Specialty Coffee Association

IRAN
 

ناآرامی در نیکاراگوئه برخی از مسیرهای صادراتی را مختل می کند *


ناآرامی در نیکاراگوئه برخی از مسیرهای صادراتی را مختل می کند *

Lily Kubota | May 23, 2018

(یادداشت سردبیر: برای نشان دادن اطلاعات جدید تیتر این مقاله نسبت به زمان انتشار اولیه آن تغییر کرده است. داستان زیر به روز شده است که شامل یک منبع اضافی، بنجامین وینر از تولید کنندگان قهوه کوهستان طلایی (Gold Mountain Coffee) است که در نسخه اصلی منتشر نشده است .)

اعتراض ماهانه در نتیجه خشونت و ناآرامی های مدنی در نیکاراگوئه باعث توقف حمل و نقل قهوه نیکاراگوئه در فصل برداشت اخیر شده است. اعتراضات دانشجویان دانشگاهی علیه دولت دانیل اورتگا رئیس جمهور نیکاراگوئه آغاز شد و براساس آخرین گزارش ها، درگیری های شدید میان معترضان و پلیس باعث مرگ 76 نفر و زخمی شدن 900 نفر شده است. این اعتراضات در پاسخ به قانون اصلاحات اجتماعی که به دنبال افزایش سهم کارگران و کاهش حقوق بازنشستگی بازنشستگان بود انجام شد. اگرچه قانون در ظرف چند روز لغو شد، اما ناآرامی با حضور گستردۀ نیروهای دولتی همچنان ادامه دارد. هفته گذشته، دولت یک جلسه با کمیسیون بین المللی آمریکا در حقوق بشر (IACHR) داشت و روز دوشنبه در یک گزارش اولیه نقض حقوق بشر را اعلام کرد است. همچنین حکومت را به تصویب رسانیدن تدابیر امنیتی "حق کامل آزادی بیان، جمع آوری صلح آمیز و مشارکت سیاسی " ملزم کرد. در همین حال بر اساس برخی منابع، پس از اعتصاب تاکسی ها در اوایل ماه جاری در ماناگوا که به دلیل افزایش دولت قیمت سوخت بود - و باعث مرگ نفراتی و سوختن تعدادی ماشین شد - تمام بخش حمل و نقل ملی تحت تاثیر قرار گرفت و حرکت محموله های قهوه مختل شد.


شرکت تجاری قهوه سبز کاروالا قهوه (Caravela Coffee) که در نیکاراگوئه فعالیت دارد اخیرا در مورد این وضعیت به  تهیه کنندگان و خریداران هشدار داده است. ویلیام اورتیز، مدیر ملی شرکت کاروالا در نیکاراگوئه، در ایمیلی اشاره کرد: " برای برآورده ساختن تعهدات ما از نیکاراگوئه در تلاشیم و ما همچنان به دنبال راه حل خواهیم بود، و به دنبال حفظ امنیت برای مردم و قهوه هستم." اورتیز به Daily Coffee News گفت بدون شک، این وضعیت بر همه تاثیر می گذارد. "ما اکنون قادر به صادرات قهوه نیستیم، زیرا جاده ها مسدود شده اند و ناامنی زیادی وجود دارد. بنابراین، درآمد لازم برای پرداخت به تولیدکنندگان را نداریم. " سایر شرکت های قهوه تحت تأثیر مشکلات ناشی از اعتراض قرار نگرفته اند. بنجامین وینر، رئیس و مدیر عامل شرکت صادراتی قهوه کوهستان طلایی (Gold Mountain Coffee) گفت: "تا کنون ما هیچ مشکلی نداشتیم تا اینکه صادرات قهوۀ ما با این اعتراضات همزمان شد." "با اینکه موانعی در این کشور وجود دارد اما ما صادرات را متوقف نکرده ایم." شرکت کاراولا گفت، برای اینکه این ضرر تا آنجا که ممکن است برای تولید کنندگان کاهش یابد، با 70 درصد قیمت بازار قهوه خود را به پیش ببرید تا آنها بتوانند فعالیت های مزرعه ای روزانه خود را ادامه دهند و  پس از صادرات 100 درصد قیمت ها پرداخت می شود. اورتیز گفت: "با قیمت های پایین بازار، تولید کنندگان پول بسیار کمی برای بازپرداخت بدهی های خود از بانک ها دارند." "این به نوبه خود به این معنی است که آنها نمیتوانند اعتبار بیشتری از آنها دریافت کنند. این زنجیره ای است که در آن ضعیف ترین و کوچکترین تولید کنندگان قهوه بیشترین آسیب را می بینند. » از آنجایی که فصل نهایی صادرات در نیکاراگوئه از آوریل تا ژوئیه است، اکثر قهوه های مخصوص هنوز صادر نشده است. به گفته اورتیز، اگر وضعیت به سرعت بهبود نیافت، ممکن است کشاورزان منابع کافی برای پرداخت هزینه های کود، هرس کردن و بازسازی قبل از برداشت بعدی را نداشته باشند، که این باعث کاهش حجم و کیفیت محصول می شود. اوریتز گفت: "قهوۀ آماده ارسال است، اما خطوط حمل و نقل اجازۀ حرکت به سمت بندر را نمی دهد." "ما قصد داریم به محض آرام شده اوضاع، محموله های خود را دوباره راه اندازی و ارسال کنیم. ما صمیمانه امیدواریم که با ورود کمیسیون، وضعیت بهبود یابد تا تمام فعالیت ها بتوانند به حالت عادی برگردند. " وینر مدیر عامل شرکت صادراتی قهوه کوهستان طلایی (Gold Mountain Coffee) گفت: برخی اقدامات پیشگیرانه و مشاوره ای برای حفظ کارکنان شرکت برای اجتناب از اعتراض انجام شده است. او گفت: "تولید کنندگان قهوه از ما در مورد وضعیت نیکاراگوئه پرسیدند و ما برایشان توضیح دادیم." "شرکت ما هیچ مشکلی با صادرات ندارد." اوریتز مدیر شرکت Caravela در مورد اعتراضات و اعتصاب حمل و نقل گفت: "معترضان خواهان رنج  مردم برای و یا سقوط کشور نیستند. مبارزه آنها با دولت است نه با مردم. متاسفانه، پلیس همچنان به حملۀ به معترضین در چندین قسمت از کشور ادامه می دهد و بنابراین بسیاری از جاده های اصلی کماکان مسدود است. "

لیلی کوباتا

لیلی کوباتا مدیر دیجیتال Daily Coffee News توسط مجله Roast است. او در جنوب کالیفرنیا مستقر است.


اخبار

دالگونا کافی یا ویپد کافی ؟ Dalgona coffee Or Whipped coffee
چند ماه پیش خانم کتی انجل شرکتی به نام ویپ درینک در امریکا تاسیس و در اولین قدم کیت هائی را ارائه کرد که با آن می توان ویپد کافی به معنای قهوه غلیظ ...


سازمان جهانی قهوه International Coffee Organization
سازمان جهانی قهوه; ;International Coffee Organization;; ;در سال ۱۹۶۳ و در شهر لندن، تحت نظارت سازمان ملل متحد راه‌اندازی شد. این سازمان از توافق‌نامه...


داستان آشنایی من با قهوه My Coffee Story
شاید یکی ازسخت ترین کارها ، کوتاه تعریف کردن یک داستان طولانی باشد. من می خواهم; با هفت عکس و توضیحات کوتاهی برای هر کدام از عکس ها،; از دو دهه; آش...


میلاد مسیح و سال نو میلادی مبارک Merry Christmas & Happy New Year
کریسمس جشنی است در آیین مسیحیت که به منظور گرامی داشت زادروز حضرت عیسی مسیح برگزار می شود.پیامبر مهر، عشق و صلح. مسیحیان سراسر دنیا این روزها، گرد خا...


گرمایش زمین و کاهش محصول قهوه برزیل در سال 2021
هرساله تا اواخر شهریورماه بیشتراز 90% محصول قهوه برزیل جمع آوری شده است و این دقیقا زمانی است که بازیگران جهانی صنعت قهوه شروع به بررسی و برنامه ریز...


مقالات

جدا سازی دانه های سبز قهوه براساس اندازه Size Classification
دانه های قهوه سبز نه تنها براساس خاستگاه ، موقعیت جغرافیایی ، گونه و طبقه بندی بر اساس عیوب ، معامله می شوند ، بلکه سایز و اندازه ذرات هم در پروسه فر...


وزن سنجی Gravimeter Analysis
این مرحله اولین مرحله از مراحل طبقه بندی می باشد که دانه های قهوه را بر اساس وزن مخصوصشان طبقه بندی می کند ، در اینجا دانه هایی که شکسته و رشد نیافته ...


دستگاه جدا كننده فتو اپتيكال Photo – optical sorter
دانه های قهوه قبل از اینکه وارد پروسه حمل و نقل گردند و درون بسته بندیهای مخصوص قرار بگیرند باید طبقه بندی و آماده شوند. ابتدا باید اجسام خارجی درشت و...


کافئین Caffeine
کشف کافئین ;Caffeine Discovery; کشف علمی کافئین در سال ;1819 نتیجه ملاقات یک شاعر آلمانی به نام گوئت و دانشمند جوانی به نام فردیناند رانج بود.شاعر آ...


گونه شناسی گیاهان قهوه Typology of Coffee plants
گونه ;species در تولید مثل ارگانیسم ها (گیاهان عالی مانند قهوه) ، گونه ها تشکیل شده اند از نمونه هائی که می توانند با یکدیگر آمیزش پیدا کرده و ایجاد...


مزرعه

فرآوری گیلاس های قهوه Coffee Processing
فرآوری خشک (طبیعی)در این روش که فرآوری خشک می باشد ، محصول نهایی ما قهوه طبیعی است ، ابتدا گیلاسهای قهوه را جداسازی می کنند ، سپس در آب شناور کرده ...


انواع کشت برای گیاه قهوه Types of Coffee Cultivation
1);;; رشد زیر نور مستقیم خورشید (منطقه رویش برزیل)گونه هایی از گیاه قهوه در این مناطق وجود دارند که می توانند زیر نور کامل خورشید رشد پیدا کنند. قه...


کاشت و تکثیر گیاه قهوه Coffee Planting & Reproduction
کاشت گیاه قهوه در سرتاسر جهان در بخش استوایی یا کمربند استوایی زمین واقع شده است ، مناطقی که در این بخش قرار میگیرند مثل آفریقا ، آسیا و آمریکا می ب...


تولید گیاه قهوه
کاشت و تکثیر درخت قهوه;در روش سنتی کاشت قهوه در آغاز فصل بارندگی ۲۰ دانه قهوه در هر حفره کاشته می شود.; در این روش باعث از بین رفتن ۵۰ درصد پتانسیل ...


خشک کردن قهوه با ابزار مکانیکی Mechanical Drying Process *
الف) دستگاه خشک کن عمودی;;در این دستگاه دانه های قهوه بر اساس خارج شدن هوای گرم از پایین دستگاه به سمت بالا حرکت می کنند و این جریان باعث خشک شدن د...


تجارت

واردات قهوه سبز از کشورهای مبدا Importing Green Coffee Bean *
تنها دانه های قهوه سبز خامی می توان به کشور وارد کنید که در کشور مبدا تمامی مراحل مختلف فراوری و آماده سازی جهت صادرات را گذرانده باشند.به طور معمول ...


دسته بندی دانه های قهوه براساس اندازه Size Classification of green Coffee*
دانه های قهوه سبز نه تنها براساس خاستگاه ، موقعیت جغرافیایی ، گونه و طبقه بندی بر اساس عیوب ، معامله می شوند ، بلکه سایز و اندازه انها در پروسه فروش ...


بسته بندی قهوه سبز Coffee bag *
به طور متوسط وزن هر کیسه دانه قهوه سبز 60 کیلوگرم می باشد (برزیل) ، هر چند که در استرالیا کیسه هایی با وزن 20 کیلو گرم و همچنین در گویانا و گوادلوپ ...


مقیاس آگترون < Agtron Scale > چیست؟ *
ممکن است شما افرادی را دیده باشید که در رابطه با رنگ برشتهکاری قهوه بحث میکنند. هنگام بحث کردن در رابطه با رنگ قهوه،در حقیقت منظور روشنی و تیرگی قهوه ...


رکورد جدید 803 دلار برای 450 گرم قهوه پاناما گیشا فراوری خشک *
بالاترین قیمت برای قهوه سبز در پاناما با 803 دلار برای هر 450 گرم است. این قهوه از گونه عربیکای گیشا بوده و در مزرعه فامیلی لاماستوس در منطقة بوکوئت ک...


کتاب

انواع خشک سازی دانه قهوه سبز درون غلاف پارچمنتDrying Coffee Parchment
خشک کردن طبیعی (زیر نور آفتاب);;خشک کردن در پاسیو (حیاط) یا فضای مسطحاین کار در زمینها یا تراسهای مختلفی می تواند انجام شود ، بعنوان مثال زمین آسفال...


سورتینگ قهوه سبز قبل از پروسه ی حمل و نقل Cleaning & Sorting Green Coffee Bean
دانه های قهوه قبل از اینکه وارد پروسه حمل و نقل گردند و درون بسته بندیهای مخصوص قرار بگیرند باید طبقه بندی و آماده شوند. ابتدا باید اجسام خارجی درشت...


فرنچ پرس French Press
یکی از دستگاه‌های بسیار قدیمی و مرسوم برای دم کردن قهوه است. در دهه‌ی 1840 میلادی هنوز فرنچ پرسی بدین صورت وجود نداشت اما ایده‌ی اختراع دستگاهی ...


قهوه ساز وکیوم پات Vacuum Pot
این ﻗﻬﻮه ﺟﻮش که ظاهری شبیه; یک ﺳﺎﻋﺖ شنی دارد، از 3 قسمت اصلی تشکیل شده که بر روي ﻫﻢ ﺳﻮار میﺷﻮند.قسمت زیرین، ﻣﺤﻔﻈـﻪ شیشه ای است که در آن آب می ریزند و ...


قهوه هیئتی Open Pot/Cowboy/Campfire Coffee
ﻣﺘﺪ اُﭘﻦ ﭘﺎت ﺑﻪ معنی ﺟوشیدن آب و ﻗﻬﻮه ﻫﻤﺮاه ﻫﻢ می‌ﺑﺎﺷـﺪ. این ﻣﺘـﺪ اﺑﺘـﺪائی ترین روش دم آوری ﻗﻬﻮه می‌ﺑﺎﺷﺪ،برای تهیه قهوه به این روش شما فقط نیاز به یک ...


واژه نامه قهوه

آسیاب مخروطی Conical Burrs Coffee Grinder
تیغه های آسیاب های قهوه عموما به دو نوع صاف و مخروطی طراحی می شوند.در آسیاب قهوه با تیغه صاف , دو تیغه هم شکل و هم اندازه در روبروی هم قرار می گیرند ....


کاتیمور Catimor
;گروهی از نژاد پرورش یافته خالص که منشاء آنها از آمیزش متقاطع بین هیبریدهای Timor ;و Caturra می باشد.این گیاه از سال 1980 انتشار یافته است ، دارای مح...


کچوای Catuai
گونهای از قهوه ,;نژاد پرورش یافته خالص بوسیله انستیتو; (IAC); در برزیل ، منشاء ;catuai ;;مربوط به هیبرید بین : mundo novo ;و cuturra ی زرد می باشد ،...


کاتورا Caturra
یک موتانت خالص کوتاه قد از بوربون قرمزو یا زردرنگ که دارای میان گروهای کوتاه می باشد و در سال 1937 در برزیل یافت شد.دارای تولید محصول بالا، برگها و ...


کراسCross
در کشاورزی قهوه ,;پرورش مصنوعی دو گونه یاواریته متفاوت که نتیجه آن فرزندانی است که حامل بخشی از مواد ژنتیکی والدین خود هستند. والدینی که در اینجا است...