Specialty Coffee Association

IRAN
 

دکتر کافی - هفته سوم مهرماه


دکتر کافی - هفته سوم مهرماه

موضوع: قهوه سبز و لاغری، قهوه سبز و تقویت متابولیسم!
 
سلام دکتر کافی عزیز ، اگر ممکن است در مورد  قهوه سبز و کاربری آن جهت تقویت متابولیسم بدن و نحوه عصاره گیری صحیح توضیح دهید .
 
       الهام کتابچی   
 
 
دکتر کافی :
 
سلام دوست گرامی،
 
تمامی انواع قهوه سبز حاوی ترکیبات مشخصی به نسبتهای متفاوت  می باشند. مثلا در گونه عربیکا کافئین کمتری نسبت به گونه ربوستا وجود دارد، و یا میزان ساکارز در گونه عربیکای قهوه سبز دو برابر بیشتر از گونه ربوستا وجود دارد .
میزان اسید کلرژنیک موجود در گونه ربوستا یک و نیم برابر بیشتر از گونه عربیکا می باشد و این موضوع باعث می شود در استفاده از قهوه سبز گونه ربوستا بیشتر مورد توجه می باشد.
در مورد استفاده از قهوه سبز برای کاهش وزن و تقویت متابولیسم نظرات متفاوتی وجود دارد که این طور به نظر می رسد که اگر ماده اولیه خالص و نحوه عصاره گیری صحیح باشد ، استفاده از عصاره بدست آمده باعث کاهش درصدی از شاخص توده بدن (BMI) شده و مفید می باشد.
 
دستور العمل ذیل با توجه به مطالعه و مشورت با متخصصین علوم غذایی به شما پیشنهاد می گردد . با توجه به تفاوتهای متابولیسمی بسیار، برای مصرف قهوه سبز با پزشک حاذق در این زمینه مشاوره فرمایید.
 
دستورالعمل :
 
 
40 الی 60  گرم قهوه سبز آسیاب شده را در 300 سی سی آب کتری(یعنی یک سوم  لیتر) به جوش آورید .
بعد از بجوش امدن آب ، شعله را کم کرده و بگذارید تا 20 دقیقع به صورت آرام بجوشد.
بعد از این مدت ظرف را از حرارت برداشته و برای یک ساعت بگذارید تفاله ها ته نشین شده و سپس از صافی عبور دهید .
عصاره بدست آمده را در دو نوبت ، یکی نیم ساعت قبل از صبحانه و دیگری را نیم ساعت قبل از ناهار میل فرمایید. 
 
 
                                                                          ارادتمند
                                                                         دکتر کافی