موضوع: قهوه سبز و لاغری، قهوه سبز و تقویت متابولیسم!
سلام دکتر کافی عزیز ، اگر ممکن است در مورد قهوه سبز و کاربری آن جهت تقویت متابولیسم بدن و نحوه عصاره گیری صحیح توضیح دهید .
الهام کتابچی
دکتر کافی :
سلام دوست گرامی،
تمامی انواع قهوه سبز حاوی ترکیبات مشخصی به نسبتهای متفاوت می باشند. مثلا در گونه عربیکا کافئین کمتری نسبت به گونه ربوستا وجود دارد، و یا میزان ساکارز در گونه عربیکای قهوه سبز دو برابر بیشتر از گونه ربوستا وجود دارد .
میزان اسید کلرژنیک موجود در گونه ربوستا یک و نیم برابر بیشتر از گونه عربیکا می باشد و این موضوع باعث می شود در استفاده از قهوه سبز گونه ربوستا بیشتر مورد توجه می باشد.
در مورد استفاده از قهوه سبز برای کاهش وزن و تقویت متابولیسم نظرات متفاوتی وجود دارد که این طور به نظر می رسد که اگر ماده اولیه خالص و نحوه عصاره گیری صحیح باشد ، استفاده از عصاره بدست آمده باعث کاهش درصدی از شاخص توده بدن (BMI) شده و مفید می باشد.
دستور العمل ذیل با توجه به مطالعه و مشورت با متخصصین علوم غذایی به شما پیشنهاد می گردد . با توجه به تفاوتهای متابولیسمی بسیار، برای مصرف قهوه سبز با پزشک حاذق در این زمینه مشاوره فرمایید.
دستورالعمل :
• 40 الی 60 گرم قهوه سبز آسیاب شده را در 300 سی سی آب کتری(یعنی یک سوم لیتر) به جوش آورید .
• بعد از بجوش امدن آب ، شعله را کم کرده و بگذارید تا 20 دقیقع به صورت آرام بجوشد.
• بعد از این مدت ظرف را از حرارت برداشته و برای یک ساعت بگذارید تفاله ها ته نشین شده و سپس از صافی عبور دهید .
• عصاره بدست آمده را در دو نوبت ، یکی نیم ساعت قبل از صبحانه و دیگری را نیم ساعت قبل از ناهار میل فرمایید.
ارادتمند
دکتر کافی