آن می‌ریزیم است. در این روش آب در حال جوش به در...


قهوه ترک ایبریک/ ترکی/ گریک Turkish coffee
این ﻣﺘﺪ با اسامی بسیاری معرفی می شود که مشهورترین آنها می تواند قهوه ترک و یا قهوه گریک باشدوبا ریختن قهوه ای;که بصورت آردي آسیاب شده وآب بطور همز...


واژه نامه قهوه

کاتیمور Catimor
;گروهی از نژاد پرورش یافته خالص که منشاء آنها از آمیزش متقاطع بین هیبریدهای Timor ;و Caturra می باشد.این گیاه از سال 1980 انتشار یافته است ، دارای مح...


کچوای Catuai
گونهای از قهوه ,;نژاد پرورش یافته خالص بوسیله انستیتو; (IAC); در برزیل ، منشاء ;catuai ;;مربوط به هیبرید بین : mundo novo ;و cuturra ی زرد می باشد ،...


کاتورا Caturra
یک موتانت خالص کوتاه قد از بوربون قرمزو یا زردرنگ که دارای میان گروهای کوتاه می باشد و در سال 1937 در برزیل یافت شد.دارای تولید محصول بالا، برگها و ...


کراسCross
در کشاورزی قهوه ,;پرورش مصنوعی دو گونه یاواریته متفاوت که نتیجه آن فرزندانی است که حامل بخشی از مواد ژنتیکی والدین خود هستند. والدینی که در اینجا است...


کولتیوارCultivar
کشت انواع گونه های اصیل بوسیله دخالت انسان ، این کار را می توان از میان گونه هایی که کشت شده اند انتخاب کرد و یا از میان جمعیت وحشی. این عده گیاهانی ...